@Hakan Dağdeviren
Hocam öncelikle merhaba;
Kritikleriniz için teşekkür ederim, yazdıklarınızın fazlası yok eksiği var :) , çalışmanın herhangi bir amacı yok dalgınlık anıma denk gelen bir çalışma refleks olarak yani :)
Bir çok eksik var bir çok hata var ve hiç bir mesajıda yok...
@Hakan Dağdeviren
Doğru tespitler, gelişi güzel bir çalışma olduğu için detay çalışması yapmadım bu logo şu an konsept aşamasında eğer olur ise daha detaylı olacak.
@danisman
Benim öyle bir iddaam yok, çalışma hakkında kritik istenmişse ne gördüysem onu söylerim, eğer eleştirim biraz ağır geldiyse özür dilerim ama gördüğümü söyledim.
Eğer hasan yıldız
"Zaten Konu olarak biraz deli dolu yani çocuksu bir çalışma yapmak istemiştim. Renklendirme...
Fontlar ve maskot estetik değil bana göre, daha güzel bir çalışmada olabilirdi renklendirmeye gelirsek ödev gibi olmuş sanki hani okullarda hocalar grafik ödevi verir ya o derecede basit ve uyumsuz tabi bu benim kişisel şahsi görüşüm.
Şimdi objeyi transform yaptım sonra ben bu objeyi sol taraftaki gibi uzatacağım, ancak şekil vermek istediğim vakit kılavuz çizgileri var ya mavi olanlar transform olmuyor sadece obje dönüyor o kılavuz çizgileri ise dönmüyor.
Güzel bir şarkının ismi aslında şarkıyı dinledikten sonra aklıma "V" geldi ondan sonra bu oldu, fazla detaya inmedim keyfi bir çalışma olduğu için detaylara dikkat etmedim.
PS CS4 ile yapıldı
Güzel bir çalışma fakat benim eleştirim sloganda kullanılan font aslında mizanpaj olarak tam uyum sağlamış ancak bu fonta bu slogan gitmemiş gibi psikolojik olarak orada farklı bir slogan yazması gerekiyormuş gibime geliyor, cümle fontun stiline göre uzun olduğu için okurken yoruyor.
Şahsi görüşüm çalışma bayağı hafif kalmış hafiften kasıt renk tonları çok soft, açık mavi yerine kombalt mavisi yada gece mavisi kullanılmış olsa idi bence daha hoş olurdu, bu şekilde küçük bir işletmenin el broşürü gibi olmuş vermesi gereken heyecanı yansıtamamış.
@Hasan YILDIZ
Evet buda bir bakış açısı, siz nasıl bir kalp simgesini makul görüyorsanız bende böyle gerçek bir organı makul görmekteyim. Neden gerçek bir kalp kullandığımı da açıkladım.
İlk poster çalışmam PS CS4 ile yapıldı , sloganın kime ait olduğunu bilmiyorum.
Neden dikenli tellerin arasında bir kalp ve gerçek ?
Gerçek kalbi, yalın sevgi olarak nitelendirmek için kullandım dikenleri tellerin anlamı ise gerçek yalın yani öz sevginizi çok iyi muhafaza ediniz mesajı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.