Uygulanmasını istediğin katmanın uzerine olacak sekilde new* adjustment layer açıp daha sonra adjustment layer a efekti uyguluyorsunuz.Ardından blending mode tan add screen yada overlay seçip işlemi tamamlıyorsunuz.
Teşekkürler :)
Channel ayarlarını plana göre değil,sahneye göre düşünmelisiniz. Color Correction için olmazsa olmaz 4 öğe. Channel Mixer - Curves - Hue / Saturation - Levels. Bu 4lüyü kullanarak istenilen görüntü elde edilir. Color Correction adı altında efektlerin komutları da mevcuttur ancak hepsinde temel...
Üzerinde çalışılması gerekir. Bir konse afişinde en önemli unsur çıkacak grup yada sanatçının adını dünyaca ünlü bir grup yada sanatçıymış gibi hedef kitlenin ilgisini çekecek renklerde, fontlarda, kısacası tasarımın kendisindedir. Fikir sahibi olabilmeniz için yapılmış birkaç çalışma örneği...
1.kaynaktan bildiğim bir konu olduğu için söylüyorum. Medya Planlama Ekibi bir süreliğine tv spotlarında özellikle logotype kullanma kararı almışlar. Vardır bir bildikleri Hasan Güner :)
İlk çalışmaya göre gayet güzel. Şayet Müzik Prodüksiyonu tanıtımından ziyade sizin isminizin ağırlıkta olduğu bir teaser olmuş. Fikir olarak,estetik olarak daha da geliştireceğinizi düşünüyorum. Çalışmalarınızın devamını temenni ederim :)
Teşekkürler
Wake Up Human çalışmanızı gerek verdiği mesaj, gerekse mesajın anlatılış biçimi bakımından beğendim. Tebrikler. Çalışmanızı resim olarak upload ederseniz açtığınız konunun içeriğine daha rahat ulaşılabilir.
Teşekkürler :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.