Arama sonuçları

1. Emre Zengin

| Tasarım Halindeki İşyerime | ait logom..

questa abi bi beyin fırtınası yapıp akşam sizinle güzel bi logo yapalım :)
  2. Emre Zengin

Ölünce MSN’inize ne olacak?

geride bıraktıklarını kötü duruma düşürecek bir kayıt , ya da gelir getiren bir site varsa hayatta iken sevdiklerinizle paylaşmak mantıklı ama faceebook, msn falan öldükten sonra hiç bir anlamı olmasa gerek :)
  3. Emre Zengin

farklı bi düşünce paylaşayım, madem isminiz reklamcıabi , bi "reklamcı abi maskotu" logoya eklenerek dikkat çekici bi logo yapılabilir, bıyıklı, usta görünümü veren askılı bir tulum giymiş, kulağına fırça takılı, kocaman gözleri olan sempatik bir maskot, (süper mariodan esinlenebilrsin mesela)...
  4. Emre Zengin

bay meraklı +16

hoş bi bölüm :)
  5. Emre Zengin

grafiker değilim sadece hobi olarak uğraşıyorum bunu belirterek düşücelerimi söyleyeyim r harfi ile logoya özgünlük katmak istemişsin ama bu şeklin neye benzetmek istediğini biraz daha açık göstermen lazım, bu şekilde hiç bir anlam kazanmamış renk damlaları olan kısım msnbcyi anımsatıyor daha...
  6. Emre Zengin

ActionScript 3.0 ve xml kullanımı

teşekürler yapmaya çalıştığım şey xml-flash haberleşmesinin mantığını kavramak, bu şekilde farklı çalışmalar yapmak, örneğin flash ortamına ielri geri butonları ekleyim xmldeki itemleri sırayla çağırabilirmiyiz, biraz daha uğraşayım sonuç alamazsam tekrar sorayım, umarım konuyu dağıtmıyorumdur
  7. Emre Zengin

reklam çalışmaları

güzel düşünceler :)
  8. Emre Zengin

Hep Birlikte Flash Site Yapalım

@Kerem Özdemir evet cs3 kullanıyorum bu linkteki açılıyor teşekürler, kodları açıklayarak yazmanız uğraşmak isteyenler için yardım açısından çok yararlı , ama tabiki kodlar a.script bilmeyenler için zor bi yöntem, aynı efekler framelerle yapılabilir ama amaç swfnin boyutunu küçültmek değil mi
  9. Emre Zengin

@Kerem Özdemir bunu anladığım kadarıyla yukarda yazdığımız kodlara ekliycez, fonksiyon içine koyuyorum sadece kerem görünüyor, for döngüsü içnie koydugumda da sadece ahmet çıkıyor, bi türlü üçünü birden gösteremedim :)
  10. Emre Zengin

öncelikle eline sağlık, flasha yeni başladığımdan bi sorum olacak, kodu denedim output çıktısı veriyor, peki bu çıkışı flash sayfasında istediğim bi bölümde örneğin çizdiğim bir dikdörtgenin içinde çıkmasını nasıl sağlarım
  11. Emre Zengin

flash animasyon teknikleri

teşekürler
  12. Emre Zengin

ActionScript 3.0'da dinamik MovieClip olusturmak

teşekürler güzel çalışma
  13. Emre Zengin

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

26 ama 18 gibiyim çağlayanlar akıyor içimde :)
  14. Emre Zengin

Hep Birlikte Flash Site Yapalım

inceliycektim ama fla dosyası açılmıyor bakarmısın
  15. Emre Zengin

Öğrenim ve/veya Katkı Kredisi Borçlarının Yeniden Yapılandırılması (ÖNEMLİ)

5.000 de benim var, ama sene sonunda başlıyo ödemesi, bu kanun beni etkilemeycek heralde
  16. Emre Zengin

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

evet geçen sene böyle saçma bir soru sormuşum, valla ne deseniz haklısınız o zamanlar bilmiyordum ne yapayım bu sene içerisinde corel ve illustratoru araştırdım, denedim ve illustrator kullanmayı tercih ettim, corel drawa alışamadım nedense, pratik olamadım bi türlü, ama illustrator bana...
  17. Emre Zengin

flowers kapak

ikinci olan sadelik açısından daha güzel duruyor
  18. Emre Zengin

Fast turca restaurant logo ve menü çalışması

Güzel görünüyor, fast turca yazısında daha okunaklı bir font daha güzel olur düşüncesindeyim
  19. Emre Zengin

logo çalışması

iki numara sadelik açısından daha güzel diye düşünüyorum
  20. Emre Zengin

jerry

devamıyla güzel bir çalışma çıkacağa benziyor :)
Yukarı Alt