Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Brandday 2\Şerife ERTAŞ

Başarılar dilerim Şerife Hanım :)
  2. Demet YILDIZ

Bijuteri çekimlerim. (Decupe'li)

@Emre DEMİRCİ Eve gider gitmez ekleyeceğim Emre Bey :)
  3. Demet YILDIZ

Bijuteri çekimlerim. (Decupe'li)

Gel beni arşive ekle diye bağırıyor :) Teşekkürler Emre Bey...
  4. Demet YILDIZ

Herkese merhabalar

Hoş geldiniz...
  5. Demet YILDIZ

Brandday / Mehmet Can AKPINAR

Başarılar dilerim...
  6. Demet YILDIZ

Yaratıcı Kartvizit Örnekleri - İlham için

Post-it'lere bayıldım :) Bir de o ince uzun olanlar hoşuma gitti. Kitap ayracı gibi duruyorlar :)
  7. Demet YILDIZ

Yaratıcı Kartvizit Örnekleri - İlham için

@Emre DEMİRCİ Ben de bir an için öyle sandım :)
  8. Demet YILDIZ

tekstil firması logo ve kartvizit çalışmam

ebr25'in dediği gibi yatay çizgilerin kenarlıklarını kaldırıp adres bilgileri ve çizgiler arasındaki mesafeyi biraz açarsanız kartvizit gayet güzel bir hal alacaktır. Logoyu da beğendim. Başarılar dilerim.
  9. Demet YILDIZ

Öğrencilik dönemime ait takvim çalışmaları.

@Emre DEMİRCİ Önerilerin dikkate alındı :) Bir de bu dersin hocası çok takıntılıydı. Çizgi çizsek o çizgi öyle olmaz der bir bahane bulurdu. Tasarımlar da "Eeehhh yeter ya kalacaksam kalayım öfff" dediğimiz anda sonlanırdı :) Bir çok çalışmam bu yüzden böyle :)
  10. Demet YILDIZ

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

Kesinlikle :) Heyooo yaşasın :grafikerler: :kiskis::kiskis:
  11. Demet YILDIZ

Öğrencilik dönemime ait takvim çalışmaları.

Öğrencilik dönemimde ödev amaçlı yaptığım takvimleri şimdi buldum ve yorumlarınızı almak istedim :) Not: Son çalışmadaki köprü Tarihi Meriç Köprüsü'dür. Bir de tarihe aldırmayın lütfen, tasarımlar 1 sene öncesine aitler :)
  12. Demet YILDIZ

İyi ki grafikerler.org var yoksa iyice körelecektim ve kullanabildiğim tek program Quark olarak kalacaktı. Bu yarışmalar ve tatlı rekabet ortamı insanı tasarım yapmaya sevk ediyor ki bence bu müthiş bir şey :)
  13. Demet YILDIZ

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim :) Ben daha önümde upuzun bir yol olduğunu düşünüyorum. Çok güzel bir tasarım yaparsam bile beğenmeyeceğim, hep daha iyisini isteyip araştırma yaparak kendimi geliştireceğim. Bu yüzden biraz kötü hissetmenin bana faydası var diye düşünüyorum :)
  14. Demet YILDIZ

Başarılar dilerim :) Sizin çalışmaları gördükçe şansımın azaldığını hissediyorum :D
  15. Demet YILDIZ

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Teşekkür ederim Emre Bey :)
  16. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Hakan Dağdeviren Ben bu saatte hala işyerimdeyim beynim sulandı mazur görün :)
  17. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Hakan Dağdeviren Hakan Bey, ben sadece kargodan kırık gelen fincanımın resmini yükledim. Söylemek istediğinizi anlamadım. Sanırım bugün biraz kalın kafalıyım :D
  18. Demet YILDIZ

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Teşekkür ederim :)
Yukarı Alt