Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Kadının Düşlerindeki Oda Tasarımı Klasik Fotorealistik "Pembe Aşk" Yüksek Detay

Banyomu mistir masillan yeni yikadim Hakan gormuyonmu ondan şıkır şıkır :-) Isin sakasi banyoda fayanslar genelde parlaktir diye düşünerek yansimalari fazla tuttum. Bi de hoşuma gidiyo biliyon mu :-) Daha iyi olmak icin hergün zaman ayiracagim kısmetse, Teşekkürler begenmene sevindim.
  2. Bahtınur YILDIZ

Bugunluk pc başında geçirmek istedigim sürenin sonuna gelmiştim oyüzden ince detaylara cok bakamadım. Vazolara hayalim tek cicek koymakti ince uzun olsunlar istemiştim. Lavabonun ayaginin ust kismi bu lavaboyu taaimaz dedim aslında. Genel olarak bu calismamdaki eksiklerim konusunda...
  3. Bahtınur YILDIZ

Sehpadan sonra bu sabah banyonun bir bölümünü çizmeyi denedim. Aşağıda paylaşıyorum. Konu açmadım çünkü konuluk bir şey yok henüz, Hakan çıtayı oldukça yükseltti :-). Hakan gibi uzun uzun anlatmayacağım ne bileyim işte yaptım oldu :-) sadece musluk hazır obje olup geri kalan her birşey bana...
  4. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın arkadaşlar.
  5. Bahtınur YILDIZ

Strafor kesim ile ilgili ?

Kendimi sizin yerinoze koyuyorun ve kafamda sunlar beliriyor ( tabi dogru anladiysam) : 2×1m bir logom var straforu elle keseceegim. Ozaman straforun uzerine logoyu cizmem lazim. Logoyu corelde cizerim autocad e aktaririm exporttan *dxf kayit ile akratabilirsin. Bir ozalitciye gider seffaf...
  6. Bahtınur YILDIZ

Amanda aman beni onure etmeye calisan arkadaslarim :) Yok ben bunu beğenmedim. Ama umudum çok. Heveste var ki en onemliside bu...
  7. Bahtınur YILDIZ

Resmen unutmuşum herşeyi, zaten başlı başına render ayarları bile bir derya... Mamafih vaktim bol Hakan'a yetişeceğim. :-)
  8. Bahtınur YILDIZ

@H-D Sen yolladinya bana max linki hani bi ara hallediver dediydim sagolasin hallettin ondan tum gece aradim buldum yükledim. (Amma uzun laf soktum ya ben bile yoruldum) :) Vray bulamayinca pes ettim arka plan sehpa uzerine resim cercevesi cizdim. Vray yukleyip render alcam paylasirim. Çırak...
  9. Bahtınur YILDIZ

Fotorealistik Stüdyo Render

:) erkek fatma si benim degil mi forumun "EYVALLAH " :)
  10. Bahtınur YILDIZ

Hakan tebrik ederim, eline saglik. Neredeyse 1 senedir max kullanmiyordum. Aksam tum gece oturdum max kurdum ve ufak bi calisma yaptim :) ama vray bulup yukleyemedigimden render yapamadim. Yakında bu sahalarda beni de göreceksin :) cok pis gaza geldim.
  11. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Ne guzel bir muharrem sabahi. Ocakta kaynayan asure kokularimlaa gunaydinnnn
  12. Bahtınur YILDIZ

Broşür Çalışması

Kiskandim seni simdi. :)
  13. Bahtınur YILDIZ

Doğum günü vektörel çizimleri mega paket

Simdi bu dogum gunu cerceveleri cok moda oldu. O tür tasarımlarda cok ise yarar.
  14. Bahtınur YILDIZ

Broşür Çalışması

O fotoğrafları büyüt büyüt sayfayi kaplasin demedimi firma sahibi :)
  15. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Sonra durdum ve dedim ki; Cikacagiz yola Hesap günü gelince Yagmur yüzümüze degince Günes bir mizrak boyu yükselince. Benden once Erdem Beyazıt ağabeyimiz demis tabi bensadece tekrar ediyorum. Devrimci ruhum bedenime geri dönünce. Ara sira yani ;)
  16. Bahtınur YILDIZ

Yalnızlık ancak böyle anlatılır...

Yalnizlik kalabaliklar icinde, senden baska kimse yok gibi hissetmek. Hani ayagin takilsa iyi misin diyecek kimsenin olmaması gibi.
  17. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gunaydin
  18. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gunaydin ve hayirli cumalar
Yukarı Alt