Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

istek; eyfel kulesi vb. vektörler

Tekrardan kontrol ettim içinde var dosyanın ama senin ai ye çevirip bi daha ekliyorum; Hotfile.com: One click file hosting: Eiffel_Tower_Paris_clip_art.ai Bi tane de pizza kulesi buldum, format ai... Hotfile.com: One click file hosting: pizza.ai
  2. Yasemin Ertosun

hımm açıkçası işyerindeki pc de ai yok bakamadım ne olduğuna ama eyfel kulaesinin olduğuna eminim... Çıkmadımı içinden ?
  3. Yasemin Ertosun

Umarım işini görür; Hotfile.com: One click file hosting: EİFFEL.rar
  4. Yasemin Ertosun

Foruma ImageShack'tan Resim Yüklemek [videolu]

Teşekkürler Yaşar bey, elinize sağlık...
  5. Yasemin Ertosun

Dinazorlara Yolculuk / 30.04.2011

250 yıldan uzun bir süredir doğal hayat ile ilgili bilgiler üreten ve paylaşan, İngiltere’nin dünya çapında en önemli ziyaret merkezinden biri olan Natural History Museum’da sergilenen DİNOZORLARA YOLCULUK sergisi ilk kez İstanbul’a geliyor... 65 milyon yıl önce sır dolu ani yok oluşları ile...
  6. Yasemin Ertosun

İnsan Başı Çizimi

Rica ederim, umarım faydalı olur...
  7. Yasemin Ertosun

hava soğutmalı kompresör DOWNLOAD

Paylaşım için teşekkür ederiz...
  8. Yasemin Ertosun

Stüdyo Düğün Fonları Mükemmel

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır...
  9. Yasemin Ertosun

Kartvizit yapımı

Foruma resim yükleme ilgili bir probleminiz varsa aşağıdaki adreste verilen konuyu inceleyebilirsiniz. Size yardımcı olcaktır. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  10. Yasemin Ertosun

Nevide Gökaydın "Temel Sanat Eğitimi Kitabı"

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
  11. Yasemin Ertosun

Kadın üyelere :)

Ülkemizde kadınlara yönelik şiddedin arttığı son günlerde nerdeyse her gün ana haber bültenlerinde ve basılı yayında cinayet ve dayak haberlerini duymaktayım, bu çok can yakıcı, diyecek hiç bir cümle yok aslında... Sadece hepimizin annesinin bir kadın olduğunu unutmayalım ve onları sadece bir...
  12. Yasemin Ertosun

Digitürk e yeni logo

@Sedat Gül Kesinlikle haklısınız Sedat bey... bende bi anlam veremiyorum :) ama inanın sorun onlarda :)
  13. Yasemin Ertosun

Fasıl Restaurant İnsört Çalışmam

İşte bunu çok beyendim :) elinize sağlık
  14. Yasemin Ertosun

Palmeden İnsört Çalışmam

Şimdi görebiliyorum :) öncelikle elinize sağlık güzel bir çalışma her zamanki gibi ve bende çimen ile rengi uyumsuz buldum ama sonuçta kır düğünü teması var galiba otelin, mor renkte yanılmıyorsam kurumsal rengi...
  15. Yasemin Ertosun

Palmeden İnsört Çalışmam

Sedat bey belki benden kaynaklanan bir sorundur ama ben görseli göremiyorum...
  16. Yasemin Ertosun

Corel X4 Görsel Sesli Anlatım

Linkler yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır...
  17. Yasemin Ertosun

Fotoğraf Arama siteleri konusunda yardım.

Arzu hanım süpersiniz...:) teşekkürler
  18. Yasemin Ertosun

yeni doğan

:) kesinlikle pişman olmadım aksine sevindim... bende nerdeyse senle aynı durumdayım benimde okuldaki hocalarım biraz tersti orta okuldayken resim öğretmenime ben güzel sanatlar sınavına giricem dediğimde verdiği cevap kesinlikle kazanamazsın oldu ama asil sırada 20. olarak kazandım sınavı :)...
  19. Yasemin Ertosun

Tipografi Çalışmam (İLK)

Kerim'e katılıyorum ilk çalışmaya göre çok başarılı...
Yukarı Alt