Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Vakıfbank Dax font ailesi

Güzel paylaşım, teşekkürler :)
  2. Demet YILDIZ

EKON Kurumsal Çalışma

Emeğinize sağlık Erkal Bey :)
  3. Demet YILDIZ

Kütüphane İçin Hazırlanan Afiş

Bence kitapların altındaki yazar isimleri gereksiz olmuş. İlla olması gerekiyorsa efektler kaldırılıp tek renk verilmeli. İlla olması gerekmiyorsa kaldırılmalı ve kitapların kapakları daha öne gelecek ve kapaktaki yazılar okunacak şekilde (perspektifi düzenlenerek) (sanırım anlatamadım :D: )...
  4. Demet YILDIZ

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Kar bitti, havalar düzeldi, yollar açıldı. Jüri üyelerinin buluşmasına engel kalmadı. Ama biz hala sonuçlarla buluşamadık...
  5. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Erkal ÇOŞKUN Keşke tavsiyeyi en başından alsaydım :) şimdi bu kadar üzülmezdim.
  6. Demet YILDIZ

Maalesef ki ikinci seferde de fincanım kırık geldi. Kısmetimde yokmuş... :( İlginiz için teşekkürler Ozan Bey
  7. Demet YILDIZ

Anafen TV Çekim Hataları

@danisman Ben de gece vakti gülme krizlerine girdim :D:
  8. Demet YILDIZ

1. Kıtalar Arası Halay Yarışması (Bol kahkaha içerir)

Avustralya Afrika Avrupa Amerika Asya İyi seyirler dilerim :)
  9. Demet YILDIZ

Anafen TV Çekim Hataları

Anafen TV Çekim Hataları, video Youtube dışında bir sitede olduğundan linkini ekledim. İyi seyirler dilerim :)
  10. Demet YILDIZ

Benim fincanım da kargo şubesindeymiş. Bugün getireceklerdi ama 5 dakikalık yola 6 saatte gelemediler. Geldiği gibi fotoğrafını ekleyeceğim :)
  11. Demet YILDIZ

Grafik bölümü hakkında

Okulun 2 ya da 4 yıl olması fark etmez, çünkü okulun verdiği bilgiler teori ile sınırlıdır. Yapman gereken şey, okulda öğrendiğin teorik bilgileri pratiğe dökebilmektir. Bunun için de sektör bilgisi şarttır. Demek istediğim şu; okurken derslerden arta kalan zamanlarda matbaada veya okuduğun...
  12. Demet YILDIZ

Bir okul Logosu ;) İlk Logo Çalışmam Kurumsal

O hilali ortalama gibi bir şansınızın olmaması bence söz konusu değil. Sadece siz bir çerçeve/mesaj belirleyip ona göre tasarımı şekillendirmişsiniz. Fikir istemiştiniz, fikrimi belirttim.Gördüğüm bir eksiği söyledim. Karar sizin. İyi çalışmalar.
  13. Demet YILDIZ

Bir okul Logosu ;) İlk Logo Çalışmam Kurumsal

Emeğinize sağlık. Erkal Bey'in dediği gibi okul için yeterli bir çalışma. Yalnız ortada kız, meşale ve kitabın bulunduğu daireyi tam ortalarsanız nasıl olur diye düşünüyorum. İki alternatifi de denemelisiniz bence.
  14. Demet YILDIZ

Set Kebap Logo İsteği

Görsel temin edilmiştir, bilgilerinize... İyi forumlar dilerim...
  15. Demet YILDIZ

Set Kebap Logo İsteği

Sedat Bey, fikirleriniz için teşekkürler fakat zamanım çok kısıtlı olduğundan yardım rica etmiştim. 15 dakika gibi bir süre var önümde. İlginize teşekkürler...
  16. Demet YILDIZ

Set Kebap Logo İsteği

Selamlar arkadaşlar... www.setkebap.com.tr sitesine ait logo elinde olan var mıdır? Var ise acil paylaşımınız mümkün müdür? Şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
  17. Demet YILDIZ

Banner, Çerçeve 7690

Link çalışmıyor.
  18. Demet YILDIZ

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

15 Aralık tasarımların son eklenme tarihiydi. Jüri üyelerinin değerlendirme için 5 gün gibi bir süresi vardı. Neden oylamanın 5. günün akşamı saat 9:00'a bırakıldığını merak ettim doğrusu. Sonuçları merak ve sabırsızlıkla bekliyorum...
  19. Demet YILDIZ

İlgi ve bilgilerinize çok teşekkürler Ozan Bey... İnşallah bu sefer sağ salim ulaşır elimize :)
  20. Demet YILDIZ

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

3. çalışma çok şık, 4. çalışmadaki yaratıcı fikri çok sevdim :) Emeğine sağlık :)
Yukarı Alt