Güzel bir yarışmaydı. Finale kalan arkadaşlarımı tebrik ederim :)
Bir de değerlendirme sonuçlarını da yayınlayacak mısınız? Yani tasarımların neye göre beğenilip beğenilmediklerini, olumlu-olumsuz eleştirileri?
Efekt bolluğu yaşanmış tasarımında. Yazı renkleri ile arkaplan renkleri birbirine çok yakın olduğundan yazılar kaybolmuş.
Bir de tasarımı şablon haliyle değil de bir sanatçıya/şarkıcıya uyarlayıp bilgileri de ona göre yerleştirirsen daha net yorumlar ve daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.
@Şener CANÖZ
Evet gerçek adımı ve soyadımı kullanıyorum. Bu fikir gerçekten çok hoşuma gitti. Bununla ilgili birkaç tasarım deneyeceğim, teşekkür ederim :)
Selamlar arkadaşlar. Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... Günlerdir bu konu üzerine düşünüyorum. Kendime ait bir logo/imza tasarlamak istiyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez misali hiç bir fikir üretemiyorum. Grafik tasarımı anlatan logo çok farklı olmalı diye düşünüyorum. Ama o...
İngiliz yapımı Doctor Who dizisinin hayran sayfalarından biri için hazırladığım takvim çalışması. Değerli yorumlarınıza...
CorelDraw x3'te hazırlanmıştır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.