Banyomu mistir masillan yeni yikadim Hakan gormuyonmu ondan şıkır şıkır :-)
Isin sakasi banyoda fayanslar genelde parlaktir diye düşünerek yansimalari fazla tuttum. Bi de hoşuma gidiyo biliyon mu :-)
Daha iyi olmak icin hergün zaman ayiracagim kısmetse, Teşekkürler begenmene sevindim.
Bugunluk pc başında geçirmek istedigim sürenin sonuna gelmiştim oyüzden ince detaylara cok bakamadım. Vazolara hayalim tek cicek koymakti ince uzun olsunlar istemiştim. Lavabonun ayaginin ust kismi bu lavaboyu taaimaz dedim aslında. Genel olarak bu calismamdaki eksiklerim konusunda...
Sehpadan sonra bu sabah banyonun bir bölümünü çizmeyi denedim. Aşağıda paylaşıyorum. Konu açmadım çünkü konuluk bir şey yok henüz, Hakan çıtayı oldukça yükseltti :-). Hakan gibi uzun uzun anlatmayacağım ne bileyim işte yaptım oldu :-) sadece musluk hazır obje olup geri kalan her birşey bana...
Kendimi sizin yerinoze koyuyorun ve kafamda sunlar beliriyor ( tabi dogru anladiysam) :
2×1m bir logom var straforu elle keseceegim. Ozaman straforun uzerine logoyu cizmem lazim. Logoyu corelde cizerim autocad e aktaririm exporttan *dxf kayit ile akratabilirsin. Bir ozalitciye gider seffaf...
@H-D
Sen yolladinya bana max linki hani bi ara hallediver dediydim sagolasin hallettin ondan tum gece aradim buldum yükledim. (Amma uzun laf soktum ya ben bile yoruldum) :) Vray bulamayinca pes ettim arka plan sehpa uzerine resim cercevesi cizdim. Vray yukleyip render alcam paylasirim. Çırak...
Hakan tebrik ederim, eline saglik.
Neredeyse 1 senedir max kullanmiyordum. Aksam tum gece oturdum max kurdum ve ufak bi calisma yaptim :) ama vray bulup yukleyemedigimden render yapamadim. Yakında bu sahalarda beni de göreceksin :) cok pis gaza geldim.
Sonra durdum ve dedim ki;
Cikacagiz yola
Hesap günü gelince
Yagmur yüzümüze degince
Günes bir mizrak boyu yükselince.
Benden once Erdem Beyazıt ağabeyimiz demis tabi bensadece tekrar ediyorum. Devrimci ruhum bedenime geri dönünce. Ara sira yani ;)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.