Arama sonuçları

1. Emre Zengin

logo için yardım

ben elektronikle uğraştığım için bi kaç örnekle yardım etmek isterim, ben devre elemanları üzerinden düşündüm , yukarda eklediğim logoda elektronikle alakalı bi kaç düşünce saklı, bunları bu şekilde kullanmasan da en azından fikir verir sana yeşil, delikli arka plan : delikli plaketi ima...
  2. Emre Zengin

Gerçeğinden Farksız Bir Elektro Gitar Modellemem. Şiddetle Bakınız Diyorum.

@Hakan Dağdeviren kasıtlı yazdım zaten niye bu tuşu koymadınız diye merak ettim :) butonun görevi konusunda haklısın bak, on/off yazıyor diye aklımda kalmış , gitarlardan hiç anlamam, yemekten önce bakmıştım resme heralde dikkat etmedim, yine de o tuş çok güzel dururdu :) bu arada askerde...
  3. Emre Zengin

logo çalışmam yorumlarınızı bekliyorum

tasarım güzel, grafik olarak; "el" ile "a"yı ayırmanın bi manası yoksa bütün olarak aynı hizada gösterilmesi daha güzel olur, zaten e harfinde bi düşünce belirtmişsiniz
  4. Emre Zengin

Dünyanın En Hızlı USB Belleği

buna portable programları da kurucaksın, dökümanlarını yüklüceksin, her zaman her yerde tasarım :)
  5. Emre Zengin

Sitem İçin Amatörce Yaptığım Banner

Hakan beyin tespitine katılıyorum, tasarım ayrıntılarından önce Atatürk ve bayrağımızın altında yabancı bir forum ismi yakışmamış, kendiyle çelişikili bir tanıtım havası var
  6. Emre Zengin

Gerçeğinden Farksız Bir Elektro Gitar Modellemem. Şiddetle Bakınız Diyorum.

tebrikler sağlam çalışma, on/off düğmesini unutmuşsunuz :)
  7. Emre Zengin

Yeni Karakter Çalışmalarım

güzel ve etkileyici görünüyorlar , hayal gücünü zorlayan çalışmalar olmuş :)
  8. Emre Zengin

Hafizeana ( Logo, Ic & Dis tabela ) calismasi...

@Kerim Öksüz logotype açıklamasında lezzet,sevgi ön planda olması gerekir denilmiş ya onun büyük katkısı olsa gerek :)
  9. Emre Zengin

Ev tasarım-EMNSTC

eminsütcüye katılıyorum, buraya iyi kötü bir çalışma eklenmiş, elinden geldiğince yaptığın çalışmayı ekleyip hatalarını eksiklerini gösteren yorumlar almak, kusursuz tasarım ekleyerek herkesin beğenisini almaktan daha önemlidir
  10. Emre Zengin

Hafizeana ( Logo, Ic & Dis tabela ) calismasi...

güzel çalışma ama türkçe karakter kullanmanı ve kabarma efektini kaldırmanı tavsiye ederim
  11. Emre Zengin

hafizeana

güzel çalışma
  12. Emre Zengin

Hafizeana Süt Tatlıları Logo&Tabela çalışması | Kerim Öksüz

ben 4 resim görüyorum Kerim Bey, logo gayet başarılı, benim takıldığım nokta arka plan. pek uyum sağlamıyor logoyla, daha sade bir arkaplan seçilebilir
  13. Emre Zengin

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun!..

Bütün müslüman aleminin bayramı mübarek olsun hayırlı ramazanlar herkese
  14. Emre Zengin

Grafık tasarım guncel yarısmalar sıtesı blog

evet şimdi açıldı teşekürler
  15. Emre Zengin

Dekupe Çalışmam

başarılı bir çalışma olmuş, yorum yapacak olursak sanırım ayak kısmıyla fazla uğraşmak istemediniz, tahtalarla kapanmış o bölüm :) ama orjinalini görmeyen birisnin dikkat edeceğini sanmıyorum
  16. Emre Zengin

Grafık tasarım guncel yarısmalar sıtesı blog

site açılmıyor sorun ben de mi acaba ?
  17. Emre Zengin

JoomlaTR Logotype

çok başarılı olmuş
  18. Emre Zengin

Kontrol Paneli Çalışması

güzel bir düşünce ve çalışma elinize sağlık :)
  19. Emre Zengin

Emin SÜTCÜ-YELKEN CİTY

Fatih bey ; tabiki de yorum yapmak , hataları göstermek daha yararlı olur ama sizin mesajınız biraz uygun olmamış sanki, bir de eleştirilen gözüyle bakmak lazım, verilen tepki de bunun için diye düşünüyorum,
Yukarı Alt