Bence kitapların altındaki yazar isimleri gereksiz olmuş. İlla olması gerekiyorsa efektler kaldırılıp tek renk verilmeli. İlla olması gerekmiyorsa kaldırılmalı ve kitapların kapakları daha öne gelecek ve kapaktaki yazılar okunacak şekilde (perspektifi düzenlenerek) (sanırım anlatamadım :D: )...
Okulun 2 ya da 4 yıl olması fark etmez, çünkü okulun verdiği bilgiler teori ile sınırlıdır. Yapman gereken şey, okulda öğrendiğin teorik bilgileri pratiğe dökebilmektir. Bunun için de sektör bilgisi şarttır. Demek istediğim şu; okurken derslerden arta kalan zamanlarda matbaada veya okuduğun...
O hilali ortalama gibi bir şansınızın olmaması bence söz konusu değil. Sadece siz bir çerçeve/mesaj belirleyip ona göre tasarımı şekillendirmişsiniz.
Fikir istemiştiniz, fikrimi belirttim.Gördüğüm bir eksiği söyledim. Karar sizin. İyi çalışmalar.
Emeğinize sağlık. Erkal Bey'in dediği gibi okul için yeterli bir çalışma. Yalnız ortada kız, meşale ve kitabın bulunduğu daireyi tam ortalarsanız nasıl olur diye düşünüyorum. İki alternatifi de denemelisiniz bence.
Sedat Bey, fikirleriniz için teşekkürler fakat zamanım çok kısıtlı olduğundan yardım rica etmiştim. 15 dakika gibi bir süre var önümde. İlginize teşekkürler...
Selamlar arkadaşlar...
www.setkebap.com.tr sitesine ait logo elinde olan var mıdır? Var ise acil paylaşımınız mümkün müdür?
Şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
15 Aralık tasarımların son eklenme tarihiydi. Jüri üyelerinin değerlendirme için 5 gün gibi bir süresi vardı. Neden oylamanın 5. günün akşamı saat 9:00'a bırakıldığını merak ettim doğrusu. Sonuçları merak ve sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.