Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Fotorealizm Devam-Yüksek Detay Mobilya-High Detail Furniture

:) ver gaz yansin burgaz diolar bizim buralarda... Ben bunu nasil yapacagimi kafamda olusturdum. Deneyecegim. Bu gece sanirim denemis olurum. En azindan render olmasada modeli cizmis olurum ins. :)
  2. Bahtınur YILDIZ

Bu Bir Misillemedir - Stüdyo Render

Dalga mi geciyonuz adam mi seciyonuz kardesim :) Aramızda bi usta varsa EYVALLAH der cekilirim hic kavgaci biri degilimdir. Keskin düellolara girmem. Bu Hakan beni nakavt etmenin yollarini ariyo :)
  3. Bahtınur YILDIZ

@H-D Sende karar ver yardimci olmakmi istiyon kiskaniyonmu :) kafam karisti.
  4. Bahtınur YILDIZ

Hakan, demek istediklerini anladığım kadarıyla yaptım. Sonuç aşağıdaki gibidir.
  5. Bahtınur YILDIZ

Biz burada BBG evi gibiyiz saniyoruz ki biz bize konuşuyoruz ama Türkiye dinliyor :) Kiskanmasin kimse henüz parmakla gosterilmiyorum.
  6. Bahtınur YILDIZ

Teşekkür ederim Hakan :) Hakan simdi yırtıcı bi çıkış yapacak diyordum ama begenmene sevindim. Her çalışma bir digerinden bir tık üstün oluyor buda beni mutlu ediyor. Inanmak herseyin başında geliyor. Gecenin 3 ünde yaptim bunu, yapmadan yatamadim inceden inceye hırs yaptum sanirim :)...
  7. Bahtınur YILDIZ

Loş iyidir hocam :) Rafet iyi düşün :) kafa patlatmaya hazir ruh halin var mi? Kesinlikle zor değil ama yorucu
  8. Bahtınur YILDIZ

Bu misillemeye yanıttır: Gördüğün gibi bire bir yapamadım. Ama bu soft loşluk benim daha çok hoşuma gitti :-) Kutluyorum kendimi :cool: bu smile ile sana şunu söylemek istiyorum; -Hey dostum iyi günler ileride... :-)))))
  9. Bahtınur YILDIZ

Biz kim seni yakalamak kim :-) bismillah der baslariz olursa kabiliyeti veren Allah a sukrederiz. Olmassa 40 firin ekmek yer oyle geliriz.
  10. Bahtınur YILDIZ

Texture lari yollarmisin bana :) ne kadar yaklacasagim sana merak ediyorum
  11. Bahtınur YILDIZ

Benim Mekanım :-) (3DMax + Vray)

Olmamış-olmus gibi-ha gayret-aferim niteliğindeki yorumlarınızı aldim eyvallah varolun sağolun sevgili dostlarim :) birgun cok basarili bir 3Dmax ci olursam sizleri tanimicam aman şey hep hatirlayip saygiyla yad edicem :-))))
  12. Bahtınur YILDIZ

Benim Mekanım :-) (3DMax + Vray)

Merhaba arkadaşlar, Kızımla kağıda çizip tasarladığımız kitap okuma odamız ile karşınızdayım dırınınııımmm :) Sahnede görünen her obje bana aittir. Loş bir görüntü olmasını istedim. Umarım acımasız eleştiriler yapmazsınız :) Hoşçakalın.
  13. Bahtınur YILDIZ

Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

Anammm :) Hakan yoruldum okurken. Autocad projeden 3D çizim yapmıştım. For example: Autocad im vardır biraz elbet geliştirilmeli. Bana şimdilik max yeter, oldum diyene kadar. Sonrasında önerdiğin yolu izleyebilirim.
  14. Bahtınur YILDIZ

Yok ya Erkal ile iyi anlaşırız biz :) başaramazsın aramızı bozmayı. 1,5 saattir ders izliyorum. Kafam kazan oldu ama bu derste de bir çok şey öğrendim. Tavsiye ediyorum. Tutorial + pratik
  15. Bahtınur YILDIZ

Abartiyorsunuz kuzum :) hehehee Tesekkur ederim bu ilginizden ötürü. Daha iyilerini de yapmak nasip olur ins. Bence siz de başlayın
  16. Bahtınur YILDIZ

Teşekkürler :) mutlu oldum. Ben sana herzaman bi sekilde herseyi cizmeye çalıştım demistim. Bu cizim en uzun yollardan olur ama olur. Sıkıntım render + kendimi gelistirmek icin çalışıyorum. Kisa yollar, modifierler, uwm map ince detaylari gibi. Bu kadar hizli ilerledigime gore dogru yoldayım...
  17. Bahtınur YILDIZ

Aralıklarla çalıştım, toplamda 3 saatimi aldı... Yeşillikler hariç herşeyi kendim çizdim. Hakan' ın çalışmasıyla kıyaslayamam bile ama acemi olduğumu unutmayın :-)
  18. Bahtınur YILDIZ

Başladım, işte ispatı :-) İşlerimin arasında yapacağım inşallah yarın paylaşıyor olurum
  19. Bahtınur YILDIZ

Yansıma meraklısı mesajı aldı :) Eline sağlık. Ben buranın aynını yapmayı deniyeceğim. Koltuk çizemem herhalde ama daha yeniyim buralarda :)
Yukarı Alt