Arama sonuçları

1. Tasarim06

Adobe Indesign [ otomatik bulmaca yapilar bilirmi ]

tesekkür ediyorum ilginiz den dolayi
  2. Tasarim06

Tipografi

merhaba kücük bir yorum yapmak gerekirse kadin güzel olmus ama yazilar " ben begenmedim " ama yinne güzel calisma
  3. Tasarim06

tskler ilgilendiginiz icin o sekil bende düsünmüsdüm ve sonrasi sudoku script tini ögrendim hani cengel bulmacalar falan da sudoku gibi varsa dedim kolayima gelirdi.. ama tskler cvp icin
  4. Tasarim06

Mükemmel bir çalışma Luftbanza Airlines (Alexander Koshelkov)

bu adam photoshopcu olmasa kesin filisof olurmus düsünceler süper :)
  5. Tasarim06

Photoshop çalışmam Göktaşı

ilk basda sunu söylemek isdiyorum ben ilk 3 günümde bunu yapamazdim ama biraz elesdirmek gerekirse sag tarafda yere düsmüs tasi tamamiyle cekersen ve sol üstekini sol tan saga dogru kaydirarak yere carpasini saglarsan dahaiyi olur diye düsünüyorum ama iyi
  6. Tasarim06

gazetemizin birinci sayfası

merhaba olk basda güzel bir calisma ama elesdiriniz demisiniz biraz elesdiri yapayim mesela baslik biraz daha bitisik deilde ayri olabilirdi ama sevk meselesi ikincisi de büyük resmin sol asagi tarafdaki resimin arkaplan beyaz i nin renkinini yüzdelik oranini yüz de yüz yerine yüzde 65...
  7. Tasarim06

Merhaba Adobe indesign cs5 ile dergi tasarlamayi düsünüyorum ama icinde bulmcada da olsun isdiyorum bunun kolay yolu varmi bir script hani ?
  8. Tasarim06

Deneme Çalışmalarım

iyi olmus sade zarif daha ne beklene bilirdiki mutlaka baska fikirlerde olur ama benim icin kafi bundan baskasi olmaz
  9. Tasarim06

Photoshop [ menü lerin ismi]

cok tsk ederim iyi anlamisin ben biraz yanlis anladim galiba ama yardimin dokundu saolasin tam isdedigim sey yolladin
  10. Tasarim06

Kamyonet arka plan için yardım lütfen?

kamyonet illa o mu olmasi lazim ^hani ne bilim sahsen bana bu sekil bi is verilecek olsa her hangi bir yerden daha güzel bir kamyonet alirdim :)
  11. Tasarim06

Photoshop [ menü lerin ismi]

Merhabe henüz yenil kaditldim bu siteye foruma , bir kac yere göz attikdan sonra gözüme carpan dikkatimi ceken bir sey oldu photoshop menü aletindeki itemler ingilizce yaziliyor onlarin türkcesi bana söyleye bilirmisiniz resim kullanarak göstarecek arkadaslara simdiden tsk ederim ,,,,,
  12. Tasarim06

Kamyonet arka plan için yardım lütfen?

süper anlatarak bir isin yapilmasi na vesile olmak hosuma gitti bende yeniyim bu forumda ... bu arada tekerler yamuk kesilmis, kamyonete hafil bir gölgelendirme yapilabirli birde dikkatimi ceken galiba direksiyon koldugunun oldugu tarafdakik yan ayna arka tarafi gösteriyor onu hallederseniz. ama...
  13. Tasarim06

Minimalist tarzda bir afiş

süper olmus ama daha iyi olabilirdi calismaya devam durmak yok :)
  14. Tasarim06

Corel ile Lazer makinası kullanımı

Tsk ler ama aplıkenın ne oldugunu bılmıyorum google bey soralım bı :)
  15. Tasarim06

Flayer çalışması.

güzel bi calisma tebrikler :)
  16. Tasarim06

Sedat Gül | Çalışmalarımdan Örnekler Toplu Halde

tamam dergi afis broschür yapiyorum ama pu ilac kutusu el cantalari falan bunlar hangi programla yapiliyor ???
  17. Tasarim06

Kendi fotoğrafımı manipülasyon yaptım nasıl olmuş ?

sag gözün ordaki günes seklinin kirmizi dairesi maskenin üzerinde, o kirmizi daireyi sil ve günesi biraz daha büyük yaparsan daha iyi gözükür bence ....
  18. Tasarim06

Parlatmayı nasıl yapabilirim ?

fotograf cok kücük belli olmuyor ama HDR dene :)
  19. Tasarim06

yardımcı olabilecek grafiker arkadaşlar

merhaba grafik ve tasarim benim icin sadece bir hobby ama meslek olarak yapan bir cok kisi var ama benden sana tavsiye eger autocad 2012 ye baslamis isen birakma derim [ cünkü teknik cizimler yapimi esnasinda düsence ve fikir zaman gelirde grafikerligi hobby olarak yine yapmak istersen inan bana...
Yukarı Alt