Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar herkese...
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Geçmiş olsun len...
  3. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Döncez, döncez inşAllah bigün Hümeyra CAN...
  4. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

hmm okudum anladım, bişey daha öğrenmiş oldum sağolasın Hümeyra CAN. Lakin böyle bişey yaşadığım için çıkıyo bunlar benden, yoksa böyle şeyler yazamazdım... ; https://www.grafikerler.org/sohbet/43040-cikis-anim-basimdan-gecen-ilginc-bir-olay.html
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

anlamadım ?
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Gezebilirsiniz tabiki. izinveriyorum size...
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hayırlı pazarlar iyi günler len arkadaşlar, yeni girdiğim işyerinde cumartesi pazar tatil, tuhafıma gidiyo (: insan kendine zaman ayırabilmesi ne güzelmiiş len arkadaşlar. Bu tatilden istifade şimdi bir deneme kayıt yaptım topunuza hediye olsun ...
  8. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

içine düşmelisin... . Okuduklarınız görebildiklerinizdir, aslını göremeyenleriniz kim ? hepiniz... size yazdıklarım sanki bir kuyu dipsiz, ne kadar eğilsenizde göremezsiniz... görmek için ise içine düşmelisiniz, Duyduklarınızmıdır gerçek acaba sizce, yoksa bulduklarınızmı...
  9. Şener CANÖZ

Maksimum boyut sorunu

Aklıma gelen en acil çözüm %10 çalışılabilinir Nuri KOCA... Tabi bitmap ları baskıya göre çözünürlük değerini yüksek tutarsın.
  10. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Ev kadınlığı ağır işçilik düzeyinde bence (demir çelik fabrikasında çalışan işçiler misali) birde dışarda çalışıyorlarsa daha zor be güzelim... Allah yardıımcınız olsun amin.
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Len bugün eşŞekler gibi yattım len 9 a kadar (:
  12. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın (:
  14. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

huzur... . Hayatın Soluğundayım şimdide, Bir veriyor dışına...bir çekiyor içine, Yürek gibi atıyorumda, bir duramıyorum işte. Kalp bile bir atar, birde durup dinlenir, Çok yoruldum artık inan, Hatıraların ile çıldırmış zihnime, belki ölünce huzur gelir.
  15. Şener CANÖZ

Çoğu kişinin ihtiyacı olupta izlemek istemeyeceği filmler...

Sizde buraya konu ile ilgili bulduğunuz şeyleri ekleyebilirsiniz eğer istiyorsanız katkı için...
  16. Şener CANÖZ

Sigara ölümdür

Bir kere tadını almışlar için, sigara hakkında zararlarını anlatan yazı, resim, fotoğraf, film kullanan veya nasihat verenlere boşuna kürek çekiyorsunuz diyorum... En etkili yazılar zaten paketlerin üzerinde sergileniyor ama sanmıyorum fiyatıda artsa içenlerin bırakacaklarını. Yalnız...
  17. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Aslına ve fotokopilerine sağlık, sayın pek kıymetli Aslı SAYILIR. Önünüzde yeraltına kadar eğiliyorum efendim...
Yukarı Alt