1. Simetrik değil.
2. Yazı karakteri çok basit ve kaba
3. Mavi renk belki olabilir ama bu hali ile çok çıplak durmuş.
4. Logo yok :\
5. Film sitesi demişsin sloganı da atmışsın ama filmler hakkında sanırım herhangi bir içerik koymayacaksın :))
6. bana göre olmamış çok sade yani omurgasız.
Tasarımın olduğu her konu işleneceği için gerek bilgisayar ortamında gerek kağıt kalem gerek boyalar ile bir çok alakasız gibi görünen şeylerle ilgili dersler göreceksin hatta iplik elişi kağıdı filan v.s.
@Sedat Gül
Sevgili Sedat GÜL;
Ticarı kaygılarınızı elbette anlıyorum fakat aramızda bir fark var bu çalışmanın sanatsal bir değeri yada güzel olup olmaması sizin bakış veya sizin "tasarım" anlayışınıza göre şekillenemez.
Bu yüzden çalışmanın değersiz olup olmadığı yada bir işe...
Fotoğraf illüstrator olmalıydı daha hoş duracak
sihirbaz-
.iç-
Artist
kelimelerinde puntoları küçük olmuş biraz daha büyük ve fontu daha kalın olmalı bence
@kubilaysezer
Sayın kubilaysezer ; İsteğinizi küçümsediğim filan yok, sonuç itibari ile burası bir forum kah ciddi bir çalışmam olsun kah özentisiz yaptığım bir çalışma olsun yaptığım herhangi bir çalışmayı ister koyarım ister koymam, koymamam için herhangi bir neden var mı yada forum...
bakın öncelikle şuna bir açıklık getirelim evet o logoyu 12-13 dk can sıkıntısından yaptım ama amacının çok uzağında olduğunun bende farkındayım iyi bir şey olmadığının da kınamak anlamsız beğenilir yada beğenilmez olay budur ama bazı arkadaşların tavrı ve üslupları çok çocukça zaten tiye...
@kubilaysezer
kubilay merhaba, bu çalışma sizin formlarınıza uygun bir çalışma değil zaten :) sadece anlık aklıma geldi ve yaptım. can sıkıntısı diyelim
Sevgili lana ben yazmışım ki : "Öylesine PS ile yaptım 12 dk filan" eğer ciddi olmuş olsaydım emin ol daha iyisinide yapardım :) sen kınamana devam et :)
Esasen Tipografi'nin çok çok uzağında bir çalışma ama bazı kesim burada bu gibi çalışmaları " Tipografi" olarak kabullenmiş.
toplardaki turkuaz rengi uyumsuz ve çok patlamış bu ek olarak gölgeler çok sert ve keskin çok bunaltıcı ve ucuz bir çalışma havası vermiş. Buna ek olarak...
Hasan yıldız ortada bir yazım yanlışı yok altın üye sıfatını da boş taşıyorsunuz bunu da belirtmek isterim ve ısrarla avangart nedir sıfat nedir özel isimler nelerdir hangi şartlarda nasıl yazılırlar bence siz bunun bir araştırmasını yapın ondan sonra gelin beni eleştirin (...
@Hasan YILDIZ
Her türlü eleştiriye açığım, eleştirilere de cevap verme hakkımı kullanıyorum, eleştiri nedir nasıl yapılır öncelikle bunların kriterlerini bilmek gerekir.
"Süpermen değil süperman olması gerekiyor" bir eleştiri değildir :) Hasan yıldız.
Sen bence çok fazla inciğe boncuğa takılıyorsun :) başlık süperman evet o dikkatimden kaçmış düzelttim ama içerik süpermen :) sence bu bir problem mi ?
@Hasan YILDIZ
bende belirtmek isterim ki ingilizce de büyük "Ü" yok ve süperman özel bir isim olmadığı için bir sıfat olduğu için okunduğu gibi yazdım Hasan Yıldız uyarın için teşekkür eder ne yazdığımı ve neden yazdığımında farkında olduğumu altını çizerek belirtmek isterim.
Avangart...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.