Destek forumun ramazan ayına özel yarışması için hazırlandı.Ramazan ayı geçti ama güzel ve beğendiğim için paylaşıyorum boş boş arşivimde durmasın :)
Yarışmada ne sonuç elde ettim hiç birşey elde edemedim ama gayet güzel logolar çıktı ben biraz acele ettim etmeseydim daha iyi işler yapa...
Logolarımm logolarım :D 09.10.12 tarihi saat şuan 21.47 ve logom bitmiş oluyor 3 deneme yaptım ve hakikati buldum :)
Aslında güzel oldu :D Sevdim logomu bu arada güzel şeyler çıkardığımı görüyorum ben bu işi yapıyorum veya yapamıyorum biraz ortalardayım :D bunu yapmakta ne vardır aslında...
bir blog teması yaptım kendimce öyle veya böyle kodlamak istedim kodlıyamadım vatana ve millete bir yararı olsun dedim paylaşıyım bari.....
Kodlamak istiyenler alıp kodlasınlar sonra burada yorum atsınlar konuya eklerim ;)
İndirmek için...
Bugün havamdayım güzel maskotlar çıkıyor ikinci maskotum spiderman Yani Ömürcek adam yaptım güzel oldu hiçbir yerden alıntı yapmadan değişik şeylerden ortaya çıktı buyrunuz...
Sadece CS5 kullandım shapes+ convert point tool ve warptan bunlar çıktı :)
Değişik bir maskot daha buyrun nasıl olmuş.... Aslında tavşan yapıyordum bu çıktı :D Fazla güzel olmadı ama olsun bunuda bir başlangıç saya biliriz....... Birde şunu düşündüm köpekte ola bilirmi diye ama olmadı yapamadım yeni biratane spiderman yapıyorum :)
Sadece CS5 kullandım shapes +...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.