Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Allah razı olsun, Allah sana.... Kara kaşlı, Kara gözlü, Uzun boylu, Geniş omuzlu, Yakışıklı.... > duamın devamını bir sonraki cevabıma yazıcam oky?
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Teşekkür ederim Hümeyra CAN ama bir ödül vermeniz gerekir bence bana 10.000.000.000.... € gibi
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Bi araba da selam söle o küçük prensine, tomates bizim ülkeye afrikanyadan gelmiş bbiliyomuydun ?
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hanki dünyadan bahsetiyorsunuz baayan ? ben ötekindennim (diğer dünya) öte alemdeyim. MALEFES BURDA YAŞAM YOK.
  5. Şener CANÖZ

dekorasyon firması logo çalışması

Eline sağlık Mehmet ÖZDEMİR hoş duruyor. Benim gözüme takılan sondaki A harfi ilk bakışta X ile karışıyor. Firmanın adı BENNA, BENNX, BENNAX gibi algılıyorum. Başarılı, bol kazançlı, keyifli tasarımlar dilerim.
  6. Şener CANÖZ

Zor anlarımda açıp seyrettiğim video

Etkisi uzun sürsün inşAllah
  7. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

T/Günaydın...
  8. Şener CANÖZ

Grafik Tasarımcı Olmak için Neler Yapılmalıdır ?

Teşekkür ederim muratamam. Yönlendirmeni takip ediyorum çizim tekniklerinin üzerinde kendimi eğitiyorum şu an.
  9. Şener CANÖZ

Standart site kursanız ne ile ilgili olurdu

Ama bu işten kar elde etme problemi var. Yazılan program para tutacak baya bence. İyi reklam yapmak gerek.
  10. Şener CANÖZ

İyi bir grafiker olabilmek için izlenecek yol...

Merhaba arkadaşlar. "İyi bir grafiker olabilmek için izlenecek yol..." Başlıklı konuma en baştan başlayarak sıralama yapailirmiyiz ? Sıralamada resim bilgisi ( karakalem çizimi ) en baştamı olmalı ? Profesyonellerden yönlendirmeleri bekliyorum. Şu anda karakalem çalışıyorum çizim yapmayı...
  11. Şener CANÖZ

Karakalem Çizimin Sırları /Barrington Barber

Sıfırdan başlayanlar için ( benim gibiler için ) bu kitap. Alıştırmalar ile başlıyor, sonra geliştiriyor kişi kendini. Baktım sitede böyle bir konu bulamadım, paylaşmak istedim. Ben görememiş olabilirim, yada buna benzer baştan eğitim türü paylaşımlar varsa bildiğiniz. sizde "KARAKALEM"...
  12. Şener CANÖZ

Karakalem Çizimin Sırları /Barrington Barber

Karakalem Çizimin Sırları /Barrington Barber Biraz olsun azimli ve istekli olan herkes iyi çizim yapmayı öğrenebilir ve işte bu, her seviyedeki meraklılar için kapsamlı ve pratik bir kurs niteliğinde olan Çizimin Sırları'nın başlangıç noktasıdır. Natürmorttan, bitkilere, manzaradan...
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...!
  14. Şener CANÖZ

@Emre ÇETİNER Hadi bbu site ile ilgili fikirler geliştirelim. Mesela malzeme listesi yapalım biri rarsa böyle bir site için bulabilsin burda diye. Mesela malzemeler yanına miktarını bildiren tiklerle sunulmalı, olanı işaretlemeli diye düşünüyorum. @futurist Hayırlısı olsun futurist.
  15. Şener CANÖZ

Tasarımda Semiyotik Bilimi ve Renkler..

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim Mira Gabo. Benim bu son yazdıklarınızla ilgili uymaya çalıştığım iki prensibim vardır; 1- Beklenti içinde olmamak. Bu çoğu zaman hayal kırıklığı getiriyor. İyilik yap denize at sözü misali davranmaya çalışıyorum, yada "Bir mum diğer bir mumu...
  16. Şener CANÖZ

Corel Draw x6 Menü Çalışması

srknweb benim hoşuma gitti eline sağlık. Zemin rengi biraz soldurmuş işi diyebilirim, birde arka fondaki fotoğraf anlamsız duruyor, farklı bir fotoğraf koyabilirsen iyi olur diyorum. Mesela yemek yemek istemeli biri bu menüye bakınca, öyle bir fotoğraf koy yani. Başarılar, kolay gelsin.
  17. Şener CANÖZ

Evde bulunan malzemelerini yazacaksın ve nasıl yapılacağını, neler yapabileceğini sana gösterecek. 35 çapında, uzun menzilli, tek tutacaklı bir hafif makineli teflon ile karşılaşmak istemeyenler için kurtarıcı bir site olurdu. Tabi arsızsan o başka tabi.
  18. Şener CANÖZ

Olaylara Çözüm odaklı bakmak lazım... ~(:
  19. Şener CANÖZ

İlginçlikleri severim.
Yukarı Alt