Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Corel Draw X5 FONT - Bitstream Font Navigator

Bilgisayarınızda bir sorun olabilir. İşlemcinizi ısınıyordur, yan kapağını açık bırakın çalışırken, İçini temizleyip (hava tutup) tekrar deneyin derim. (İşlemci fanını çıkarmayın zira altına termik macun sürmeden takarsanız işlemciniz daha çabuk ısınıp yanabilir) Kolay gelsin.
  2. Şener CANÖZ

Fontları sisteme yüklemeden kullanmak isteyenlere

Eğer program açılırken hata veriyorsa Ram yetersiz olduğundan olabilir. İnternet gezgininizi kapatıp font programını açmayı deneyin, yada diğer açık olan programları kapatıp deneyin.
  3. Şener CANÖZ

Corel Draw X5 FONT - Bitstream Font Navigator

Herşeyi kapat yada sadece internet gezginini kapat ondan sonra aç font programını. Ram düşük olduğunda bunu yapabiliyor.
  4. Şener CANÖZ

biraz düsünce, biraz tasarim

Mustafap; Yazdığın yazılara cevaben kendimce bişeyler yazmak istedim. Haklı/Haksız kararın, olaya baktığın ruhhali ve şu an a kadar yaşadığın deneyimlerin sonucunda verdiğin bir karardır. İleride yaşayacağın hayat ta edineceğin deneyimlerin ile tam tersi kararlar bile sana cazip gelebilir...
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Yolun açık olsun, gülegüle git gel Hümeyra CAN. Hayırlı bir şekilde tekrar dönmüş olacaksın aramıza, bunu suda hissediyorum, toprakta da hissediyorum...
  6. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Seni tanıdığımdan beri seneler çok çabuk ama günler geçmek bilmiyor... (Şener'in Rüyası)
  7. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Teşenkgürler Asli Sağol Mustafang CENİNG
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın herkese. 1 haftalık tatilim ve içindede doğum günüm geçti. İşe gelmeyi özlemişim. Hayırlı işler herkese.
  9. Şener CANÖZ

Dedim ki...

Hayat kırılgandır, aşk değil.
  10. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

İyiz nası olsun sen nasılsınız Mustafa CENNETLİK?
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın hepsinizede
  12. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Heh [= .......................
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Aslı SAYILIR İyi güzel hoş da neden ebenizi karıştırıyorsunuz bu işe anlamadım Aslı SAYILIR ? :allalla:
  14. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Amin, tünaydın ZxxxE
  15. Şener CANÖZ

maskot "GEL!"

Eline sağlık cashanart. Maskot karmaşık görünüyor bana, sadeleştiremezmisin biraz daha. İyi çalışmalar.
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

AminZxxxE, Tünaydın herkese.
  17. Şener CANÖZ

Merhabalar cok acıl yardımlarınza ıhtıyacım var.

Bloklu Yazı yazmak için sayfaya "A" harfine mouse ile tıkladıktan sonra boş sayfaya soldan sağa ve aşağıya doğru bir yazı alanı oluştur. Sonra kenarlara gelen yazılar zaten otomatikman aşağı satıra inecektir. İstersen bloklama seçeneklerinlede desteklersin.
  18. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydın ZxxxE amin.
  19. Şener CANÖZ

Selam.

Hoş geldin. Teşekkür ederim.
Yukarı Alt