Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

''Sana ihtiyacım var'' dediğin kişi; Eğer ''neden'' diyorsa gelmez, ''ne zaman'' diyorsa gönülsüz gelir, ''neredesin'' diyorsa mutlaka gelir.
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR İyide inecek yer bulamazsın, yoksa otomatik plota bağlayıp paraşütlemi atlıcan ? @Hümeyra Can Allah rahmet eylesin.
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR AAAaa Duymadım vAllaha ! İnanamıyorum çok sevindim gerçekten de jet israf be güzelim nerde kullanıcan ki ?
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

HOME OFFICE ha ? vay vay vay paraları hamudunla götür bakalım.
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Bahtınur YILDIZ Bunu öneririm
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ben olmasam bu dağlar taşlar yerinde durmaz, dünya dönmezdi. Çok mütevazi birisiyimdir. Gerçekten !
  7. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın len arkadaşlarım
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hişşt napıyonuz reklamlarımı ezberlemeye çalışıyonuz ? Şaka yaptım len ben, üst kademe diye bişey yok. Vallaa bak !
  9. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  10. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ama sı MAMA sı yok be more o reklamları oku incele seni sınavdan geçireceğim. ''A'' alırsan ''Seçkin Uzman Üye'' likten bir üst kademeye geçeceksin ve internete seni reklamsız beyininden balantı yapacağız PC veya GSM ye ihtiyacın olmayacak. Anlaştıysak sol dizini üstünde Çapraz duran saat...
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Reklam da lazım a be more :}
  12. Şener CANÖZ

Bir Hoşgeldin ?

Hoş geldin Mehmet Akif.
  13. Şener CANÖZ

s cafe logo

Merhaba Cengiz Duhan, Eline sağlık çalışmalarının arasında seçim yapamadım hepside güzel duruyor. Sunumun çok hoş olmuş müşteri zorlanacak bence. Müşterinin yerine ben olsam hepsinide satın alırım senden, ileride sıkıldıkça değiştiririm. Başarılar.
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

dın Dını dın Dın, GÜ, Nay, Dınnnn, !
  15. Şener CANÖZ

türk fastfood için resimler... kebab, kofte, vs.

Merhaba HaKaN_FR, Bu lnkten; https://www.grafikerler.org/freelance-is-verenler/ Bir ilan verebilirsin işinin özelliklerini anlatan ve bizde fiyatımızı yazarız anlaşırsak senin işini yaparız. Sen işini yaptırmış olursun bizde emeğimizin hakkını almış oluruz. Dilerim bir an önce sorununu...
  16. Şener CANÖZ

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

Bunlara bayıldım;
  17. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  18. Şener CANÖZ

Günbey Mühendislik | Kartvizit Tasarımı

Eline sağlık hoş bir çalışma... Başarılar.
  19. Şener CANÖZ

Standart site kursanız ne ile ilgili olurdu

Sitenin en yukarısında ışıklı harflerle benim adımı yazarsan dava açmam. Heh!
  20. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın...
Yukarı Alt