ebr25'in dediği gibi yatay çizgilerin kenarlıklarını kaldırıp adres bilgileri ve çizgiler arasındaki mesafeyi biraz açarsanız kartvizit gayet güzel bir hal alacaktır. Logoyu da beğendim. Başarılar dilerim.
@Emre DEMİRCİ
Önerilerin dikkate alındı :)
Bir de bu dersin hocası çok takıntılıydı. Çizgi çizsek o çizgi öyle olmaz der bir bahane bulurdu. Tasarımlar da "Eeehhh yeter ya kalacaksam kalayım öfff" dediğimiz anda sonlanırdı :) Bir çok çalışmam bu yüzden böyle :)
Öğrencilik dönemimde ödev amaçlı yaptığım takvimleri şimdi buldum ve yorumlarınızı almak istedim :)
Not: Son çalışmadaki köprü Tarihi Meriç Köprüsü'dür. Bir de tarihe aldırmayın lütfen, tasarımlar 1 sene öncesine aitler :)
İyi ki grafikerler.org var yoksa iyice körelecektim ve kullanabildiğim tek program Quark olarak kalacaktı. Bu yarışmalar ve tatlı rekabet ortamı insanı tasarım yapmaya sevk ediyor ki bence bu müthiş bir şey :)
@Aslı SAYILIR
Teşekkür ederim :) Ben daha önümde upuzun bir yol olduğunu düşünüyorum. Çok güzel bir tasarım yaparsam bile beğenmeyeceğim, hep daha iyisini isteyip araştırma yaparak kendimi geliştireceğim. Bu yüzden biraz kötü hissetmenin bana faydası var diye düşünüyorum :)
@Hakan Dağdeviren
Hakan Bey, ben sadece kargodan kırık gelen fincanımın resmini yükledim. Söylemek istediğinizi anlamadım. Sanırım bugün biraz kalın kafalıyım :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.