Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Sunumum pek iç açıcı olmasa da tasarımımın iç açıcı olmasını umut ediyorum. Bir de kısa bir not: Freehand'de yaptığım ilk çalışmamdır :)
  2. Demet YILDIZ

Brandday_3 / Erkan Nehir

Başarılar dilerim kendi çalışmamı yüklemekten korkuyorum bu tasarımları gördükçe :)
  3. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Fincanımın hazin sonu :( Ozan Bey'e fincanı tekrar gönderme inceliği gösterdiği için teşekkür ederim :)
  4. Demet YILDIZ

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

Evde CS5, işte CS2 :D
  5. Demet YILDIZ

işyeri Memnuniyeti

Çalışanlar çalışan memnuniyeti demiş, işverenler de işveren memnuniyeti :D Herkes kendine çalışmış :)
  6. Demet YILDIZ

@Soner DİLEK Teşekkür ederim kader arkadaşım :)
  7. Demet YILDIZ

Fincanımı aldım fakat ortadan ikiye ayrılmış :( Sağlam alan arkadaşlara afiyet olsun diyeyim, kırık alan arkadaşlara da geçmiş olsun...
  8. Demet YILDIZ

Toplum Destekli Polislik Afişim

Toplum Destekli Polis logosu biraz daha büyütülüp bulunduğu boşluğa oturtulursa daha iyi bir görünüm elde edilmiş olur. Onun dışında iyi görünüyor. Amacına uygun.
  9. Demet YILDIZ

Brandday-1 / Aslı SAYILIR

Başarılar dilerim :)
  10. Demet YILDIZ

Süper Olmasada Güzel Bir Tasarım. Polis Özel Harekat

Amacınız halkın dikkatini çekmek değil ise halka yönelik afişler, broşürler vb. yapmanız saçma olmaz mı? Ayrıca Sayın Şerife Ertaş'ın dediği gibi tasarımlarınızdan memnunsanız buraya yükleyip fikir sormayın. Fikir soruyorsanız, her cevaba ters tepki vermeyin. Eğer ki gelişmek istiyorsanız...
  11. Demet YILDIZ

Brandday_1 / Erkan Nehir

Başarılar dilerim :)
  12. Demet YILDIZ

Kadına Karşı Şiddet Afişim

Resimdeki keskin köşelere bir düzenleme gerekiyor kanımca. Ya da ince bir çerçeve sorunu çözecektir. Yazılardaki efektlerin yoğunluğunu da azaltmalısınız. Gerekli düzenlemeleri yapıp tekrar yükler misiniz? Böylece aradaki farkı görebiliriz.
  13. Demet YILDIZ

TDP Bilgilendirici Afiş Denemem.

Şimdi fark ettim. "KararsızlığaGerek Yok." ve "herzaman" yazmışsın. Onları da düzeltmelisin.
  14. Demet YILDIZ

TDP Bilgilendirici Afiş Denemem.

Görsellerin çözünürlüğü çok düşük. Diyaloglardaki yazı tipi de çok kötü. Daha okunaklı bir yazı tipi seçmelisin ve yüksek çözünürlükte görselleri tercih etmelisin.
  15. Demet YILDIZ

Türkiye Haritası // Vektörel

Link intihar etmiş :D
  16. Demet YILDIZ

logo çalışmam

Başarılar...
  17. Demet YILDIZ

Şık Polis Armaları (Polis Logo Çalışmam)

Bir nevi reprodüksiyon yapmışsın. Logo tasarımı değil.
  18. Demet YILDIZ

kartvizit deneme

Siyah zemin üzerinde bu kadar koyu efektler kullanmamalısınız. Kırmızı zemin üzerindeki efekt o zeminin etkisini azaltmış. Altın sarısı yazıdaki efekt de yazının görünürlüğünü azaltmış. Efekt yoğunluğunu azaltmalısınız. Bir de bu kadar koyu renkleri bir arada kullanmayın, kontrast renklerle...
  19. Demet YILDIZ

Mükemmel Ötesi Dragoon Çalışma (Panzer)

Anladığım kadarıyla 3D'nin yakınından bile geçmiyor. Mükemmel ötesi! değil mi?
  20. Demet YILDIZ

Tek yetim ben kaldım desenize :)
Yukarı Alt