Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Fünaydın...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın sanada
  3. Şener CANÖZ

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Dönüşmek isteyen varsa gelsin. ?
  4. Şener CANÖZ

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/45525-fontlari-sisteme-yuklemeden-kullanmak-isteyenlere.html#post202318
  5. Şener CANÖZ

Fontları sisteme yüklemeden kullanmak isteyenlere

Ben fontları işletim sistemine yüklemeden kullanıyorum Evet gayet rahat ve basit bir kullanımı var, Cd, Flahsdisk veya Harddisk ten fontların yerini gösteriyorsunuz ve hiç program kapatıp açmadan Fontlar bütün programlardan, rahatça kullanılabilir hale geliyor. Bedava program...
  6. Şener CANÖZ

Facebook Kapak Fotoğrafım

İlginç (= bişey olmuş eline sağlık kaizen07
  7. Şener CANÖZ

Zor anlarımda açıp seyrettiğim video

Teşekkür ederim Murat VARDAR, aynen öyle. Duygular sözlerden önce geliyor. Bazen... Konuşmaya bile gerek kalmadan insan anlıyor.
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın Aslı SAYILIR ve Özgül gününüz en iyi şekilde yarına devretsin işAllah. Amin.
  9. Şener CANÖZ

Zor anlarımda açıp seyrettiğim video

http://youtu.be/AlB54MSwkOM
  10. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Teşekkür ederim Murat VARDAR, çok sağol.
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ne gerek var... gökyüzüne ne gerek var gün birdaha doğmayacak ki tenimde artık bana dar bu ruh neden duracak ki yaşadığım hayatımın her nefesim her anımın hep sonrası bana zarar bak yinede yakacak ki
  12. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sebil Yanarım Beni yakan Sebebimdir Sönemem Kor alev bana sebildir Gül içinde kaybolduğum, bu bahçeler tenindir.
  13. Şener CANÖZ

Bahtı-ı nur

Farklıydı yani, bir çocuğun ağzından dinlemiş gibi oldum okurken, ara ara tebessüm ettirdi bana.
  14. Şener CANÖZ

Bahtı-ı nur

İlginçti... Yüreğine sağlık Bahtınur YILDIZ.
  15. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Teşekkür ederim. Bir konu aç paylaş bizimle.
  16. Şener CANÖZ

Bir 4D Çalışması

İyi bir hikayesi varmış tebrikler.
  17. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

İçinde bulunduğu, çevresini saran yaşam alanının şartlarını, iyileştirmek için çaba harcamayan insan, insan değildir.
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

çığlık...! O’na baktığımda, O’nu görebileceğim kişilerle yaşlanmak istiyorum...!!! Ben gerçekten, başkalarına yüzümü gösterirken maskeler takmıyorum...!!! Işıkların altında, bağırarak rol yapmak yerine, karanlıkta sessiz çığlıklar atıyorum...!!!
  19. Şener CANÖZ

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

@Hakan Dağdeviren Haklısın Hakan DAĞDEVİREN, acemilikten dolayı tembellik yapıyordum. V-ray i anlamaya çalışırken aciliyetten kullanıyordum SolidRocks eklentisini. @Aslı SAYILIR Çok Sağol Aslı SAYILIR, teşekkür ederim.
  20. Şener CANÖZ

Özgerman cephe kompozit tabela çalışmam

@Bahtınur YILDIZ Tam anlayamadın ama Işığın yüzeyden yansımasının değerlerini arttırırsan zemindeki ışık daha çok belirginleşir.
Yukarı Alt