Arama sonuçları

1. Mehmet Can AKPINAR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu, özelliklede çift kafa atmayı severim :D yaşadığın yer denize yakın ?
  2. Mehmet Can AKPINAR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alttaki sen evlisin ve 1 çocuğun var
  3. Mehmet Can AKPINAR

Illustratorde hata

fotoğrafı değiştirdim, tekrar bakarsanız sevinirim
  4. Mehmet Can AKPINAR

Illustratorde hata

Bi nesneyi taşıyacağım zaman veya kopyalayacağım zaman bu hatayı veriyor. Sizce neden böyle oluyor ?
  5. Mehmet Can AKPINAR

Bu bir grafikerler hikayesidir

(Haydar, Mahmut karakterini yaratan kişi :D) Şukufe ölüm planları düşünüyordu, az ses ve çok acı olan bi ölüm, böyle bir plan bulmak gerçekten zordu. Haydar her şeyin farkındaydı ve Şukufe'den daha önce davranmıştı. Şukufe'nin zili çaldı ve.. (herkese iyi geceler, biraz daha kalırsam işe...
  6. Mehmet Can AKPINAR

Ekmek sadece bahaneydi. Şukufe aslında Haydar dan intikam almak istiyordu. Abisinin intikamını, haksızlığın intikamı..
  7. Mehmet Can AKPINAR

Uzun bir süre düşündü Haydar. Yarattığı Mahmut isimli hayali karaktere ne kadar rol yükleyebilirdi. Mahmut ne zaman halkın kahramanı olacaktı, bunun için daha erken miydi ? Uzun düşüncenin ardından yazmaya devam etti Haydar.. (yazık adama :D )
  8. Mehmet Can AKPINAR

(adamı bi rahat bırakmadık, bi vampir oluyor, bi hayal görüyor :D) İyi kalpliydi Mahmut, taki genleriyle oynana kadar. Bayıldığı sırada deney yapmışlardı üstünde, keskin dişleri olan ve kan kokusuna dayanamayan canlıydı artık
  9. Mehmet Can AKPINAR

Yorgunluktan olduğunu düşünüyordu, bu yüzden fazla önemsememişti. Oysa kötü bir hastalığa yakalandığından haberi bile yoktu
  10. Mehmet Can AKPINAR

Karşıdan hızla gelen kamyona çarpınca aniden kendine geldi Mahmut. Elini yüzünü yıkamak için aynaya baktı ve tebessüm ederek kendiyle dalga geçti. Hayal gücü çok yüksekti.
  11. Mehmet Can AKPINAR

İnmek istedi ve şoförle ufak bir tartışma yaşadı. O sinirle tüm yolu yürüyebilirdi.
  12. Mehmet Can AKPINAR

...Bıdı Bıdı...

Oleyy, bu akşamda yorgunluktan ölüyorum :D Herkese iyi akşamlar :)
  13. Mehmet Can AKPINAR

Mezunlar derneği

@Aslı SAYILIR Anlatmak istediğinizi çok iyi anladım, saolun :) Kendi anılarınızdan verdiğiniz örnekler içinde teşekkürler :)
  14. Mehmet Can AKPINAR

Mezunlar derneği

öneriniz içinde teşekkür ederim
  15. Mehmet Can AKPINAR

Mezunlar derneği

Öneriniz var mı acaba ? yorumunuz içinde teşekkür ederim
  16. Mehmet Can AKPINAR

Mezunlar derneği

Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler
  17. Mehmet Can AKPINAR

Photoshopla istenmeyen bir yeri silme

@yusufbatirel Ben tam anlamıyla grafik tasarımcıyım demedim, henüz öğrenciyim ve kendimi yetiştirmeye çalışıyorum. Fotoğrafı nasıl düzenlemeye çalıştığımıda anlattım ve hatalı olduğu için yardım istedim. İyi bir grafik tasarımcıyım diyelim, o zaman benim hata yapma oranım %0 mı olmalı ...
  18. Mehmet Can AKPINAR

Santraç turnuvası afiş denemesi

Adres bilgisi yazılmayacak, sadece tarih yazılacak ve bu şekilde yazılması istenildi. Normal boyut 3,5*1m. Beyaz çizgilerle oynadığım için hatalı görünüyor. Sadece çizgilerin bir tarafını kalınlaştırdım, bi tarafını incelttim
  19. Mehmet Can AKPINAR

Santraç turnuvası afiş denemesi

Eleştirilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Ve birşey danışmak istiyorum, neden resmi internete attığımda rengi açık bir renge dönüşüyor ?
  20. Mehmet Can AKPINAR

Brandday / Mehmet Can AKPINAR

@Emre DEMİRCİ teşekkürler :)
Yukarı Alt