Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Emniyet Genel Müdürlüğü 167. Yıl Afiş Çalışmam.

O zaman sözüm kurala uymadan bu tasarımı kabul edip baskıya gönderenlere gitsin.
  2. Demet YILDIZ

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Twilight New Moon Hemen gülmeyin, filmleri modası geçtikten sonra izlemeyi seviyorum. :D
  3. Demet YILDIZ

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Ben bu anketi cevapladığımda 18 yaşımdaydım şimdi 20 yaşındayım. Forumun yaş ortalamasını düşürmüş oldum. Sevineyim mi üzüleyim mi karar veremedim :D
  4. Demet YILDIZ

Emniyet Genel Müdürlüğü 167. Yıl Afiş Çalışmam.

@Emniyet_Portal Grafik tasarımcının sahip olması gereken temel bilgilerden biri imla kurallarıdır. Hasan Güner'e katılıyorum. Eğer ki bunu afişlerde önemsemiyorsanız afişin hitap ettiği kişileri de önemsemiyorsunuz demektir. Bu durumda onların da sizi önemsemesini bekleyemezsiniz.
  5. Demet YILDIZ

logo çalışması

Yazıdaki efekti kaldırmalı ya da daha az yoğunlukta bir efekt vermelisiniz.
  6. Demet YILDIZ

Quark için ders notları ve kısayollar

Linki yenileme şansımız var ise çok sevinirim. Çok ihtiyacım olan bir kaynak. Şimdiden teşekkürler.
  7. Demet YILDIZ

Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

Aslı Hanım ve Günay Bey'e katılmakla birlikte, sevdiğine değerli olduğunu hissettirecek ufak jestler de hiç fena olmaz diye düşünüyorum. Ne bileyim sabahları bırakılan küçük notlar, hediye edilen bir küçük çikolata, ya da ne bileyim böyle küçük şeyler işte :) Unutmayın, kadınlar her zaman...
  8. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Umarım Ozan Bey, ilginize teşekkür ederim. Yurtiçi Kargo idi değil mi? Bundan sonra kullanmayacağım bir kargo şirketi oldu. İnşallah sağ salim elime ulaşır.
  9. Demet YILDIZ

menü yorum

İç sayfaları da görmek isterim
  10. Demet YILDIZ

@danisman Ozan Bey, hiç ulaşmayanlar ne yapsın :) Hala bekliyorum ben :)
  11. Demet YILDIZ

Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

1563517 maddeden ömür boyu 500 tanesi yeter bence ya :D
  12. Demet YILDIZ

2012 Realistik Karikatür Çalışmaları...

Emeğinize sağlık çok başarılı ve çok sevimliler :kiskis:
  13. Demet YILDIZ

Tesisat kart vizit çalışması (ikinci deneme)

İlk çalışma daha hoşuma gitti. Daha ciddi görünüyor. Emeğinize sağlık.
  14. Demet YILDIZ

Parti Afişi

En az 6 farklı yazı tipi kullanmışsın. Maksimum 3 yazı tipi kullanmalısız. Bu hali ile çok karmaşık görünüyor.
  15. Demet YILDIZ

Tek fincansız ben kaldım galiba :( Her gün soruyorum her gün gelmemiş oluyor :( Kargo şirketinden sorgulatma şansımız var mı Ozan Bey?
  16. Demet YILDIZ

Madde Kullanmına Hayır Afiş Yarışması

Evet alttaki resmin kalitesi kötü. Bir de ortadaki el simgesini dekupe yapmadın sanırım, magic wand tool ile seçmişsin. o yüzden kalitesiz ve baştan savma bir görüntü ortaya çıkmış. Dekupe ile daha güzel sonuçlar elde edebilirsin. Yazılar üzerinde de oynamalar yap, denemeye devam...
  17. Demet YILDIZ

Madde Kullanmına Hayır Afiş Yarışması

Düşünce güzel fakat kullanılan görsellerin kalitesi çok düşük. Bu da tasarımı olumsuz yönde etkileyen en büyük etmen. Dekupelere biraz daha özen gösterip bol bol örnek incelemeni tavsiye ederim.
  18. Demet YILDIZ

Benim fincanım hala gelmemiş :dontknow2: Sanırım yarına kaldı :(
  19. Demet YILDIZ

Bugün izinliydim fincanım geldi mi bilmiyorum, inşallah ulaşmıştır da yarın kahve keyfi yaparım :)
Yukarı Alt