@Murat VARDAR
Hocam evet 16 yaşımdayım :)
Sizin bu yorumunuza hayran kaldım onu söyliyeyim :clap2:
ben bu işe merak saldığımdan beri hiçbir kitap bilgi öğrenmedim....
Hani çevremizde bu işi iyi yapanlar olur ya işte onlardan gördüklerimiz başkalarından gördüklermiz bilgilerim bunlar ben daha...
Merhabalar bugün istek üzerine bir teknoloji forumuna logo yaptım...yalnız adminin beğenmemiş :D zevk işi napalım bizde yaptık aslında ama neyse :D
10-15 dk mı aldı yapmak sadece tekno ortak yazısını iyi yerleştirememişim :D sizinde yorumlarını bekliyorum ;)
her halde tam olarak logodur ;)
10 Kasım daima benim için farklıdır sadece benim değil tüm Türk milleti için farklıdır....
Laflarımı bulamıyorum yazıcak hiç birşey düşünemiyorum duygulanıyorum her zaman daima.....
Biz gençler Atatürk'ü unutmıyacağız ve unutturmıyacağız !
İndexe gelelim grafikler hariç kodlama vs tamamen...
@Erkan Nehir
Sizden Özür diledim zaten iyice ezildim :(
Siz haklısınız Bu bilgileri bilmediğim için böyle davramdım tamamen benim hatam mazur görün tekrardan özür dilerim.... :(
@Erkan Nehir
Hatalarımın düzeltimesine sinirli değilim yaptığınız yorum biraz ağır değilmiydi?
Erkan Bey sizin gibi bende ismimi kullanıyorum " Sefa Can Kıvılcım Tasarım "
Tasarımı benim tasarımımım anlamına geliyor burada anlaşalım yaptığımız yorumlar -bu en çok benimkisi için geçerli-...
@Erkan Nehir
Beyfendi ustalar bir konu üzerine logo yaparlar ben ne grafikerim nede ressam !!!
Sizin istediğiniz logonun konusu olması lazım ama ben konulu logo yapmış değilim bu düz bir logo !!!
Diğer logoma böyle dediniz evet çoook haklısınız bu konuda ama ben profosyonel değilim lütfen...
Merhabalar
Bu gün 29 ekim Ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yılı bunun üzerine bir index yaptım yapımı o kadar zor değil ve çok da profosyonel değil, ama güzel olduğuna inanıyorum...
Psd halini vermiyorum ama kodlanmış halini veriyorum bizzat kendim kodladım....
Her tarayıcıda...
Merhabalar
Temama göre bir logo yaptım güzel durduda değişim hızla devam ediyor ufa tefek şeyler daha yapıldımı bu blog tadından yenmez hadi hayırlısı :D
Yeni logo yapmamdaki amaç eski logomun yeni temayla uyuşmamasıdır..... yeni temayla değil yeni temanın renkleriyle uyuşmamasıdır yoksa...
yorumlar için teşekkürler ben bu logoyu öyle kendim yaptım diyemem çünkü bu logo kesilip biçilmiştir yani arkplandaki o istanbul figürlerini ben alıntı olarak aldım kesdim koydum.....
Kendi kendime logo yapıyorsam şuanda kullandığım logom(hiç bir yerden alıntı yapmadım hiç bir derse bakıp...
Merhabalar...
Kurban bayramı baya bereketli mi ne oldu :)
Herkes bir şey yapıyor benimde canım çekti bende bir tane yaptım....
Kurban bayramı indexi yaptım 30 dk lık uğraş sonucu bu ortaya çıktı 30 dk nın hepsi yapım değil, araştırma uzun sürdü "o inegi bulmak zor oldu" :)
Neyse...
Admini olduğum destek forum için barkot logolar hazırladım bunlar logo imza banner gibi şeylerde kullana bilirsiniz.....
Sadece font kullanılmıştır fontu indirdim kurdum yaptım beyin bedava :)
Yapımcı ben olup ücretsiz olarak dağıtıyorum....
Tahmini yapım süresi: 3 Dk
Program: Adobe...
Bu gün font sitelerini geziyim dedim belki kurban bayramı için güzel bir şey bulurum diye ama hiç girmediğim bir bölüme gireince hemen fikir değiştirdim ve fonttan logo yapıyım dedim ilk örnek budur çok istek olursa fontu vs söylerim....
Şunu belirtiyim kendi blogumda kullanmıyacağım ama...
4 senedir moderatör olduğum çok sevdiğim bir forum etutodasi.net derslerime çok yardımcı oldu....
Bu günde kurban bayramı çok sevdiklerime hediye yaparım buda etütodasına nasip oldu öyle pek şah şahalı değil ama işte güzel bir şey güle güle kullansınlar :)
Kurban bayramı ile ilgili bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.