@monza749
Teşekkürler, çizimi Photoshop'ta düzenledim. (Fotoğraf ve görsel satışı yapan bir sitenin görseli üzerinde renk düzenlemeleri ve birkaç küçük ekleme yaptım.) Diğer düzenlemeleri QuarkXPress'te yaptım. Normalde Corel kullanıyorum ama iş yerimdeki bilgisayarımda program yüklü...
2 kişilik kartvizit gerçekten gözü yormuş ve kalabalık bir görüntü oluşturmuş. Bence bu tarz bir çalışma, avukatlık bürosu için çift taraflı olarak tasarlanabilir. Kartvizit çift taraflı kullanılabilir. Yani her iki tarafta aynı bürodaki farklı avukatın bilgileri yer alabilir. ( Umarım...
Yeni çalışmanızda harf boyutları daha orantılı görünüyor. Bloğunuza göre renk düzenlemelerini yaptıktan sonra hem logoyu hem de logonun blogdaki görünümünü eklerseniz değişimi çok daha iyi görebileceğimize inanıyorum.
S harfini biraz daha küçültüp TASARIM ve GRAFİK TASARIM arasındaki çizgi ve deseni daha belirginleştirirseniz daha iyi bir sonuç elde edersiniz. İyi çalışmalar dilerim...
Kullanılan 2 mavinin tonları birbirine çok yakın olduğu için gözü yoruyor. Arka plan rengi ile oynarsanız gözü yormayan bir tasarım ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Bence hızlı arama yazısı çerçeveden taşmamalı.
Birkaç detay düzenleme ile daha kullanışlı ve hoş bir site ortaya çıkacaktır...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.