Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Kios Cephe Giydirme...

CorelDrawX4, 3dsMax2009, solidrocks/v-ray Yaklaşık 1 saat tasarım modelleme, 1 saat te sunumları için renderlerin tümü sürdü... Araç, kadın ve saksı hazır modeldir...
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

aşk nedir ? Aşk nedir ? Dersen bana, Ben’ce; Hem aç kalıp hem tok olmaktır sanki, Açmış haliyle solmak demektir belki, Ayağın sağlam bir yere basıyorken, sanki uçurumdan düşüyor olmak gibi, Yada hasretten ağlarken, sevinç gözyaşı dökmek sanki. Aslında her iki kutuptan...
  3. Şener CANÖZ

Şükür...

@Hümeyra Can Her halükarda (: hiçbirşeyin sabit olmadığı şu hayatta, düşüncelerimi de, duygularımı da, sabitlememe imkan olduğunu sanmıyorum. Mutluluk şükür ve mutsuzluk isyan duygularım için de bu geçerli bence. Yemekte hep tatlı yiyemezsin, hep acıda yiyemezssin, hepsinin bir tadı...
  4. Şener CANÖZ

Şükür...

@Hümeyra Can Teşekkür ederim Hümeyra CAN amin, bazen isyan bazen şükür yuvarlanıp gidiyoruz dünyada işte.
  5. Şener CANÖZ

Şükür...

Hayalimizdekileri rahatça uygulayabileceğimiz sanal bir alanımız var, ne güzel... :) İşyerinde çalışırken ,yollarda gidip gelirken, evde tv seyrederken hep 3DSMAX ile ilgili düşünceler geliyor aklıma, baktığım her yerde değişik açılardan nasıl durabileceğini hesaplamaya çalışıyordum objeleri...
  6. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yemin ederim... . boşlukta görünmez düşüncelerim düşünce anlaşılır değeri gülüşlerimin boşluğa düşen gülüşlerim var benim artık kalkamaz sana yemin ederim çok isterim inan,gülmek isterim, yani tebessümsüzdür artık hayallerim. gülüşlerim yokluk... hayallerim boşluk, artık kımıldamaz...
  7. Şener CANÖZ

Kurumsal şirket nedir? Kurumsal kimlik nedir? Kurumsal logo olur mu?

Teşekkür ederim Erkan NEHİR...
  8. Şener CANÖZ

Mogaz Tüp Modelleme

Çok dikkkatli yapmaya çalıştım bu modeli çünkü patlayıc madde her an patlayabilirdi, çok şükür ki patlamadan yapabildim... Teşekkür ederim arkadaşlar...
  9. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Gidemedim amaşimdi gitcem, Hümeyra Can'ın burnu şu an tam "L" harfinin üstünde ve bu sayfa açık kalmış o şekilde uyumuş kalmış diye düşünüyosun... Bye bye...
  10. Şener CANÖZ

Mogaz Tüp Modelleme

CorelDrawX6, 3dSMax2009, Photoshop Cs5... V-raylight material ile ışıklandırılmış nesneleri kullanarak ışıklandırdım sahneyi. Referans resim; Benim çalışmam;
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutu evet nerden bildim yoksa burnumu görebiliyormuyum... HümeyraCan ordan bakıyo birazda siz oynayın, ben yatıyom. Geceki sontahminim; Klavyeyi el parmakların ile kullanıyorsun ? (kessin bilmişim tuttturmuşumdur )
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu arada gözlüklerimi takarım millet şoke olur ama çaktırmamaya çalışırlar heh... Sallama konusunda ders verebilirim "kabayerlerindenattırıvericeksin" okadar. Ders bu çalış başarırsın. Burnunun üzeri deri kaplı senin ?
  13. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... ( Sabaha en erken ben diyeyim istedim, zaten diyemedim yazdım Günaydın)
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu, okadaar sinirleniyorum kiğğ ! yoğurt bile gözüme bembeyaz görünüyo... Yürürken diğer insanlar gibi seninde elin kolun sallanıyo...? ( o film için link verde merakım gitsin yatışsın? )
  15. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR aha ha haaa tabisiki acı duymam, mum bu, acı vermezki (mum alevimi dicektin ?) Ömer ÇELAKIL mikemmeell bir şifre çözücü demiğğ onu decoder olarak kullanmayı planlıyon ?
  16. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu. Bir ay tatili iiyi olurdu evet yerçekimi daha az... domates kabuklarından elbise yapma gibi bi projen var... ?
  17. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

yol A çık . yol A çık Durma gönlünden bir yol aç "kendine", Boşa vakit geçirme hadi artık biraz eşele, Okadar zor değil inan, o karları biraz küre, Nereye çıkacak diye düşünme, söyledim ya, ___________________________________"kendine" Bırak kollarını "O’na" müziğinin katmerli...
  18. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu. Bazen çokkomikli oluyorsun... Gözlerin kıvırcık...?
Yukarı Alt