Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Resim istek

Önce gidip fotoğrafçıda artistik birkaç fotoğraf çektirmelisin. Bu hayrı yapacak kişinin elinde malzeme olması lazım. Bu foto olmaz bence. Bana iyi birkaç fotoğraf verirsen sana yaparım amaaaaa, (: sende bana, benim sözlerimden bir rap yapıcan Arbesk Rap olmaması lazım okey mi...
  2. Şener CANÖZ

Elmas Deneme

(: oolum bak giT ! Sağol ey tasarım tanrıçası Aslı SAYILIR heh heey
  3. Şener CANÖZ

Elmas Deneme

3dsmax ve vray İnternetten bir dersin uygulamasıdır. Yere yansımalarda eklenti kullanmadan, kristal ışık kırılmalarını yapabilen varsa paylaşmasını istiyorum...
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı. Sevmediklerimi geride bıraktım zaman harcamıyorum. Ulaşabildiğim sevdiklerime elimden geldiğince zaman ayırıyorum, ulaşamadığıma da iç çekip dalıp gidiyorum... Aynaya sessizce yandan bakarak gizlice kendini takip ediyorsun arasıra ?
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Hümeyra Can Tutmadı alacak olsam burdan alırdım... Babaannen şu an ip atlayamıyor ?
  6. Şener CANÖZ

Sevdiğimiz Sözler

Dostunun şiddetli rüzgarında güçlü ağaç gibi olma kökünden savrulursun. Bütün hırçın fırtınalarına dayanmak istiyorsan çimen gibi ol, eğilir bükülürsün ama sapasağlam durursun... ( Osho'nun kitabının birinden edindiğim bilginin kendime göre yorumu )
  7. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Hümeyra Can Tutmadı, bence istemeyen şişmanlamaz. Dik dururken ayakların bedeninin en alt kısmında kalıyor.
  8. Şener CANÖZ

Kios Cephe Giydirme...

@Aslı SAYILIR Ağzına diline sağlık sayın pek sevgili Aslı SAYILIR. Allah razı olsun, saçların dümdüz olsun. Amin.
  9. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

mezarımı kazdığımın dünyası ! . bir ışık arar gözlerim sahte yüzlerinde ellerim kaybettim sabrımı yok artık karanlık heryerin, ben nerdeyim ? seslensem satırlarda işitirmi uzak sözlerin ? mezarımı kazdığımın dünyası ! karanlık heryerin, ben nerdeyim !? _____________________________...
  10. Şener CANÖZ

Kios Cephe Giydirme...

Sağolasın Orhan YILMAZ...
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı... okumayı bilmiyorum yoksa okurdum (ben yazıları şekillerine bakarak anlıyorum) Manifesto ney ki ? Bigün işten eve giderken dünyanın öbür tarafından gitmeyi planlıyorsun ?
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... bi bacaan tahtadan ?
  13. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu, böylelikle yaşantım lunaparka döner... Bira ve sigarayı eskiden çok içerdin...
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu, aktivite ile zaman öldüreceğime aksiyonla hayatı tadarım daha iyi. Sörf yapanları müzik eşliğinde seyretmeyi seversin ?
  15. Şener CANÖZ

Kios Cephe Giydirme...

Amin teşekkür ederim...
  16. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Hümeyra Can Evet tuttu dönme dolaptan başka bir yerde kahvaltı yapmam zaten ben kalabalık olarak oturur dönme dolapta kahvaltı yaparız her sabah. Burnun yüzünün sol tarafında öne doğru duruyor ? ( Klavyenin "A" harfinin hizasına denk geldiğinden yolaçıkarak yazıyorum)
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu... Bendeki cevheri keşfedip beni meşhur etsin istiyorum. "HEY SEN ! DÜŞÜNCELİ GÖRÜNÜYORSUN !" Yazısı, ilkel beynine kazındı, o banner in çok etkili olduğunu düşünüyorsun?
  18. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

zor an lar... . öyle bir kanarsın ki, ateş olur yanarsın da, her anında parça parça gözlerinden taşarsın ki hayallerin bile boğulur orta yerde bakar kalır, kollarını açarsın da, yokluk gelir sarar seni, dizlerine düşersinde düşlerin parça parça olur kollarını sen...
  19. Şener CANÖZ

Kios Cephe Giydirme...

@ZxxxE Teşekkür ederim ZxxxE sağolasın...
  20. Şener CANÖZ

Gülmek isteyen baksın :)

(: şu anıtın eline de herşeyi verdiler ha... Bende bi deneme yapcam, bi ara eline bişeyler vercem ilginç olcak inşAllah.
Yukarı Alt