Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Font istek

Resimdeki fontu bilen var mı acaba?
  2. Günay YUNUS

Metallica - Color And Justice For All

@RmzTYFR Teşekkürler :)
  3. Günay YUNUS

Tanıtım ekranı

@milcanx ilk defa yaptığınız bir çalışma ise başarılı. Daha iyilerini de yapabileceğinizi düşünüyorum. After Effects ile ilk zamanlarını yaşayan arkadaşların gözden kaçırdığı bir şey mevcut sadece. Objelerin animasyonu. Philip Seymour Duncan dan önce gelen karakterlerin animasyonunun...
  4. Günay YUNUS

Homer Simpson Askere giderse...

@i.Furkan Estağfurullah sorun olacak bir durum yok ki 2. olan benim illustrator'de çizdiğim zaten :) Teşekkür ederim yorumun için :)
  5. Günay YUNUS

kompozit çalışması

Objenin yönelme açısında hata var. Üstünde çalışılması gerek. Çalışarak daha iyi olacaktır.
  6. Günay YUNUS

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

@Erkan Nehir En alttaki Ariesmos simgesi. İsa'nın cennette tanrı tarafından verilen işaret olduğuna inanılır. Masonların simgelerinden biridir ayrıca. Erkan Bey amacım polemik oluşturmak değil ancak bu konuda biraz araştırma yapmanızı öneririm. Komplo teorisi olmadığını göreceksiniz diye umuyorum.
  7. Günay YUNUS

2 çizgi spiritus santi yani kutsal ruhu (hristiyanlıktaki baba,oğul,kutsal ruh 3lemesi) simgeler. E masonlarında temel dini hristiyanlık olduğuna göre. Buradan sonrasında yorum dahi yapamam. Stanley Kubrick'in Eyes Wide Shut'ı izlemelerini öneririm ilgilenen arkadaşlara. Kubrick adamın gözüne...
  8. Günay YUNUS

Grafikerlerin işine yarayan siteler

deviantart :)
  9. Günay YUNUS

Dolar,euro,sterlin ve son olarak tl. Masonik simgeler maalesef. tl nin şu anki hali de nazi döneminde kullanılan mason haçıdır.
  10. Günay YUNUS

Düşünmesi bile ürkütücü. Yeni paraların arkasına t.e olursa vay halimize
  11. Günay YUNUS

kamera satış sitesi logosu

Çok şık bir çalışma olmuş Hasan :) Ellerin dert görmesin :)
  12. Günay YUNUS

Websitemin yeni görünümü

@Erkan Nehir Konu ile ilgili linkleri atıyorum size :) http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-cufon/ http://www.doitwithwp.com/use-any-font-on-wordpress-with-simple-cufon-replacement/ http://richardshepherd.com/custom-fonts-in-wordpress-with-cufon/...
  13. Günay YUNUS

Tools Panelinde Alt Menüler Açılmıyor

Basılı tuttuğunuz esnada altta yer alan oka tıklayın açılır :)
  14. Günay YUNUS

Taylan Ayık yayınlanmış çizimler

Güle güle kullan Taylan Abi :)
  15. Günay YUNUS

Kargo & Taşıma Konulu Zengin İçerikli HQ Görseller...

Paylaşım için teşekkürler Murat Bey :)
  16. Günay YUNUS

Websitemin yeni görünümü

Çok şık bir web sayfası olmuş Erkan Bey. Türkçe font sorununa gelince fontunuzun cufon unu google dan bulup türkçe karakter sorununu çözebilirsiniz. Farz-ı misal arial cufon font yazın google a bulabilirsiniz. Elleriniz dert görmesin Erkan Bey Teşekkürler :)
  17. Günay YUNUS

Yeşil Salata Görselleri HQ

Teşekkürler Murat Bey. Arşive eklendi :)
  18. Günay YUNUS

Mac Book hakkında.

Kerim Bey, Ahmet Bey'in söylediklerinden farklı birşey söyleyemeyeceğim, üstad çok güzel ve yalın bir şekilde konuyu özetlemiş. Şöyle bir ekleme yapabilirim. Macbook Pro yarıyolda bırakmaz,gözünüz arkada kalmasın :) Imac te iyi bir üründür ancak her daim yanınızda laptop taşıyorsanız macbook...
  19. Günay YUNUS

Platin Kartvizit Çalışmaları (Sizce Hangisi ?)

Ben 2.diyorum Sedat Bey :)
  20. Günay YUNUS

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

Teşekkürler Ufuk Bey :)
Yukarı Alt