Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa

Resimde de link var ha !
  2. Şener CANÖZ

@Emre Şerim Mahsus yapmıştım bakalım dersi indiriyolarmı indirmiyolarmı diye, Sen indirmeyi deneyen ilk arkadaşsın bravo....! (Şaka Şaka unutmuşum linki (:: )
  3. Şener CANÖZ

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Önerileri

@MustafaHazirci beş paran yoksa bile, çöpe atacağın bir kutudan kendin yapabileceğin bir hediye, pahalı hediyelerden daha makbule geçebilir... Bunuda beceremiyosan, yamuk yumukta olsa O'nun için emek vermen sevindirecektir...
  4. Şener CANÖZ

@Murat Güler Başlangıçlarımıza denk gelmesi çok iyi olmuş, bişey değil Murat GÜLER.
  5. Şener CANÖZ

Sevgililer Günü Hediyesi

Bu linkteki kutu koladan oluşturulmuş kendi el emeğin bir hediye daha iyidir biçok hediyeden bence. https://www.grafikerler.org/cafe-org/42853-iste-el-emegi-goz-nuru-yapabileceginiz-hediyeniz.html
  6. Şener CANÖZ

Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun

Amin cümlemizin...
  7. Şener CANÖZ

Bu dersi çalıştığım sıralarda düşük özellikli bir bilgisayarım vardı (gerçi şimdikide çok farklı değil) Render alırken beklemek beni sıktığından, "zamanın göreceliğini kullanarak" kitap okuyordum ve hemencecik rebnder almasını sağlıyordum. Bu tavsiye işe yarar bence herkeste "render...
  8. Şener CANÖZ

Salon çalışması

@Aslı SAYILIR Bekliyorum... Teşekkür ederim.
  9. Şener CANÖZ

Bişey değil Aslı SAYILIR, Daha önce açılmış bir konuydu linkleri güncelledim yeniledim, çok etkili bir ders benim için.
  10. Şener CANÖZ

Salon çalışması

Linkteki PDF ders ile ilk yaptığım çalışmam. https://www.grafikerler.org/3d-max/42862-egitici-3ds-max-ic-mekan-modelleme-render-pdf-94-sayfa.html#post191531 Tüm modelleri tek tek ders yönlendirmesi ile çalıştım hazır model yoktur. Düzeltmek için photoshop veya benzeri hiç bir program...
  11. Şener CANÖZ

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ MOBİLYA VE DEKORASYON EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 3D MAX PROGRAMINDA İÇ MEKÂN MODELLEMESİ VE MODELLENMİŞ OLAN MEKÂNIN GÖRSELLEŞTİRİLMESİ HAZIRLAYAN : Fatih...
  12. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

kuzgun... . Gözlerin aklımda ruhun tenimde çakılı tadın dudağımda kalan yoklukta bir hiç yazılan dizeler söylenen şarkılar dilimde öksüz artık onlar babası olan ama "anasız" bir piç ! Bir başka yanıyor artık hasret tam şuramda uçamam gerek yok ki o tek kanata da yer altında Pembe...
  13. Şener CANÖZ

İşte el emeği göz nuru yapabileceğiniz hediyeniz...

Ben dün birkaç deneme yaptım internette pazarlamayı bile düşünüyorum ; Tabiki yüzük hariç
  14. Şener CANÖZ

Kumsal Zeminleri-Yüksek Çözünürlükte

@neo32 Çok esaslı paylaşımların var, hepsine teşekkür etmekte bile yetişemiyorum, kusura bakma buradan hepsi için teşekkür ediyorum...
  15. Şener CANÖZ

Baskı makinaları için Pantone renk kartelası PDF ve EPS

Arkadaşlar elinizdeki renk basınca pantone kataloğuna uymuyorsa baskılarınız, boyutu vektörel olarak 100x205cm olan aşağıdaki link e yüklediğim "EPSvePDF" dökümanı birkez makinanızdan basıp, numune rengi karşılaştırarak daha kolay bulabilirsiniz iyi kullanımlar... (ben böyle çözüyorum özel...
  16. Şener CANÖZ

Kumsal Zeminleri-Yüksek Çözünürlükte

Sağol neo32 teşekkürler... kaç yıldır 32sin 33 olamadınmı daha ?
  17. Şener CANÖZ

Corel+3dsMax+Photoshop Cephe Tabela Çalışması ( Eğitim filmi+dosyaları )

@Hat-Min Teşekkür ederim Hat-Min...
  18. Şener CANÖZ

Standart render ile NEON YAZI yapımı...

@Emre DEMİRCİ İyi kullanımlar Emre DEMİRCİ...
  19. Şener CANÖZ

Ben teşekkür ederim Murat GÜLER, işte anladığım ve öğrendiğim kadarıyla paylaşmaya çalışıyorum...
  20. Şener CANÖZ

Bişey değil Aslı SAYILIR iyi kullanımlar...
Yukarı Alt