Arama sonuçları

1. Emre Zengin

Bu da benim logo çalışmam

renk uyumu güzel ama o kırılma efeklerini niye yaptınız, onun yerine farklı bir düşünce bulursanız güzel bir çalışma olur
  2. Emre Zengin

Emin SÜTCÜ-YELKEN CİTY

yelken ve deniz çalışmanız başarılı olmuş, eleştirmek gerekirse; y harfi tekrar elden geçmesi gerek, bu şekilde ilk bakışta görülmüyor, bir çok değişiklik yapılaiblir, öneri olarak y harfini de siyah yapın, nesnelerden blur efekti kaldırılırsa daha net ve belirgin olur çalışmanız bir de; CİTY...
  3. Emre Zengin

Tween-TweenLite-Tweener

ders için teşekürler, projeyi inceleyeceğim :)
  4. Emre Zengin

EminSÜTCÜ-Hayat Productıon LOGO

güzel çalışma, hayat yazısı fontunu farklı seçerdim yada aynı fontu kullanırdım, bir de production daki olay güzel ama, a harflerinin şeklinin bi anlamı varsa güzel, yoksa bence hiç gerek yok
  5. Emre Zengin

Hafizeana logotype

son çalışmalar gayet güzel :)
  6. Emre Zengin

Flash'ta motion kopyalama

çalışmayı tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla bir nesnenin sağa sola hareketini istiyosunuz, Kerem Bey güzel açıklamış ben ek olarak basitçe şöyle söyleyeyim, bahsettiğin kopyalama kolaylığını şu şekilde kullanıyorum ben, ilk framede nesneyi sola dönmüş şekile getir, istediğin hıza göre...
  7. Emre Zengin

Flash'a uygun en iyi dosya uzantısı hangisi?

flashta vektörel programlardaki gibi yüksek kaliteli dökümanlar kullanmanız önemli değildir, önemli olan sayfa açılışlarını geciktirmeyecek, boyutu minimum düzeyde tutabileceğiniz kaliteyi yakalamaktır, bunun için de kullanacağın dökümanlar gif,jpg,png olması tercihimdir, illustratordeki...
  8. Emre Zengin

radyo hayat web deneme / hasanguner graphic

açılış animasyonu, butonlar, sayfa tasarımını beğendim ortadaki kırmızı alan benim gözümü rahatsız etti, siyah zemini tercih ederdim ben açılışta çıkan radyo sloganı çok hızlı geçiyor farkedip okunayana kadar ana sayfa ilk girişte boş durması bence hoş değil, oraya sloganızını ya da djlerinin...
  9. Emre Zengin

Çiçekli Banner

teşekürler
  10. Emre Zengin

Hep Birlikte Flash Site Yapalım

teşekürler bekliyorum konularını
  11. Emre Zengin

albitiyor.com alışveriş sitesi için logo

tasarım düşüncesi güzel sadece yazı renk uyumu değişse , www kaldırılıp, i harfleri düz olsa yeterli olur bence
  12. Emre Zengin

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

bilecik grafik dışında güzel çalışmalar
  13. Emre Zengin

Döner Kesen adam ( vektor istek)

gayet kulanmaya müsait vektörler :)
  14. Emre Zengin

Littabe / logo, afiş, tabela

zaten önce tasarıma bakılır, rengi beğenmezlerse değiştirmenizi isterler olur biter
  15. Emre Zengin

Lıttabe-calısmalar

arka planda daha canlı renkler kullanmanızı öneririm
  16. Emre Zengin

Littabe / logo, afiş, tabela

çalışma gayet başarılı ama bay&bayan iki cinse de hitap edeceği için pembe rengi değiştirmenizi öneririm
  17. Emre Zengin

Tilkinin orucu...

güzel bir fıkra :)
  18. Emre Zengin

Dünya

teşekürler
  19. Emre Zengin

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

illustratörde önce güzel şekilde çizim yapıyorum sonra birden freetransform pasif oluyor, kaydetmek istediğimde de program hata verip kapanıyor, hala çözemedim internette de böyle bir problem bulamadım hata raporu da şu şekilde Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı...
Yukarı Alt