Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Sana söz !... . Birçok duygu tadının dibini, Sıyırıyorum gönül ekmeğimle, İnan... tanıştığıma çok!, Çok memnunum ben Sen’in ile... Tonlarca içsem doymam sesinden, Bir damlan ile, Dünya kadar taştım bak gözlerimden, Yine gelecekmisin ? Söz... Bir daha bakmayacağım bu gözlerimden...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

künadın
  3. Şener CANÖZ

Illustrator Cs6 dondu...İmdat!!!

ctrl + alt + delete tuşlarına sırasıyla parmaklarını kaldırmadan bas sonra kendine gelebilir belki ccleanner programını çalıştır ram leri boşalt rahatlar biraz sistem
  4. Şener CANÖZ

fırça arşivi -1

Çok Teşekkür ederim alicoban
  5. Şener CANÖZ

Kar fırça seti

Teşekkür ederim alicoban
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydın len DAHA FAZLASI
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Kahvaltını yaptınmı İsmail ÇOBAN, geçmi kalktın ? Millet uyuyo galiba kalktıkça gelirler de Tünaydın deseler bari bu saatten sonra. :eek:
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydın
  9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

içimde izlerin sızlıyor... . zor... içim eriyor... ruhum dışımda yorgun... hasret; gözlerimden çıkıyor... beklemek çok zor, çabalamak çok boş... ellerim, yumruk iki yanımda... içinde izlerin sızlıyor... aklım uyuşmuş... boş... of hoş... yine başladı... çıkacak canım...
  10. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Dumansız mavi alev misali. Çok sağol Murat VARDAR.
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

nedir ? . Nedir bu içimdeki söyle!.. bir tanımı olmalı, Sanki bende kainat, Sen’de kalanı, Dönüyorum ortayerde ellerim başımda, Aklımda Sen, gözlerim kapalı...
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın len
  13. Şener CANÖZ

C4d ikinci çalışmam

Allah beni böyle yaratmış (=
  14. Şener CANÖZ

C4d ikinci çalışmam

Sağol varol tozol Hümeyra CAN (= şaka len tozolma yoksa tozunu alırlar
  15. Şener CANÖZ

C4d ikinci çalışmam

Standart hazır modeller ile çalışıyoruz genelde ama arada böyle bizden farklı tasarımlar istiyorlar. Çok sağol Aslı SAYILIR (=
  16. Şener CANÖZ

C4d ikinci çalışmam

17. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Teşekkür ederim Murat VARDAR, çok sağol.
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kalkamıyorum... . bakıyorum, ama ben gelemiyorum duruyorum, ama bekleyemiyorum istiyorum, ama gel diyemiyorum nasıl bir perde bu üstümdeki silkelenemiyor... kalkamıyorum...
  19. Şener CANÖZ

Store Hologram Display - Hologram Ekranlar

Son Teknoloji "Hologram reklamlar" Danimarkalı reklam ve film prodüksiyon şirketi Vizoo'nun hazırladığı holografik reklamlar gerçekten çok ilgi çekici. Outdoor mekanların yanı sıra mağazaların vitrinlerin de hatta mağaza içinde birebir satılan marka ya da ürünle beraber konumlandırılabilen bu...
Yukarı Alt