Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

karakalem

Öncelikle eline sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Benimde yaptığım bir hataydı okuldayken asıl olan çizime özen gösterip arka kısmı özensizce çalışmak, bence karalamak yerine arka kısmı boş bıraksaydın daha iyiydi.
  2. Yasemin Ertosun

Nokta

Rica ederim Sedat bey...
  3. Yasemin Ertosun

Kişisel wallpaper çalışmam

Kullanmış olduğunuz kahve tutan insan figürü sizemi ait?
  4. Yasemin Ertosun

Otel logo tasarımı

Tebrik ederim gerçekten güzel, sade ve olması gerektiği gibi bir logo tasarımı olmuş. Elinize sağlık
  5. Yasemin Ertosun

logo tasarımlarım

Evet çalışmalarını çok karışık buldum, göz yorucu bunun sebebi de efektleri çok yoğun kullanman. eklemiş olduğum linklerde toplam 67 logo bulunmaktadır ve bunların sadece 7 tanesinde 4 ten fazla renk kullanılmıştır, yüzdeye vurduğumuzda oldukça az bi rakamdır. Kısaca bir logoda olması...
  6. Yasemin Ertosun

logo tasarımlarım

Yanılmıyorsam bunlar geçen gün fikir istediğin mimarlık şirketi için hazırlamış olduğun çalışmalar, üzmek istemem ama ben açıkçası beyenmedim çok fazla efekt var ve çok karışık, logo sade ve anlaşılır olmalıdır. istersen eğer aşağıdaki linkleri bir incele çok iyi çalışmalar orda...
  7. Yasemin Ertosun

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

:) gerçektende yaşanılan şeyler, benim nerdeyse hergün başıma geliyor ( patronlarım sağolsun :) ) Paylaşım için teşekkürler Arzu hanım...
  8. Yasemin Ertosun

Genç bir ressam ve yüzlerin öyküleri / Kemal Şimşek

Ressam ve heykeltıraş Kemal Şimşek, 17’nci kişisel sergisini 19 Şubat Cumartesi günü açıyor. İstanbul Beyoğlu’ndaki İngiliz Konsolosluğu karşısında bulunan Asansör Sanat Galerisi’nde açılacak olan sergi 15 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Sanatın bir heyecan işi olduğunu, dolayısıyla da...
  9. Yasemin Ertosun

Nokta

Nokta Nokta tasarım oluşturmada 1. derecede önemli eleman olup diğerlerine başlangıç sağlar. Atatürk’ün nokta ile yapılmış bir resmi (öğrenci çalışması) Tanımlar Nokta:Boyutsuz tasarım elemanıdır. Objektif tanımı ile yer belirleyici bir işarettir. Nokta açık, koyu, büyük, küçük...
  10. Yasemin Ertosun

ülke logoları

Şimdi yazacağımı milliyetçilik olarak algılamayın ama en güzeli benim ülkemin logosu olmuş :) Hasan bey bunların vectörel halleri mevcutmudur sizde ?
  11. Yasemin Ertosun

Grafikerler Org'un Yeni Egitim Videosu `Photoshop Dijital Makyaj`Download Linki Aktif

Ders için çok teşekkürler Hakan bey, yeni başlıyanlar için çok iyi bir kaynak. Elinize sağlık
  12. Yasemin Ertosun

çimen web tasarım logo çalışması

Renklere bayıldım Hasan bey... İsmine yakışır bir logo olmuş.
  13. Yasemin Ertosun

Renk

Rica ederim, umarım faydalı olur...
  14. Yasemin Ertosun

Renk

RENK İLE İLGİLİ KAVRAMLAR Tanımlar Renk Oluşumu Gökyüzünde yağmur sonrasında olağanüstü bir renk kuşağı ( gökkuşağı ) görülür. Bunun nedeni yağmur damlalarının, cam prizma etkisi ile ışığı yansıtarak altı renge ayrıştırmasıdır. Fen bilgisi derslerimizde yaptığımız deneylerden de...
  15. Yasemin Ertosun

Landmark Logo (Yarışma Sonucu)

Tebrik ederim Erkan bey, sizi kıskanmamak mümkün değil :) başarılarınızın devamını diliyorum...
  16. Yasemin Ertosun

Elde basit Siluet çizimi..

@cuteandalone Aşağıdaki konu sana yardımcı olucaktır... https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi-dersleri/26161-insan-figuru-cizimi.html
  17. Yasemin Ertosun

Burun ve dudak çizimleri

AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler doğrultusunda, uygun ortam sağlandığında değişik pozisyonlardaki burun ve dudağı ölçü-oran ve desen tekniğine uygun çizebileceksiniz. ARAŞTIRMA Aynada kendi yüzünüzde burun ve dudak yapısını inceleyiniz. Ailenizden veya arkadaşınızdan birini...
  18. Yasemin Ertosun

Sonunda Kendime Kartvizitim Yaptım / Sedat Gül

Kesinlikle olmuş Sedat bey... :)
  19. Yasemin Ertosun

vector keman, gitar

Yardım istediğiniz konuda daha uygun bir konu başlığı seçerseniz eminim daha çok yardım eden çıkacaktır... Umarım işinize yarar... Hotfile.com: One click file hosting: Vector Guitar and Violin.zip Hotfile.com: One click file hosting: Vector_musical_Instruments.rar
  20. Yasemin Ertosun

Mikado Productions Logo

Tüm arkadaşlara aynen katılıyorum... gerçekten çok hoş, estetik bir çalışma. Elinize sağlık
Yukarı Alt