:) ver gaz yansin burgaz diolar bizim buralarda...
Ben bunu nasil yapacagimi kafamda olusturdum. Deneyecegim. Bu gece sanirim denemis olurum. En azindan render olmasada modeli cizmis olurum ins. :)
Dalga mi geciyonuz adam mi seciyonuz kardesim :)
Aramızda bi usta varsa EYVALLAH der cekilirim hic kavgaci biri degilimdir.
Keskin düellolara girmem. Bu Hakan beni nakavt etmenin yollarini ariyo :)
Teşekkür ederim Hakan :)
Hakan simdi yırtıcı bi çıkış yapacak diyordum ama begenmene sevindim.
Her çalışma bir digerinden bir tık üstün oluyor buda beni mutlu ediyor. Inanmak herseyin başında geliyor. Gecenin 3 ünde yaptim bunu, yapmadan yatamadim inceden inceye hırs yaptum sanirim :)...
Bu misillemeye yanıttır:
Gördüğün gibi bire bir yapamadım. Ama bu soft loşluk benim daha çok hoşuma gitti :-)
Kutluyorum kendimi :cool: bu smile ile sana şunu söylemek istiyorum;
-Hey dostum iyi günler ileride...
:-)))))
Olmamış-olmus gibi-ha gayret-aferim niteliğindeki yorumlarınızı aldim eyvallah varolun sağolun sevgili dostlarim :) birgun cok basarili bir 3Dmax ci olursam sizleri tanimicam aman şey hep hatirlayip saygiyla yad edicem :-))))
Merhaba arkadaşlar,
Kızımla kağıda çizip tasarladığımız kitap okuma odamız ile karşınızdayım dırınınııımmm :)
Sahnede görünen her obje bana aittir. Loş bir görüntü olmasını istedim.
Umarım acımasız eleştiriler yapmazsınız :)
Hoşçakalın.
Anammm :) Hakan yoruldum okurken. Autocad projeden 3D çizim yapmıştım.
For example:
Autocad im vardır biraz elbet geliştirilmeli. Bana şimdilik max yeter, oldum diyene kadar.
Sonrasında önerdiğin yolu izleyebilirim.
Yok ya Erkal ile iyi anlaşırız biz :) başaramazsın aramızı bozmayı.
1,5 saattir ders izliyorum. Kafam kazan oldu ama bu derste de bir çok şey öğrendim. Tavsiye ediyorum. Tutorial + pratik
Teşekkürler :) mutlu oldum.
Ben sana herzaman bi sekilde herseyi cizmeye çalıştım demistim. Bu cizim en uzun yollardan olur ama olur. Sıkıntım render + kendimi gelistirmek icin çalışıyorum. Kisa yollar, modifierler, uwm map ince detaylari gibi. Bu kadar hizli ilerledigime gore dogru yoldayım...
Aralıklarla çalıştım, toplamda 3 saatimi aldı... Yeşillikler hariç herşeyi kendim çizdim. Hakan' ın çalışmasıyla kıyaslayamam bile ama acemi olduğumu unutmayın :-)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.