Arama sonuçları

1. Mehmet Can AKPINAR

Brandday / Mehmet Can AKPINAR

@Demet YILDIZ teşekkürler :)
  2. Mehmet Can AKPINAR

@Aslı SAYILIR teşekkür ederim :) sizinde yardımınız oldu aslında :)
  3. Mehmet Can AKPINAR

Bende katılayım dedim :) ilerde daha iyi logo tasarımıyla çıkmayı umuyorum..
  4. Mehmet Can AKPINAR

Photoshopla istenmeyen bir yeri silme

@yusufbatirel teşekkür ederim arkadaşım :)
  5. Mehmet Can AKPINAR

Scissors Tool yardımı

@Aslı SAYILIR kesim başarıyla gerçekleşti, yardımınız için teşekkür ederim :)
  6. Mehmet Can AKPINAR

Scissors Tool yardımı

Elimde convertlenmiş bi harf var ve bu harfi ikiye bölmek istiyorum, bunun için Scissors Tool aracını kullanıyorum. Aracı kullanıyorum ama parçalamak yerine iç dolgu oluşturuyor. Sizce neden böyle oluyordur ? [/IMG]
  7. Mehmet Can AKPINAR

Bitkisel yaşam bu olsa gerek

@danisman Araştırmalara başlıyorum o halde :)
  8. Mehmet Can AKPINAR

@Erkal ÇOŞKUN Süper video :D bende bunaldığımda mezdeke dinliyorum genelde :D
  9. Mehmet Can AKPINAR

@Erkal ÇOŞKUN ben bu kadar şeye alışkın değilim :)
  10. Mehmet Can AKPINAR

Sabah gelir gelirmez mailler gelmeye başladı ama bugünkü mailler farklı. Okuduğum maillerin sonunda hrp 'acil' kelimesini gördüm. Yemek molasından biraz kısarak o acil işleri bitirdim. Ve müşterilerin madde madde yazdığı mailler geldi, şunu şöyle yapsam nasıl olurmuş bla bla bla. Düzenlemelerde...
  11. Mehmet Can AKPINAR

Hangi Takımlısınız ?

Adana Demirspor tabiki :D
  12. Mehmet Can AKPINAR

@Hakan Dağdeviren Evet, yapmak istediğim tamda buydu, teşekkürler :) Hangi aracı kullanarak yaptınız ?
  13. Mehmet Can AKPINAR

@Erkal ÇOŞKUN Photoshop programınında da kendimi geliştirmek için elimden geleni yapacam, teşekkürler :)
  14. Mehmet Can AKPINAR

@Mehmet ÖZDEMİR fotoğrafı güncelledim, boyut fazla sanırım, kusura bakmayın yavaş yükleniyor :/
  15. Mehmet Can AKPINAR

Katalog tasarımı için, bi firmanın fotoğrafı eklenecek ama bu araba görüntüyü kirletiyor. Photoshopta arabayı kaldırmaya çalışıyorum ama fotoğrafın orjinalliği gidiyor ve tam istediğim gibi olmuyor. Bir yerden sonra görüntü berbat oluyor. Bunun için bi öneriniz var mı ? Hangi aracı önerirsiniz ...
  16. Mehmet Can AKPINAR

...Bıdı Bıdı...

Zaman hiç geçmiyor. Bol örnekli tasarımlar yapmaya çalışıyorum, sınav için daha ders çalışacam, bi de ayriyetten aldığım işler var. Bugünüde atlatırsam benden keyiflisi yok :D Neyse örnekler beni bekliyor..
  17. Mehmet Can AKPINAR

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@Yaşar KARADENİZ Teşekkür ederim Yaşar bey
  18. Mehmet Can AKPINAR

Background sorunu

Akşam denerim, çalışma şuan evde. Yardımınız için teşekkür ederim
  19. Mehmet Can AKPINAR

Background sorunu

rgb olarak ayarlamıştım ama arka plan transpanlığı aktif hale getirmemiştim :/
  20. Mehmet Can AKPINAR

Background sorunu

.png olarak kaydettim
Yukarı Alt