Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

siyah çiçekler... . sana son bakışım, ama... kapalı göz kapaklarım açamaya korktuğumdan ya gidersen ? bu son haykırışım, ama... mühür kaplı dudaklarım sözlerimi tutamadığımdan ya duyarsan ? deniz içi sır kaplı kayalar bu rüzgar içimde kovuk açtı sırtıma olanca yükünü...
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

ışık... . Lav bu dünyanın kanı Güneş ondan oluşur Kalbime çizik attı Gönlüme kan doluşur... Nur içimde dolaşan Evren ondan oluşur Kara derin fezaya Durmaz ışık doluşur...
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hümeyra şuan bunu masaüstüarkaplan görüntüsü yaptım bile ben... sanada iyi geceler...
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

hadi sana iyi geceler bende dizinin bi bölümünü bitirebilirsem 15 dk kaldı yatıcam 1 saate kadar, birazda eşime zaman ayırayım len (: byto
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Tuttu tutmadı oyununda hep tutturup herkesi sollamak hallaç pamuğunasılattırıyosa sende bizi öyle attırmak istiyosun istiyosun ?
  6. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR bence burnunuyere hızlıca sürt kıvılcım bile çıkarırısınmaktan. Hümeyra sana hazır çizilmiş 3d bulayım dedim bu foto yu buldum 3d olablir amabundan harika avatar olur bence renklendirirsen
  7. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Burnuna kuyruk yağı sür ısıtır
  8. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Hepsi morukladı artık onların benceaşk muşk kalmamıştır, sencede bence değilmi ?
  9. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

hADE ÇABUK MAX HAKKINDA SOR LEN, STRES VE YORGUNLUK ATMAK İÇİN AWAKE DİYE Bİ DİZİYİ KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDİYOM ( aceleden capslok tuşunu basılı unutmuşum büyük yazmışım özür ) Yamacında çok dikmiş yovarlanmadan sor bakıyım dinliyom (okuyom) uzman değilim biliyosam söylerim bilmiyosam...
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

İşsiz güçsüz ne arıyorsunuz buralarda sen ? Aslı SAYILIR heh sabah 12:45 gibikalkıyondur artık demi len ? ( Temizlikten yoruldun galiba, klorağı içine çekmiş kafayı bulmuşundur sen şimdi ) Tutmadı korsan bende kepek yapıyo ... Sağ bacağın sol kolundan büyük ?
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Lunapark gibi... Dönme dolap ta çılgınlar gibi dönmek istiyosun ?
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu (: zaten şarj tutmayan bi samsung e 250 var cebimde arızalanıp duruyo... A_V ( len sen de artı biyerlerinden iyi uydurma sorular yapmaya başladın haa ) :eek: << bu şaşkoloz ifadeyi çok sevimli bulduğumu şimdi öğrendiğini bildiğimi biliyosun ?
  13. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

aynı yol... . Al, işte bütün kelimeler, harfler elinde Neler canlandı çıldırmış hayallerinde Yaşadıklarını çizip yazabirimisin? Anlat kelime kelime, hece hece, Neden bekliyorsun, bu çokmu zor ? Yazamadıkların seni yakmış delik deşik, Anlatamadıkların, sanki gözlerinden bakıyor...
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı ordan kaçarım... ( soruları kaba yerlerimden uyduruyorum ) Elektrik direklerine tırmanmak senin hobin ?
  15. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

OwYEAH tuttu (: Saçlarını tırnak makası ile kesiyon ?
  16. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... len bu şeytan yavrusu git çabuk elerini yıka pistir bu ! Elektikler kesildiğinde en sevdiğin diziyi seyredebilmek için mumu yakıyosun...?
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... Tabağının içine koyulan yemeği bazen tabağının altında olmasını istiyorsun ?
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

Soğolasın Aslı SAYILIR teşekkür ederim...
  19. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

unutulmuş... . "Ortasında" gördün belki rüynanın, beni hatırlamıyorsun, "Altında" bilincinin, ruhumdan haber bile almıyorsun, "Üstünde" duygularım herşeyin, inipte bir bakmıyorsun, "İçinde" rüzgarlarla dolaşan gözlerim, sesimi duyuyormusun ?
  20. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

keşke...! . Güneş kor olmasaydı, Buz donmasaydı Sen’siz yaşayabilsem. Dünya dönmese dursa, Gün doğmasaydı Sen’i unutabilsem. Yağmur ıslatmasaydı, Ateş yakmasa İçimi söndürebilsem. ! İMKANSIZ !
Yukarı Alt