Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Aşk Tipografisi 2 :)

ben ayrıca Hatice halamada istiyorum ...
  2. Şener CANÖZ

Bi ara bizede radyodan istek ver !
  3. Şener CANÖZ

Vogue Kapak Tasarımı

@sakallı maymun Detay derken aklına ne geliyorsa işte...
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutmadı, Burnuma bazen müzik dinlemek için kulaklık taktığımdan, burnumun görevini kulaklarım yapıyor. Soru bulmakta çok zorlanıyorsun bazen ? (Aşağıda sana link verdim yardımcı olur) http://www.baktabul.net/komik-yazilar/831-kafa-patlatan-ilginc-sorular.html
  5. Şener CANÖZ

Size ve fikirlerinize ihtiyacım var :)

Aşağıdaki linkteki çalışmaları yapan arkadaştan yada diğer profesyonel çalışmalar yapan arkadaşlardan izin alıp kullanabilirsin herhangi bir müşterisi olmayan logo yu, ben bu konularda yaratıcı sayılmam. https://www.grafikerler.org/kisisel-ve-genel-calismalariniz/42735-kisisel-calismalar.html
  6. Şener CANÖZ

"tipografi/şiir/şarkı/radyo" heryerden saldır bence, onun hayatını lunapark a çevir...
  7. Şener CANÖZ

Vogue Kapak Tasarımı

Sakallı maymun (: Detayları göremiyoruz ?
  8. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutturamıyosun, Eşşek gibiyim hiç hastalanamıyom... Uzun süre başaşağı durunca, "düşüncelerimde tersine çalışıyomu" diye merak ettiğimibilmiyosun ?
  9. Şener CANÖZ

Bende 40 ıma kadar bilmiyodum yazabildiğimi 80 kadar attırıverdim 1 senede... (dene) Şarkıda söyledim (: link vereyimmi ilham olsun hı? (bi çuval teneşir alcam eve koycam merak ediyom bu atasözü doğrumu diye)
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutmadı, ben gece iyi uyurum, uyansamda kulağımda telkin ile işlenmiş doğa sesleri dinliyor oluyorum... Sol ayağının baş parmağında tırnak var ?
  11. Şener CANÖZ

Ozaman bi şiir yaz bari, belki şiirde tipografiden iyisindir ?
  12. Şener CANÖZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Hepsini birden hissedebiliyorum.
  13. Şener CANÖZ

Kişisel Çalışmalar

Karakalem fil e hayran kaldım eline sağlık...
  14. Şener CANÖZ

Belki evcil hayvan falan hediye etsen, aranız düzelir...
  15. Şener CANÖZ

Size ve fikirlerinize ihtiyacım var :)

Al sana acil tarafından, fontun light ile bolt undan bir logo artık finale yetiştirebilirsin...
  16. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Kopardı Sen zencisin ama bunu fondoten ile gizliyorsun !?
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Cengiz Duhan Tutmadı. Uyurken saati gözkapaklarımın içine yerleştiriyorum. Evde kimse olmadığı bazı akşamlar, perdeleri kapatıp, kapıyı kilitleyip, masanın altına girip, oyuncaklarınla oynuyorsun ?
  18. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı, biliyorum, sol tarafıma hızlıca bakıp sonra geri geri 5 mt koşuyorum geçiyor. İşaret parmağını kafanın arkasından burnuna deyiremiyorsun ? ( kesin denedin ! )
  19. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu gözlerinin rengi pembe ?
Yukarı Alt