Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Allah yardımcın olsun. Sende hiç evlenmemişsin anlaşılan. Evlenirsen anlarsın sultanlığı Mustafa CENİK. (=
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

bEN SüPERİM SEN NaSILSıNIZ ?
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

günaydın hayırlı cumalar...
  4. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Yüreğine sağlık ..
  5. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

suçun Hak’ı... . suç bilmeyene ceza hak olurmu... Hak ceza vermese suç olurmu... suçluyum/haklıyım... Hak buna ceza bulurmu ?
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

künaydın leeEEN !
  7. Şener CANÖZ

Ünlü Markaların Logoları Yer Değiştirse

Teşekkür ederim hoştu.
  8. Şener CANÖZ

deneme çalışmalarım

Ozgars buraya koyacağın çalışmalarının dpi boyutunu düşük tut ve cmyk değil RGB renk moduna dönüştür, böylelikle hem sen daha hızlı yüklemiş olursun, hem renkler böyle anormal gözükmez, hemde biz daha hızlı görebiliriz. Eline sağlık.
  9. Şener CANÖZ

Corelde dosya boyutu sorunu acil!!!

Bir deneme yaptım bende bir problem gözükmüyor lebalebedep. Hem corel hemde photoshop ta açıp baktım boyutlar tutuyor.
  10. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Günaydın herkese ! Sağol Hümeyra Can da bizi nüfusuna mı alcan yoksa len ? hepimize CAN soyadı koymuşun ? :eek:
  11. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

alırmı bunları... . engeller !!! engelleyemediğim geçemediğim... biri yardım etsin... hey ! bana yardım et çıldırsam farkına varırmıyım? bir tarafından zorla girip, diğer yanından çıksam dünyanın, toprak alırmı bunları, kalırmı yeraltında ? yoksa benimi alır, onları bırakır da...
  12. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Sakin ol, Saate baaaak... saate baaaak... Rehabiliteye ihtiyacın var senin, bi hipnotizöre git yada.
  13. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

En sonunda sende artık bir kampanyadan faydalan, bukadar da cimri olma LEN !
  14. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Amiğn Geçmiş olsun/olmuş Aslı SAYILIR. Hoşgeldin (gözün ve kulağın dışındaki yerlerinlede aramızda olduğun için)
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

künaydın herkesee
  16. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Aşkını taşıyorum gözlerimden... . hüzün saklı bakışıma iki kıtadan aşağı iner nehir gözüm yaşı, içi lav kaynar taşıdığım yeri göğsüm tam ortası... Aşkını yaşıyorum... Kalbimde taşıyorum...
  17. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

İSTOP PATLADI AŞAA İNİN ! (= Günaydınlar r rrr r.
  18. Şener CANÖZ

Mac mi? Pc mi?

Mac______________
  19. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Günaydın milletvekilleriğğ...
  20. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

nokta zamanı... . kapkara/koskoca boşlukta tutunacak bir kelime yoksa ayağım ümide basamadıkça bir nokta ışıkta yanmıyorsa gözlerim artık sende bakma hayallerim birtek düşlerimde gerçekleri bana sinmedikçe şöyle derinden gerile gerile içime yaşamak giremedikçe boş ver göğsüm...
Yukarı Alt