Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Amin. Tünaydın.
  2. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Bu saatte ancak münaydın olur heralde... Tünaydın.
  3. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Özgül Okey hemen bildiriyorum... @Murat VARDAR İlahi adalet...
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

İsteğiniz lambanın cini tarafından değerlendirmeye alındı. Sizede günaydın Özgül & kemal_mert07
  6. Şener CANÖZ

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Yolları

Afferim ! Teşekkür ederim iyi oldu bu paylaşım benim için Özgül
  7. Şener CANÖZ

Karakalem Video Eğitim

Teşekkür ederim grafiker.
  8. Şener CANÖZ

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

İyi Kullanımlar Bulut Mashar.
  9. Şener CANÖZ

Merhaba Sarp111, Rahatsızlık ne demek her zaman yazabilirsin. O konuda bir bilgim yok, ama Murat...

Merhaba Sarp111, Rahatsızlık ne demek her zaman yazabilirsin. O konuda bir bilgim yok, ama Murat VARDAR ile görüşürsen yardımcı olacaktır.
  10. Şener CANÖZ

Corel X6 Boyut Ölçümü

Ben hoca değilim. Sen de sol ol.
  11. Şener CANÖZ

Corel X6 Boyut Ölçümü

Tebrikler başarmışsın. Boyut değerini yaptığın yere -11 diye girersen değeri bir öncekinden çıkarır, +11dersen de büyütür. Yani hesap makinesi gibi iş görür.+.-.*./ bu matematik işlem lerini direk oraya yazarak kullanabilirsin. Yandaki kilit ise; boyut değiştirdiğin yerin 2 sağ tarafında duran...
  12. Şener CANÖZ

Corel X6 Boyut Ölçümü

Geç oldu ama, atölyede işlerim vardı anca bakabildim soruna. Önce a-4 sayfa oluştur sonra kare yapma aracına çift tıkla a-4 ün büyüklüğünde çizim yapacaktır sonra çizim seçili iken yatay dikey boyutunun göstergesine her ikisinede yandaki kilidi açarak, ölçünün noktadan önceki yerinden sağa...
  13. Şener CANÖZ

Corel X6 Boyut Ölçümü

Anlayamadım, açıklarmısın birazdaha newcoder23. Yada bir resim ile desteklersen sorunu daha çabuk yardımcı olabilirim.
  14. Şener CANÖZ

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

@Bulut Mashar https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/45525-fontlari-sisteme-yuklemeden-kullanmak-isteyenlere.html#post202318
  15. Şener CANÖZ

E - Katalog / Dijital Katalog Nasıl Yapılır? Konu Anlatımı, Video Ders...

@computerboy Bunun ile ilgili bir ders de sen anlatabilirsin belki computerboy. Teşekkürler şimdiden.
  16. Şener CANÖZ

Tipografi nedir?

Bizleri arama motoru olarak kullanmak istiyorsun galiba. Hepimiz yoğun insanlarız, iş temposu içinde zaman ayırıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama, önce sitede arama bölümüne sonrada yetmezse google "tipografi" yada "typography" yazarsan bizleri yükten kurtarırsın b3krkdk İyi çalışmalar. 1)...
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Tabiisiki hiç bişey [=
  18. Şener CANÖZ

Corel Draw X5 FONT - Bitstream Font Navigator

Ben FontLister programı ile 5000 küsür font kullanıyorum bir çok bilgisayarda.
  19. Şener CANÖZ

Doğumdan sonra bir hayat var mı ?...

Teşekkür ederim Murat VARDAR ilginçti.
Yukarı Alt