Arama sonuçları

1. S.C.K. TASARIM

M.Kemal Yazısı El çizimi

@Tolga ŞAHİN Ben değil yapan arkadaşım...
  2. S.C.K. TASARIM

Z Man Maskot Çizimi

Merhabalar Bugün saat 15.30 sularıydı cografya dersinde çizdim bende hiç ders dilemiyorum heee hep çiziyorum bu aralar yok ondan sıkıldım yok bundan sıkıldım :S ne oluyor yahu :) fazla konuyu dağıtmıyım.. Bunu çizerken birşey okuyan adam çizicektim sonra yüzü yaptım saçı uçuk yapıyım dedim...
  3. S.C.K. TASARIM

Karışık Çizimler

Merhabalar Sıkıldığım bir derslerden biri edebiyat daha önceden söylemiş olmayım :P okadar sıkılıyorumki deftere çizim yapıyorum. Belli birşey düşünmüyorum kafamdan uydurma bir şey :) yani gerçeklik ile ilişkisi yok olsa bile edebiyatta işledeğimiz şair evlenmesini çizemem :) o kadarda...
  4. S.C.K. TASARIM

M.Kemal Yazısı El çizimi

Merhabalar Benim bir gam yazısı vardı orada bassetmiştim bir arkadaşım var o çok güzel grafiti yazılar yazıyor diye işte bir tane örnek getirdim size mütiş ötesi birşey bu iş zor iş çünkü o yazıları bulmak kolay değil hep uğraş ister el çabukluğu ister neyse fazla kafa ütülemeden ben...
  5. S.C.K. TASARIM

GAM Yazısı [El çizimi]

Basit bir şekilde bir yazı yazdım "gam" Game yazıcaktım gibi geldi ama gam çıktı defter küçüktü :D büyük defterde game yazdardım :D
  6. S.C.K. TASARIM

Bilgisayar Faresi / Mause logo

@Cengiz Duhan "illustratör zor geliyor photosopda yapayım demen kesinlikle yanlış bir yol olur" bu cümleniz yanlış anlaşıldığımın kanısını gösteriyor ai var çizmeye uğraşıyorum/çalışıyorum ama adobe photoshop gibi değil örenk birşey boyutlandırcam ctrl+t ye basıyom başka şey çıkıyor ben...
  7. S.C.K. TASARIM

@Hasan Güner Son zamanlarda okadar çalıntı olayı ile karşılaştım ki yapıcak birşey yok o yüzden... Ai var onda çizemiyorum photoshop gibi kolay değil başka vektör programı denemedim(Kolay bir program arıyorum durun ben forumu karıştırım ama bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim) Kağıt üzeri...
  8. S.C.K. TASARIM

Merhaba Bir tane logo yapıyorum Bilgisayar faresi logosu yapıyorum yani bilgisay faresi satan bir market logosu bir yere çalışmıyorum sadece öğrenmek amaçlı çiziyorum Sadece sizden istedğim şu *fareyi nasıl daha iyi yapabilirm (Tablet vs kullanmıyorum sadece mause ve adobe Phostsop cs5...
  9. S.C.K. TASARIM

El Çizimi İsmim

Merhaba Edebiyat dersinde sıkılan bir grafik tasarımcı olmak istiyen kişi eline alır kalemi yazı yazar veya maskot çizer bende yazı yazdım bu yazı tipini yeni buldum :D Aslında çok özenli değil ama olsun kaçamak yazı böyle olur :D Daha neler var ama siz bilmiyorsunuz :D
  10. S.C.K. TASARIM

Taklitlerimden sakınınız... :)

@Erkan Nehir Bende artış yok :D
  11. S.C.K. TASARIM

@Erkan Nehir Benim yapabileceğim birşey varmı Erkan bey?
  12. S.C.K. TASARIM

@Emre ÇETİNER ovv sen baya kötü duruma düşmüssün ben çözümü buldum indeximi çalıdıra telif bölgesini sildiler bende html şifreleme yöntemi ile düzenlenecek yer harici şifreliyorum baktım oluyor hepsini öyle yapıcam başka kişilerdede test ettirdim bakıyım şimdi ne yapıcaklar...
  13. S.C.K. TASARIM

@Aslı SAYILIR Peki benim yaptığım çalışma çokmu profosyoneliki çanılıyor değiştiriliyor sonra isimimi kullanıp tanışılıyor....
  14. S.C.K. TASARIM

Bende ayrı konu açmadan bu konun altına yazıyım çünkü aynı şikeyi banada yapıyor yani kısaca benim nickimi kullanıp isimini erkan nehir olarak gösteriyor? Merhabalar Sahtecilik olayları boyut atladı :D Forumlarda S.C.K. TASARIM İsimiyle Her üye ben değilim bunu belirtiyim Benim Üye olduğum...
  15. S.C.K. TASARIM

Logotype Çalışmam

@Emre ÇETİNER Gri renk değil koyu kahve rengini seçtim birde açık kahve buda bloguma uysun diye ama blogumun temasını değiştiriceğim ona göre bir hareket yaparım....
  16. S.C.K. TASARIM

Logotype Çalışmam

@Demet YILDIZ Eski Çalışmam ------------------------------------------------------------------------------------------------- Yeni Çalışmam
  17. S.C.K. TASARIM

Logotype Çalışmam

S harfini Küçülttüm aam bu sefer o ozuklık görüntüsünü veremedim :) yani kötü oldu :)
  18. S.C.K. TASARIM

Font+Logo

@Özgül Mehmet beyin dediği gibi ikise font yazıda maskotta ;)
  19. S.C.K. TASARIM

Font+Logo

@deniz su maskotların fontumu ? yazıların fontumu ?
  20. S.C.K. TASARIM

Logotype Çalışmam

@Demet YILDIZ deniyeceğim...
Yukarı Alt