Arama sonuçları

1. Tasarim06

Dijital Oto Elektronik Afişi

kötü olmamis emegine saglik... ama renkler hosuma gitmedi :) ben bu renkler le afis olusdurmak isdeseyidn hastane afisi olustururdum ama herkesin kendi zevki bol basarilar calismalarinda :)
  2. Tasarim06

Acil yardım!! ındesıgn ındex sılme

yeni bir dosya ac ?
  3. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

ne kadar ? :)
  4. Tasarim06

İlk Broşür Çalışmam

ilk basta vaktinizi ayirip yazdiginiz dan dolayi tsk ediyorum... simetri hatalarini gözden gecirmeliyim ama cercevelerin sari olmasini yapdigin sahiz istiyor
  5. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Ozaman herkese hayirli bidi bidi lar :-) Hayirli geceler
  6. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

AAAhanda suraya yaziyom bu site batmaz nedenmi Milletin agizi dolu hayir :)
  7. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

yarin belli olur hayir mi deilmi bir hata verirse 1 ayda hata ararim :)
  8. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

BIDI BIDI olunan bir yerde sürekli hayirli olsun yazilmis tamam hayirli olsunda biraz BIDI BIDI YAPUN DA :) bu arada gecen aylar bir program yazmaya basladim Allah izin verirse yariin biter insallah :)
  9. Tasarim06

İlk Broşür Çalışmam

bir kebap dükkani icn hazirlamis oldugun prospekt sizce nasil ? yorumlarinizi bekliyorum :)
  10. Tasarim06

nasil olmus ?

tesekkürler önerileriniz icn aslinda düsünce sahilde güneslenen insanlar ama ayni anda deniz üzerine kar yagisi diye düsünmüsdüm abartili olur diye vaz gecdim :)
  11. Tasarim06

İlk manipülasyon denemem:)

güzel yapmissiniz emeginize saglik
  12. Tasarim06

nasil olmus ?

sizce nasil bir calisma olmus degerlendirirseniz memnun olurum :) sizce neler daha iyi yapila bilirdi ? düsüncelerinizi yahut önergelerinizi paylasirsaniz sevinirim :)
  13. Tasarim06

adobe indesign [pdf export]

Tesekkürler ilginizden dolayi yararli oldunuz .
  14. Tasarim06

İlk manipülasyon denemem:)

tamam ilk icin güzel ama bir sorun yöneltmek isdiyorum tam olarak ne yapdin burda yahut kac foto dan böyle bir fotograf cikdi :) sise,yol,kum.adam ve semsiye ayri ayri foto lardan mi alinma ?
  15. Tasarim06

adobe indesign [pdf export]

bir dergiyi yahut herhangi bir indesign dosyasini pdf e cevirmek isdedigimizde hangi ayarlara dikkat etmemiz gerekir? bir kac resimli anlatim rica edersem cok yarariniz dokunmus olur simdiden tsk ediyorum ....
  16. Tasarim06

Ender yemek salonu a5 1 kırımlı

onu bunu bilmem tavuk cok leziz gözüküyor :) bence güzel bir calisma
  17. Tasarim06

Bilgi Desteği

tavsiye ettim matbacinizla yahut her nerde cikarttiracaksaniz baslamadan önce irtibata geciniz cünkü önemli oldugundan bazi yazicilar siz kesme payi koyysanizda otomatik kendileri yine tekrarden kesiyorlar aynis basima geldi ordan biliyorum ama bazi yazicilarda bu islem otomatik yapmiyor kesme...
  18. Tasarim06

Photoshopta kenarları oval yapmak

videolu yazi her türlü süper ya :) herkese tsk.
  19. Tasarim06

Photoshopta kenarları oval yapmak

okadar forum da bulundum bu forum gibisi yok süper bir yer herkes herkese karsi cok iyimser birde muhtac olunan bir yardima hemen kosuluyor resimli
  20. Tasarim06

Filter satırı sorunu

yeni bir layer olusturup onun üzerinde denemeyi calisiniz yine olmuyorsa diger layer cöpkutusuna atiniz tekrar deneyiniz yahut secmis oldugunuz birseyi bir foto yahut bir yazi yukarida bulununa yesil tamamdir isaretine tikladikdan sonra tekrar deneyim isdediginiz filter i. aksi taktirde bir foto...
Yukarı Alt