Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Gazetemizin örnek 1nci sayfası :)

Ben yazılara takıldım. 1. sayfadaki haber başlıkları çok deforme edilmiş bu beni rahatsız etti. Her haber kutusu için çerçeve girmeniz de gereksiz olmuş. Ayrıca haber metinleri de çok sıkışık görünüyor. Benim gözümü çok yordu. Açıkçası elime aldıktan sonra bir dakikadan fazla bakamayacağım...
  2. Demet YILDIZ

Kartvizit Vektör'leri

@Emre DEMİRCİ Aslında arşivim yok denecek kadar az, harici diski de filmlerimi saklamak için kullanıyordum, artık ya onları temizleyip diski arşive ayıracağım, ya da yeni bir harici disk alacağım :) Elime bir kaynak geçtiğinde muhakkak ki paylaşırım :)
  3. Demet YILDIZ

Sütçü İmam Üniv. - Kahramanmaraş - Logosunu arıyor..

Her yarışmada isteniyor zaten, bu yarışmaya özgü bir durum değil ki...
  4. Demet YILDIZ

Yeni açacağımız şirket için Logo Denemesi

Yazı tipleri okunabilir olmalıdır. Kullanılan renk sayısı en fazla 3 olmalıdır. Tasarım, şirket hakkında fikir sahibi olabilmeyi sağlamalıdır. Mesajını net ve yalın şekilde kişilere ulaştırmalıdır. Kişiler bir tasarıma en fazla 5 saniye bakar. Bu yüzden karışıklıktan uzak sade tasarımlara...
  5. Demet YILDIZ

Nikah Şekeri Magnet Denemesi

@Aslı SAYILIR Sağ ol tatlım vallahi fiyat araştırması hiç fena olmaz :) Davetiye olayı talihsiz olmuş senin adına üzüldüm :( Ben baya inatçıyımdır ama, yaptım olacak misali :D Kendi istediğim şekilde olsun isterim her genç kız gibi... Kayınvalideler de her şeye muhalefet olmadan...
  6. Demet YILDIZ

@Aslı SAYILIR İnanır mısın yüklediğin tüm görselleri denedim :D Çiftimiz senin benim gibi genç ruhlu değiller ondan kabul etmez diye düşünerek böyle bir çizime yöneldim. Ama buradan alacağım fikirler ile alternatif bir tasarım oluşturmak istiyorum. Maliyete gelince azami 100 TL ayırabilirim...
  7. Demet YILDIZ

Arkadaşlar ablamın nikahında şeker, tül vs. klasikten kurtulup magnet yaptırmaya karar verdik. Bir şeyler yapmaya çalıştım. Tasarımı yorumlarınızla geliştirmek ya da sıfırdan yeni bir çalışma ile alternatif hazırlamak istiyorum. Ölçü 6x8 cm'dir.
  8. Demet YILDIZ

Yeni açacağımız şirket için Logo Denemesi

Aslı'ya katılıyorum bu tasarımların logo ile uzaktan yakından alakası yok. Konuları ve ilgili örnekleri inceleyin.
  9. Demet YILDIZ

Hayko Çepkin Çizim

Çizgileri, özellikle yüz hatlarını o kadar keskin çizerken olumlu sonuçlar elde edemezsin. Örnekleri incele ve aynı resim üzerinde yeniden çalış. Bu hiç olmamış.
  10. Demet YILDIZ

Nikah Davetiyesi Denemesi

@Aslı SAYILIR Zaten gelin kızın düşüncelerine göre şekillendirdim, o yüzden biraz da sınırlı kaldım zaten. Bakalım en müsait zamanda onu da tasarlayıp buraya yükleyeceğim onunla ilgili fikirlerinizi de alacağım :)
  11. Demet YILDIZ

Kartvizit Vektör'leri

Arşivim güçleniyor, sanırım yeni bir harici disk daha almam gerekecek :) Emeğinize sağlık teşekkürler Emre Bey :)
  12. Demet YILDIZ

@Aslı SAYILIR Sağ ol Aslı beğenmene çok sevindim :) Ben de bir an kırımlı düşündüm fakat standarttan da biraz uzaklaşmak istedim. Davetiyenin arkası için henüz bir tasarımım yok fakat yine beyaz zemin üzerine siyah renk isimler ve pembe kalp ile ufak bir düzenleme yapayım mı diye düşünüyorum...
  13. Demet YILDIZ

@eratasarim2012 Teşekkür ederim :) O kalp ve yazıları bir türlü dengeleyemedim. Kalbi tam ortalayınca yukarıda boşluk kalıyor, yazıları aşağıya çekince de ortada çok boşluk kalıyor gözümü çok rahatsız etti bu durum. Gözüme en uygun bu geldi fakat sizlerin düşünceleri de benim için çok değerli...
  14. Demet YILDIZ

Onu değiştirmeyi unutmuşum :kiskis: Tarih ve yer kesinleşince güncelleyeceğim o bilgileri :) Yorumunuz için teşekkür ederim :)
  15. Demet YILDIZ

Dergi Kapak Ve Reklam Sayfası Calışmam

Yazı tipleriyle ilgili sıkıntı var. Daha estetik görünümlü yazı tipleri seçebilirsin. Bir de kapaktaki yazıları konumlandırırken bir köşele sıkıştırıp etrafta bolca boşluk bırakmışsın. Daha ortalı, daha büyük ve daha uygun bir yazı tipi kullanarak sorunu çözebilirsin.
  16. Demet YILDIZ

Arkadaşlar 2 ay sonra ablam evlenecek ve düğün davetiyesini internetten gördüğü takvim yaprağı şeklinde istedi. Malum internette görselleri bulunan benzer örnekler çok basit ve Comic Sans MS ile yazılmış -ki bu yazı tipinden nefret ederim-. Ben de 13x18 standart zarf içine 12x17 bir davetiye...
  17. Demet YILDIZ

Tasarımlarda Kullanılacak Çeşitli Mock-up'lar

Teşekkürler Emre Bey :)
  18. Demet YILDIZ

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

09.09.09... Bu özel tarih benim hayatımı değiştirdi. Olumsuz hava şartları nedeniyle Ayamama Deresi taşınca, Basın Ekspres Yolu'nun hemen dibinde olan staj yerim sele teslim oldu. Lise stajıma başlamama 2 hafta kala eteklerim tutuştu. Oradan buradan tanıdık vs. ile Milliyet Gazetesi'nde staj...
  19. Demet YILDIZ

Grapiksel / Brandday.net 4

Logoyu görünce kendimi Atlas Jet'le uçuyormuş gibi hissettim :) Başarılar dilerim...
  20. Demet YILDIZ

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Teşekkür ederim :)
Yukarı Alt