Bilgisayarınızda bir sorun olabilir.
İşlemcinizi ısınıyordur, yan kapağını açık bırakın çalışırken, İçini temizleyip (hava tutup) tekrar deneyin derim.
(İşlemci fanını çıkarmayın zira altına termik macun sürmeden takarsanız işlemciniz daha çabuk ısınıp yanabilir)
Kolay gelsin.
Eğer program açılırken hata veriyorsa Ram yetersiz olduğundan olabilir.
İnternet gezgininizi kapatıp font programını açmayı deneyin, yada diğer açık olan programları kapatıp deneyin.
Mustafap;
Yazdığın yazılara cevaben kendimce bişeyler yazmak istedim.
Haklı/Haksız kararın, olaya baktığın ruhhali ve şu an a kadar yaşadığın deneyimlerin sonucunda verdiğin bir karardır.
İleride yaşayacağın hayat ta edineceğin deneyimlerin ile tam tersi kararlar bile sana cazip gelebilir...
Yolun açık olsun, gülegüle git gel Hümeyra CAN.
Hayırlı bir şekilde tekrar dönmüş olacaksın aramıza, bunu suda hissediyorum, toprakta da hissediyorum...
Bloklu Yazı yazmak için sayfaya "A" harfine mouse ile tıkladıktan sonra boş sayfaya soldan sağa ve aşağıya doğru bir yazı alanı oluştur.
Sonra kenarlara gelen yazılar zaten otomatikman aşağı satıra inecektir. İstersen bloklama seçeneklerinlede desteklersin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.