Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Alfapet Logo Çalışmam 2 Adet | Sedat Gül

1. ci çok başarılı Sedat Bey.Elnize sağlık :)
  2. Günay YUNUS

After Effects Light Sweep Efekti Sorunu

@Dj Rapix Adjustment Layer bir layer türüdür. Sürükle bırak işlemi yapılamaz.Sorunuzun cevabı :)
  3. Günay YUNUS

After Effects Light Sweep Efekti Sorunu

Uygulanmasını istediğin katmanın uzerine olacak sekilde new* adjustment layer açıp daha sonra adjustment layer a efekti uyguluyorsunuz.Ardından blending mode tan add screen yada overlay seçip işlemi tamamlıyorsunuz. Teşekkürler :)
  4. Günay YUNUS

CorelDRAW ve Corel Photo-Paint ortak çalışması...

Fikri çok beğendim. Elleriniz dert görmesin Murat Bey. Güzel bir çalışma olmuş :)
  5. Günay YUNUS

After Effects İle Video Renklendirme

@Dj Rapix Uzmanlık alanım olan konularda paylaşımlarım devam edecektir :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  6. Günay YUNUS

Grafikerler.org Afiş

Font haricinde bir olgu göremedim.
  7. Günay YUNUS

After Effects İle Video Renklendirme

Channel ayarlarını plana göre değil,sahneye göre düşünmelisiniz. Color Correction için olmazsa olmaz 4 öğe. Channel Mixer - Curves - Hue / Saturation - Levels. Bu 4lüyü kullanarak istenilen görüntü elde edilir. Color Correction adı altında efektlerin komutları da mevcuttur ancak hepsinde temel...
  8. Günay YUNUS

Üçüncü Boyut+Proje Dosyası (Pazar Çalışması) Aradan Sonra...

Güzel çalışma. Elleriniz dert görmesin Hakan Bey :)
  9. Günay YUNUS

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

@Murat VARDAR Evet ilk bakışta dekupe bozukmuş gibi geliyor ancak gelen resmin kendisi böyle :) Sadece renk düzenlemesi ve yazıyı ekledim :)
  10. Günay YUNUS

Yeni tanıtım çalışması
  11. Günay YUNUS

Rock Konseri için Yaptığım Tasarım

Üzerinde çalışılması gerekir. Bir konse afişinde en önemli unsur çıkacak grup yada sanatçının adını dünyaca ünlü bir grup yada sanatçıymış gibi hedef kitlenin ilgisini çekecek renklerde, fontlarda, kısacası tasarımın kendisindedir. Fikir sahibi olabilmeniz için yapılmış birkaç çalışma örneği...
  12. Günay YUNUS

Sizce Hangi Kapak ?

1.ci kapak diyorum Sedat Bey. Feminen imajı çok şık bir biçimde yansıtıyor. Kesinlikle 1. :)
  13. Günay YUNUS

avea da mı logosunu revize etti

1.kaynaktan bildiğim bir konu olduğu için söylüyorum. Medya Planlama Ekibi bir süreliğine tv spotlarında özellikle logotype kullanma kararı almışlar. Vardır bir bildikleri Hasan Güner :)
  14. Günay YUNUS

izmirden selamlar

Aramıza hoşgeldiniz :)
  15. Günay YUNUS

İntro Denemem

İlk çalışmaya göre gayet güzel. Şayet Müzik Prodüksiyonu tanıtımından ziyade sizin isminizin ağırlıkta olduğu bir teaser olmuş. Fikir olarak,estetik olarak daha da geliştireceğinizi düşünüyorum. Çalışmalarınızın devamını temenni ederim :) Teşekkürler
  16. Günay YUNUS

Dev arşiv 11500 adet logo çoğu cdr formatında

Paylaşımınız için teşekkürler
  17. Günay YUNUS

@Murat VARDAR Teşekkür ederim Murat Bey :)
  18. Günay YUNUS

Serbest çalşma değerlendiriseniz sevinirim..

Wake Up Human çalışmanızı gerek verdiği mesaj, gerekse mesajın anlatılış biçimi bakımından beğendim. Tebrikler. Çalışmanızı resim olarak upload ederseniz açtığınız konunun içeriğine daha rahat ulaşılabilir. Teşekkürler :)
  19. Günay YUNUS

Charlie Chaplin

Harika bir konu paylaşmışsınız. Teşekkürler Hatice Hanım :)
  20. Günay YUNUS

Charlie Chaplin

Great Dictator, Chaplin'in bana göre sinema tarihine altın harflerle yazdığı en iyi filmi. Birçok yönetmenin ilham aldığı film
Yukarı Alt