Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Gazete İlanı

@monza749 Teşekkürler, çizimi Photoshop'ta düzenledim. (Fotoğraf ve görsel satışı yapan bir sitenin görseli üzerinde renk düzenlemeleri ve birkaç küçük ekleme yaptım.) Diğer düzenlemeleri QuarkXPress'te yaptım. Normalde Corel kullanıyorum ama iş yerimdeki bilgisayarımda program yüklü...
  2. Demet YILDIZ

Gazete İlanı

@Hasan Güner Hayır, sadece jest amaçlı verilen bir ilan. İlan sahibi "yapmadığım bir bu kaldı" demişti :)
  3. Demet YILDIZ

Gazete İlanı

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim :)
  4. Demet YILDIZ

Gazete İlanı

Bugün gazetede yayınlanan tasarımım... Yorumlarınızı bekliyorum...
  5. Demet YILDIZ

Avukat Kartvizit Çalışması

Müşterinin istekleri her zaman önce gelir. Siz de bu istekleri en iyi şekilde uygulamaya dökmüşsünüz. İyi çalışmalar dilerim...
  6. Demet YILDIZ

Avukat Kartvizit Çalışması

2 kişilik kartvizit gerçekten gözü yormuş ve kalabalık bir görüntü oluşturmuş. Bence bu tarz bir çalışma, avukatlık bürosu için çift taraflı olarak tasarlanabilir. Kartvizit çift taraflı kullanılabilir. Yani her iki tarafta aynı bürodaki farklı avukatın bilgileri yer alabilir. ( Umarım...
  7. Demet YILDIZ

Style Logo Çalışması

@Emre DEMİRCİ Anka kuşu mu tavus kuşu mu :)
  8. Demet YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman O zaman 3-4 gün boyunca çay-kahve içmiyoruz, bu keyfi yeni fincanlarımıza saklıyoruz :) Bir de teşekkürler ediyoruz :)
  9. Demet YILDIZ

Tasarımda Renk Bilgisinin Önemi

Çok yerinde ve faydalı bilgiler vermişsiniz, çok teşekkür ediyorum...
  10. Demet YILDIZ

Logotype Çalışmam

Yeni çalışmanızda harf boyutları daha orantılı görünüyor. Bloğunuza göre renk düzenlemelerini yaptıktan sonra hem logoyu hem de logonun blogdaki görünümünü eklerseniz değişimi çok daha iyi görebileceğimize inanıyorum.
  11. Demet YILDIZ

@danisman Asıl biz teşekkür ederiz :) Avrupa Yakası'na da bir günde ulaşır sanırım :)
  12. Demet YILDIZ

Logotype Çalışmam

Yeni çalışmanızı da yükler misiniz?
  13. Demet YILDIZ

Karakter İllüstrasyonu

@rantezz Teşekkür ederim :)
  14. Demet YILDIZ

Sonuçlar saat kaçta açıklanacak? Sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese bol şans :)
  15. Demet YILDIZ

Logotype Çalışmam

S harfini biraz daha küçültüp TASARIM ve GRAFİK TASARIM arasındaki çizgi ve deseni daha belirginleştirirseniz daha iyi bir sonuç elde edersiniz. İyi çalışmalar dilerim...
  16. Demet YILDIZ

Yeni Yaptığım Web Sitesi Yorumlarınızı Bekliyorum

Kullanılan 2 mavinin tonları birbirine çok yakın olduğu için gözü yoruyor. Arka plan rengi ile oynarsanız gözü yormayan bir tasarım ortaya çıkar diye düşünüyorum. Bence hızlı arama yazısı çerçeveden taşmamalı. Birkaç detay düzenleme ile daha kullanışlı ve hoş bir site ortaya çıkacaktır...
  17. Demet YILDIZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Sürekli uyuyan bebekler gibi :)
  18. Demet YILDIZ

Photoshop CS5 te Dramatik Kırık Cam Sahnesi

Emeğinize sağlık, çok teşekkürler.
  19. Demet YILDIZ

Logomuzu Arıyoruz...

E-posta gönderdim, iyi çalışmalar dilerim.
  20. Demet YILDIZ

Reklam Ajansına Tasarımcı Grafiker

Tasarımcı Grafiker diye bir meslek yoktur. Grafiker zaten tasarım yapan kişidir. Doğrusu Grafik Tasarımcı olmalı.
Yukarı Alt