Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın !
  2. Şener CANÖZ

Standart site kursanız ne ile ilgili olurdu

Bana göre işe yarayacak bir site projesi var kafamda sana önerebbilirim, benim vakit ayırıpta yapacağım yok. Zaten ayrıca bir program yaptırman gerekiyor bunun için. Evli erkeklerin sürekli karşılaştığı bir soru bana fikir verdi. Eşim bana neredeyse hergün sorar "akşama ne pişirsem ?"...
  3. Şener CANÖZ

Zafer Bayramınız Kutlu Olsun !

Bende kutlarım (=
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Jumbo GÜNAYDIN
  6. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sanada Günaydın Hediye54, 54 yaşa göre baya dinç duruyosun.
  7. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  9. Şener CANÖZ

Başarılı bir grafik tasarımda bulunması gerekli özellikler...

GRAFİK TASARIMDA YARATICILIK Tasarım yaratıcılık ister. Sanatta yaratıcılık ise sanatın kullandığı dilleri keşfedip öğrenip, onları kendi amaçlarımız doğrultusunda organize edebilmemizle orantılıdır. Tasarım da “ne için bu çalışmayı yapıyoruz” sorusu hareketlerimizi yönlendiren başlıca çıkış...
  10. Şener CANÖZ

Kahve Vakti Logo Çalışması

Çok hoş duruyor Hasan bey ama bir önerim olacak; Amlemdeki ve logonun altındaki ayrıntılar, iş küçüldükçe görünmez olacatır, birazdaha orantılı çalışırsanız daha verimli bbir sonuç alırsınız diyorum. Ayrıca sunmuzdaki focus etkisi hoşuma gitti. Başarılı çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Kahve içer iken bu ilginç video manzara iyi gider demi len ! ? Günaydın herkese hayırlı haftalar.
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  13. Şener CANÖZ

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

"Dördüncü Tür" üzerine korku filmi tanımam. Laptopu alıp kulaklıkları son ses açıp WC de oturarak gece saat 3 gibi kimsenin olmadığı ıssız biyerlerde seyretmek lazım.
  14. Şener CANÖZ

Corelde font yapimi

Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır… Cengiz Aytmatov Güzel imzaymış teşekkürler.
  15. Şener CANÖZ

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Mama ilginç bir filmmiş.
Yukarı Alt