Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

sihir... . Nefesinde sonsuz sihir, Durma artık tenime gir, Yok olsam durduğum yerde, Genişlerim içime sen ile...
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

hayat çıkar... . çeker içine, vermek istemezsin bazen, ama hayat; bir nefeste, veriş bazen... umut koyarsın içine yaşamının da herşeye rağmen, yinede nefes... çıkar ıslak ıslak gözlerinden...
  3. Şener CANÖZ

3 Mesaj

Sevgili Grafikerler.org üyeleri; Apple Bilgisayar'ın kurucularından olan Steve Jobs'un son yılların en iyi kaşiflerinden biri olduğu kabul edilen bir gerçek. Kaşi flerden çoğu nasıl başarılı olduklarını pek paylaşmazlar. Ancak Steve Jobs onlardan farklı. O, kendisini başarılı kılan 3 önemli...
  4. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

onlar Sen’in gülüşlerin... . sanırlar genelde boşlukta gözlerim oysa bakışlarımın içinde kazılıdır sesin... arada bazen kendi kendime iç çekişlerim, yüzümdeki tebessüm... onlar Sen’in gülüşlerin...
  5. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

T/Günaydınlar...
  6. Şener CANÖZ

Corel den 3DSMAX a Totem Çalışması ( Eğitim Filmi + Dosyaları )

İnşAllah bi faydam dokunur birilerine...
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can İyiki doğdun len
  8. Şener CANÖZ

Esinlenme çalıntı mıdır?

Değildir _______________
  9. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Aynenzyn Aslı SAYILIR
  10. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Olabilir, latife yaptım, bende yoğunum, arada kafa dağıtmaya girip çıkıyom işte buraya. Allah yardımcımız olsun, amin.
  11. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

İyiyim Sen nasılsınız Mustafa CENİK ? (bari sen cevap ver soruma)
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

ben iyiyim Sen nasılsınız ?
  13. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

her yer karardı... . açtım durmadı ki elim duruyordu öylece orada bu kadar yanacağımı bilsem açarmıydım bilemem... doğranmış dilimlenmiş hayallerim akşamdan acıya yatırılmış gülüşlerim artık gündüzler başımda kara bulut sanki anahtarı açtım, her yer karardı ve yanan ben oldum...
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

künaydın herkese !
  15. Şener CANÖZ

Akşamın sözü

16. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

day akcenn ettençık madiyebo şunad emem işler
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

ciddiyetini koruyosun... hastalık şakaya gelmez, gereken neyse yap tamammı LEN ! vAllaaa seni döveriz bak.
  18. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

gir gir.........
  19. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

vaşşşşş yerleş yaşşşşşş yavaşşşşş seni onun arkasında buluruz bence (=
  20. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Züpermen sana iyi bakmıyo galiba, olmazsa bide Batman ı yollayalım oraya ! vAllaa bende dövcem Mustafa CENİK, Ben tutarım olmazsa sen döversin, ne dersin ?
Yukarı Alt