Arama sonuçları

1. karakutu

faruq gur teaser afişleri

küçük bir detay gözüme çarptı : "Yarın O zaman" adlı afiş çalışmasında kapıya asılmış not sonradan mı eklendi ?
  2. karakutu

Bu fontu bulabilirmisiniz ?

en yakını bu olsa gerek Diavlo Bold Regular font http://www.ffonts.net/Diavlo-Bold-Regular.font
  3. karakutu

Grimsi Wp tema tasarım nasıl olmuş

1.İçerik özeti ile temanın genel renkleri birbirine yakın olduğu okumakta güçlük çekiliyor. 2. içerik özeti ortalı değilde sola yaslanmış olursa ve font stili değitirilse daha iyi olacak gibime geliyor, örnek olarak Calibre fontunu deneyebilirsin. ama kullanılabilirliği var yani.
  4. karakutu

İlk web çalışmam

menülerdeki fontların eğilimli olması göz yorucu, normal olsaymış daha iyi olurmuş gibime geliyor. Genel olarak amacına uygun bir çalışma, fazla anlamadığım için daha fazla yorum yapamıyorum :\
  5. karakutu

innovative studio çalışması

Merhaba :) Evet serbest bir çalışma ileride kuracağım tasarım atölyesinin kartviziti diyebilirim yada öylesine bir çalışma ( Web için ) İlizyon görseli olarak düşünmedim perspektif ve ışık olsaydı nasıl olurdu diye düşündüm ona göre bir komposizyon çıkarttım. Evet sarı objede hem...
  6. karakutu

Dergi kapağı

Çerçeve kalın, mizanpaj dergi kapağına her ne kadar yakın olsa da tipografi kullanılmaması bir şeylerin eksik olduğunu hemen hissettiriyor fontların alayının büyük harf olması psikolojik olarak acele olarak okumamıza neden oluyor. Genel olarak idare eder ama detay olarak 10 üzerinden...
  7. karakutu

Karakter İllüstrasyonu 2

@Hasan Güner onun dışında iyi denebilir.
  8. karakutu

Çocuk Şenliği Davetiye l N.Tr.

evet daha iyi şimdi :) içerik fontları farklı renkte ve stilleride biraz daha oval bişey olabilirdi ama yine dediğim gibi amacına cuk oturmuş bir çalışma eksiği yok :)
  9. karakutu

bu şekilde perspektif olarak değilde A4 gibi olsaydı daha iyi bir fikir sunabilirdim :)
  10. karakutu

innovative studio çalışması

PS CS4 ile yapıldı ortalama 12-13 dk
  11. karakutu

bu şekilde fikir beyan etmek zor :( ama gördüğüm kadarı ile amacına uygun çalışmalar. sadece font seçimi bence daha değişik olabilirdi ve biraz renkli.
  12. karakutu

ilk işim yorumlar lütfen

@Hasan YILDIZ Hasan Yıldız sorması gereken siz değilsiniz. 1.Yuvarlak içinde olması ve o yuvarlağın çok büyük olması ile bir reklam ajansı arasındaki bağlantıyı kuramadım, neyi nasıl temsil ediyor ( kafa karıştırıcı) 2. Sağ tarafta azalarak giden + ların ne anlama geldiğini...
  13. karakutu

ilk işim yorumlar lütfen

Şahsi fikrine saygı duyarım ama dikkate almam. Benim çalışmalarıma berbat diyenler var hala şevkimi kıracağıma onun bunun pohpohlamasına kanacağıma berbat diyen adamın yanına gidip soruyorum, hocam nesi berbat bu kadar insanın göremediği ama sizin gördüğünüz berbatlık nerede bunu bana...
  14. karakutu

ilk işim yorumlar lütfen

@Hasan YILDIZ Hasan Yıldız kardeşim eğer bir şey kötü ise kötüdür anlatabildim mi ? İyi olanada iyi diyorum problem nedir ? realist olamıyor musunuz ?
  15. karakutu

ilk işim yorumlar lütfen

Başlangıç olduğu için uzatmadan söylüyorum : Çok kötü.
  16. karakutu

OnurSarac Logo

Hiç bir özelliği yok , eğer bu şekilde devam edersen kendini geliştiremezsin bu ayarda gidersin.
  17. karakutu

king of pop

illüstrasyon da ona ait ise güzel :)
  18. karakutu

king of pop

Tam olarak aşamaları anlatsaydın yorum yapacaktım ama şimdi çalışma güzelde nesini ve neresine kadar sen yaptın :\
  19. karakutu

Canakkale Gezisi Afisi

Düzeltme: Bu çalışmada kullanılan şahıslar asker değil(diler) bunun farkında olmamın getirdiği psikolojik etkisi maalesef çalışmanın zayıf olduğu kanaatinde, fakat mizanpaj olarak bir çok afişten daha iyi.
  20. karakutu

Kişisel Sanal kartvizitim

Can sıkıntısından kaynaklı bir çalışma ( kişisel sanal kartvizitim ) Aynı isimde bir tasarım ajansı var ama alakamız yok :\
Yukarı Alt