Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

@snsiz Teşekkür ederim beğeniniz için :)
  2. Günay YUNUS

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

@GÜNEL AYVACI Teşekkür ederim Günel Hanım beğeniniz için :)
  3. Günay YUNUS

Benim Karakterim - İllüstrasyon

Sevimli bir yanı var :) Tebrikler Mert Bey :)
  4. Günay YUNUS

Pek pak tuvalet kağıdı ambalaj tasarımı

Elleriniz dert görmesin güzel bir çalışma.Tebrikler Murat Bey :)
  5. Günay YUNUS

3dmax render(resim)lardan bir tanesine işlem yapıp gerisinede otomatik uygulamak.

Senaryo, Çekim Senaryosu, Devamlılık. Bunlar tamamlandıktan sonra kullanabileceğiniz materyalleri nerede nasıl kullanacağınızı kararlaştırdıktan sonra gerisi gelir. Şimdiden başarılar diliyorum size :)
  6. Günay YUNUS

3dmax render(resim)lardan bir tanesine işlem yapıp gerisinede otomatik uygulamak.

Resime uyguladğınız efektleri effects penceresinden seçip edit- copy,sonra aynı işlemi uygulaması için paste edebilirsiniz. Photoshop'taki gibi Action adı altında bir menüsü yok,ancak kullandığınız efektleri bir bütün olarak Effects Presets olarak kaydedebilirsiniz. Bir nevi Action diyebiliriz...
  7. Günay YUNUS

Radio Gorilla

Consept gayet iyi. Tebrikler :)
  8. Günay YUNUS

Taylan Ayık yayınlanmış çizimler

Elleriniz dert görmesin Taylan Bey. İlgilenen arkadaşlar için çok yararlı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler
  9. Günay YUNUS

En Çok Kullandığınız Programlar

@Hakan Dağdeviren 2 boyutu bilmeden, 2 boyutun 3 boyut perspektifini yapamadan kişi nasıl 3 boyutu öğrenebilir. Eni ve boyu kavrayamadan yüksekliği çözmeye benzer bu :) After Effects içerik değiştirmekten başka yaptığı birçok olgu mevcut Hakan Bey. After Effects'te 3D mantığında mahrum kalınan...
  10. Günay YUNUS

Bir konuda bana yardım edermisiniz..

Yazıların çevresindeki çizgiden mi bahsediyorsunuz? O çizgileri yapmak için önce yazınızı yazıyorsunuz,ardından yazınızın yazılı olduğu layer i çift tıklayıp karşınıza bir pencere çıkacak. Layer Blending Options adı altında. O pencerenin en altında yer alan Stroke u işaretleyin. Stroke oranını...
  11. Günay YUNUS

Bu efekt nasıl yapılıyor?

@spyagent Rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  12. Günay YUNUS

wacom tablet sorunu

USB girişi biraz gevşektir Wacom'un,Bilkom oradan almadığınız için yardımcı olmamıştır. Ocak Elektronik yardımcı olması gerekir yurtdışından alıp almamanız farketmez onlar için. Arayın götürün yaparlar,madem başka bir sorunu varsa. Ben yıllardır wacom ürünleri kullanıyorum ilk defa sizin...
  13. Günay YUNUS

wacom tablet sorunu

laptop mı kullanıyorsunuz masaüstü mü? Masaüstü kullanıyorsanız eğer kasanızın ön tarafında bulunan usb girişlerine takıp kullanmayın temassızlık yaratır. Kasanızın arka paneline takın. Laptop kullanıyorsanız eğer usb girişlerinde sadece tablet takılı olsun diğer usb girişleriniz doluysa takılma...
Yukarı Alt