Merhabalar
Bugün saat 15.30 sularıydı cografya dersinde çizdim bende hiç ders dilemiyorum heee hep çiziyorum bu aralar yok ondan sıkıldım yok bundan sıkıldım :S ne oluyor yahu :)
fazla konuyu dağıtmıyım..
Bunu çizerken birşey okuyan adam çizicektim sonra yüzü yaptım saçı uçuk yapıyım dedim...
Merhabalar
Sıkıldığım bir derslerden biri edebiyat daha önceden söylemiş olmayım :P
okadar sıkılıyorumki deftere çizim yapıyorum.
Belli birşey düşünmüyorum kafamdan uydurma bir şey :) yani gerçeklik ile ilişkisi yok olsa bile edebiyatta işledeğimiz şair evlenmesini çizemem :) o kadarda...
Merhabalar
Benim bir gam yazısı vardı orada bassetmiştim bir arkadaşım var o çok güzel grafiti yazılar yazıyor diye işte bir tane örnek getirdim size mütiş ötesi birşey bu iş zor iş çünkü o yazıları bulmak kolay değil hep uğraş ister el çabukluğu ister neyse fazla kafa ütülemeden ben...
@Cengiz Duhan
"illustratör zor geliyor photosopda yapayım demen kesinlikle yanlış bir yol olur"
bu cümleniz yanlış anlaşıldığımın kanısını gösteriyor ai var çizmeye uğraşıyorum/çalışıyorum ama adobe photoshop gibi değil örenk birşey boyutlandırcam ctrl+t ye basıyom başka şey çıkıyor ben...
@Hasan Güner
Son zamanlarda okadar çalıntı olayı ile karşılaştım ki yapıcak birşey yok o yüzden...
Ai var onda çizemiyorum photoshop gibi kolay değil başka vektör programı denemedim(Kolay bir program arıyorum durun ben forumu karıştırım ama bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim)
Kağıt üzeri...
Merhaba
Bir tane logo yapıyorum
Bilgisayar faresi logosu yapıyorum yani bilgisay faresi satan bir market logosu bir yere çalışmıyorum sadece öğrenmek amaçlı çiziyorum
Sadece sizden istedğim şu
*fareyi nasıl daha iyi yapabilirm (Tablet vs kullanmıyorum sadece mause ve adobe Phostsop cs5...
Merhaba
Edebiyat dersinde sıkılan bir grafik tasarımcı olmak istiyen kişi eline alır kalemi yazı yazar veya maskot çizer bende yazı yazdım bu yazı tipini yeni buldum :D
Aslında çok özenli değil ama olsun kaçamak yazı böyle olur :D
Daha neler var ama siz bilmiyorsunuz :D
@Emre ÇETİNER
ovv sen baya kötü duruma düşmüssün
ben çözümü buldum indeximi çalıdıra telif bölgesini sildiler bende html şifreleme yöntemi ile düzenlenecek yer harici şifreliyorum baktım oluyor hepsini öyle yapıcam başka kişilerdede test ettirdim bakıyım şimdi ne yapıcaklar...
Bende ayrı konu açmadan bu konun altına yazıyım çünkü aynı şikeyi banada yapıyor yani kısaca benim nickimi kullanıp isimini erkan nehir olarak gösteriyor?
Merhabalar
Sahtecilik olayları boyut atladı :D
Forumlarda S.C.K. TASARIM İsimiyle Her üye ben değilim bunu belirtiyim
Benim Üye olduğum...
@Emre ÇETİNER
Gri renk değil koyu kahve rengini seçtim birde açık kahve buda bloguma uysun diye ama blogumun temasını değiştiriceğim ona göre bir hareket yaparım....
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.