Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu (Kulaklarına domates tıka) Diş fırçalarken fırçayı ağzının içine sokuyosun ?
  2. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

öyle biyerde çalışsaydım Tutardı heralde, (son kat bana ait müziğimide kendim seçiyorum bazen darbuka havaları bazende klasik müzik dinliyorum) Akşamları odada uyuyosun ?
  3. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu kopardı paramparça etti beni ): Soğan doğrarken gözlerin yanmasın diye kafana poşey geçiriyosun ?
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı Photoshop u daha hızlı kullanabilmek için kaşlarını çatarak bakıyosun programa ?
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı yoo bilmiyorum... (: Photoshop u daha hızlı kullanabilmek için bold karakter kullanmamaya çalışıyosun ?
  6. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu (tablet pc alırsam daha iyi geliştirebilirim kendimi diyorum) Başında birtane burnun var ?
  7. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Şu sigarayı bırakamadın gitti ? (avatarlarında)
  8. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Arabayı arka koltuktan kullanmak en büyük hobin ?
  9. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu. Unutmam için ben, "ben"im diyen olmamam lazım... Yenilik olsun diye buzlu çorba yapmak istiyorsun ?
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı 1 - 1,5 senedir başladım, yanlızken ediyorum... "Faruk K" en sevdiğin pop müzik sanatçısı ? LİNK
  11. Şener CANÖZ

Brandday.net Yarışması Birincisi

Kazananları tebrik ederim, kazanamayanlarada katıldıkları için emeklerinden dolayı teşekkür ederim... Katıılmayanlarada imkan ve azim dilerim...
  12. Şener CANÖZ

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Ak sakallı nene !
  13. Şener CANÖZ

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

maşşAllah, maşşAllah...
  14. Şener CANÖZ

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

15. Şener CANÖZ

boyadan masa

buda bi sanat harika bi tasarım
  16. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu Uyku yus evenlerebu tulumugündü zleridekullanmalarıiçintav siyeedeceksin ? ( iyigeceler grafikerler.org )
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu Bu koridora bakmak zorunda kaldın ?
  18. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Hepdönenördekdenir... ben koptum oynayamıcam :bye: okurken işiyodum afedersiniz... "-Muazzez Abacı sahnede kıpırdayamıyormuş neden? Cevap: Hatıralar sarmış dört bir yanını" soruya bak cevaba bak Allaam yhaa !
  19. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Şener CANÖZ Aşağıdakine yazdığım linke bakarken gülmekten yarılıyodum tam ortamdan... (konuları sulandırdığım için kusura bakmayın bazen duramıyorum kendimi)
Yukarı Alt