Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tuttu Tencereninde dibi tuttu (sebep benmiyim 3dsmax mıkine ) evet 3 yaşımdan beri bu oyuncaklar için bekliyorum almak istiyorum onlardan bi kamyon dolusu. Bu şarkıya bayılıyosun ?
  2. Şener CANÖZ

Gözlerimin nuru...

nerelerdeydin ? . bir çözemedim yaşamayı, ne zormuş... yanlış zamanlarda doğru insanlar doğmuş, kural diye koyduğumuz kafeslerin içinde, hayat dediğimiz suda canlı canlı boğulmuş nerelerdeydin ? neden önceden gelmedin ? yoksa benmi acele ettim, Sen hep doğru yerdeydin? sıkaaa...
  3. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Cengiz Duhan Tuttu aman aman Rüzgarın rengini görmek isterdin ?
  4. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutmadı Ben amblem yaptırmak istiyorum hemde deliler gibi. "Düşüncelerimin bir yığınıyım." sözünü çok sevdin ?
  5. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Şener CANÖZ Tutmadı, tartı aleti ile beni tersten tartmayı deneyebileceğinden korkarım. Kendine LOGO yaptırmak için inanılmaz bir istek duyuyorsun...?
  6. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutmadı, teşekkür ederim. Eve giderken kaldırım kenarındaki tartıcılara şaka yapmayı çok seviyosun ?
  7. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Şener CANÖZ Tuttu (herkes 1 gibi gidiyo ben üçharfli arkadaşlarım ile birdirbir oynuyorum. Bulunduğun yerin 20 metre ilerisinde kendini takla atarken görmek istiyosun ?
  8. Şener CANÖZ

SolidRocks Render Yardımcısı

Bi ara çok kullanırdım "acil, acil, acil diye araya sokulan işler için ideal"... Teşekkürler.
  9. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutmadı yoo ben tutku severim öğlen alır kahveyle hemen tüketirim. Rüyalarımda modelleme yapardım, bi aralar bi 3d sitesinin birinde gece sabaha kadar yorumlar yapıp yazıp çizdiğim için ünvanım "3d müptelası" olmuştu, artık okadar değil öğrenip uygulama isteğim azaldı...
  10. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutt u Cumartesileri severim KESSİN !Aşadakine bişeyler yazcaksın "galibaa" ?
  11. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR geçmiş zamanlı tut tu... o kahve midemde 20 dk. önce içtim zati... Bronz bi üye ile sohpetin tadına doyum olmadığını yazdığımı okuduğunu bildiğimi düşünüyorsun...
  12. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tutmadı bitane kör kedi yavrusu bulmuştum, eve götürdüm dişiymiş 12 kadar oldular torun torba derken çıldırcak gibi oldum ve dağıttım kurtuldum çok şükür, şimdi bi şivava bide maltes terier köpeğimiz var onlar yetiyo. Aşağıdaki veletleri görünce hemen yeğenlerini baş...
  13. Şener CANÖZ

Size ve fikirlerinize ihtiyacım var :)

İnternette bir yığın döküman/film var. Bunları incelemek, öğrenmek ve uygulamak (bedeninden geçirerek pratikliğini geliştirmek) varken, neden bir başlık açıpta bunların sana özel olarak sunulmasını bekliyorsun. "bir ambar bilgi indirirsin ama uygulamadıktan sonra harddiskinde sadece yer...
  14. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tut tu tabisikide üç harfli şey hayatın dinamiğidir bence ( o üç hafli "cin" değil ama ) Bu arkadaşın yaptıklarını yapmak için evde gizlice odanda çalışıyorsun ? DEZAVANTAJI AVANTAJA ÇEVİRMEK DEMEK BU DEMEK YAŞAM ENERJİSİNE HAYRAN KALDIM
  15. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

@Aslı SAYILIR Tut madı ( yoo akşam 22:00 da uYudum cin gibiyim maşşAllah. Aşadaki link i pazartesileri kullanmak istiyosun ( sendromun için ) http://www.inciswf.com/z0r-de_3714.swf
  16. Şener CANÖZ

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi

Teşekkürler, ama ben kullanmıyorum bu egzersizi. Ne istersem yiyorum sabah ve öğlen yemeklerinde, aradada atıştırıyorum aburcubur, sadece akşam yemeklerimi öğünden kaldırdım ve kilomu sabitledim. İlk başlarda rüyalarımda harika sofralarda ağırlanıyodum 1 ay sonra alıştım. 2 senedir...
  17. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

tut tu Yine bu aşadaki koridora bakmak zorunda kaldın ?
  18. Şener CANÖZ

Tuttu tutmadı oyunu

Tututp tutmadığı belirsiz bi sorubu (nebiçim bi soru buuğ ?) oda orda kalmayacak koridor orda kalacak. yaklaşık 20 gündür kendini dumanlar içinde ışıkların içinde alkışlar ile tebrik edilirken görüyodun rüyalarında (brandday logosu birincisi olarak)
  19. Şener CANÖZ

son harften türet

@Emre Şerim Toybox.....
Yukarı Alt