kötü olmamis emegine saglik...
ama renkler hosuma gitmedi :)
ben bu renkler le afis olusdurmak isdeseyidn hastane afisi olustururdum
ama herkesin kendi zevki
bol basarilar calismalarinda :)
ilk basta vaktinizi ayirip yazdiginiz dan dolayi tsk ediyorum...
simetri hatalarini gözden gecirmeliyim ama cercevelerin sari olmasini yapdigin sahiz istiyor
BIDI BIDI olunan bir yerde sürekli hayirli olsun yazilmis tamam hayirli olsunda biraz BIDI BIDI YAPUN DA :)
bu arada gecen aylar bir program yazmaya basladim Allah izin verirse yariin biter insallah :)
tesekkürler önerileriniz icn
aslinda düsünce sahilde güneslenen insanlar ama ayni anda deniz üzerine kar yagisi diye düsünmüsdüm abartili olur diye vaz gecdim :)
tamam ilk icin güzel ama bir sorun yöneltmek isdiyorum tam olarak ne yapdin burda yahut kac foto dan böyle bir fotograf cikdi :) sise,yol,kum.adam ve semsiye ayri ayri foto lardan mi alinma ?
bir dergiyi yahut herhangi bir indesign dosyasini pdf e cevirmek isdedigimizde hangi ayarlara dikkat etmemiz gerekir? bir kac resimli anlatim rica edersem cok yarariniz dokunmus olur simdiden tsk ediyorum ....
tavsiye ettim matbacinizla yahut her nerde cikarttiracaksaniz baslamadan önce irtibata geciniz cünkü önemli oldugundan bazi yazicilar siz kesme payi koyysanizda otomatik kendileri yine tekrarden kesiyorlar aynis basima geldi ordan biliyorum ama bazi yazicilarda bu islem otomatik yapmiyor kesme...
yeni bir layer olusturup onun üzerinde denemeyi calisiniz yine olmuyorsa diger layer cöpkutusuna atiniz tekrar deneyiniz yahut secmis oldugunuz birseyi bir foto yahut bir yazi yukarida bulununa yesil tamamdir isaretine tikladikdan sonra tekrar deneyim isdediginiz filter i. aksi taktirde bir foto...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.