Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın....
  2. Şener CANÖZ

Sedat Gül Tişörtleri Bu Yaz İstanbul'da

SENT te neymiş dedim ilk görünce. Ters yazı kafa karıştırıyor. Kime ait olduğunu bilmeyen biri bunu çözemez, bilende benim gibi şaşırır. Şaşırdım S.GUL yazısını okuyunca. ( t-shirt ü giyen üstündeyken karnına doğru baktığında kendi kendine düz okuyabilir. ) Karşıdan yada aynadan bakanlar...
  3. Şener CANÖZ

Erosima Poster Çalışması | Sedat Gül

Öff diyorum başkada bişey diyemiyorum gözümü aldı çalışma, etkileyici amaca hizmet ediyor bence. Eline sağlık Sedat GÜL, bu paylaşımlarından çok şeyler öğreniyoruz. İyi çalışmalar bol tatlı kazançlar...
  4. Şener CANÖZ

SED Yapı Denetim Logo Çalışması

Merhaba uqurgrafik, ben gözüme çarpanları söylüyorum; -Renkler gözümü yoruyor, biraz daha kendine özgü birbirine uyumlu ara renklere dönsen hiç fena olmaz. -Font seçimin biraz basit duruyor heryerde kullanılan tarzda bir karakter kullanmışsın, SansSerif karakterlerden kullanabilirsin >örnekler<...
  5. Şener CANÖZ

Doktor Kartvizit

Harika, eline sağlık. Başarılar.
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  7. Şener CANÖZ

Devasa Bilişim Kartvizit

Harika, eline sağlık. Başarılar...
  8. Şener CANÖZ

Yazım Yanlışları...

Teşekkür ederim.
  9. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın.....
  10. Şener CANÖZ

egitici kartlar basımı için yardım.

Çok adetliyse, nasıl istersen öyle teslim eder. Malzeme numunelerini gör, fiyat araştırması yap.
  11. Şener CANÖZ

egitici kartlar basımı için yardım.

Çok adetli değilse, matbu dijital baskı yapan gelişmiş kırtasiyeciler var. Çok adetli ise matbaalara yaptırabilirsin. Sitemizde reklamı yapılan " matbaaloji.com " ile çalışabilirsin.
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın....=}
  13. Şener CANÖZ

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım 3

Yakışmış ama, yatay bir karakterle yazarsan dahada iyi olacak bence (microgram) gibi http://www.fontpalace.com/font-download/Microgram-Regular/
  14. Şener CANÖZ

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım 3

Bora Garage yazısına perspektif vermelisin.
  15. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın....!
  16. Şener CANÖZ

bayer deniz ürünleri logo

@Hümeyra Can len apostrof kullansana adımı yazarken (okadar değersizmiyim len ben) Şaka Şaka
  17. Şener CANÖZ

bayer deniz ürünleri logo

Eline sağlık çok net bir çalışma olmuş Cengiz DUHAN. Alt yazılarda okunaklılık için, dinbek gibi harf karakterleri (içleri geniş türde) font kullanmak daha iyi olabilirdi. Başarılar seninle olsun ceplerin altın euro dolsun amin. Bu sunumun daha iyi görünüyor paylaştığım için kusuruma bakma;
  18. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

perşembe zaten len
  19. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın....!
  20. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın....!
Yukarı Alt