Illustartorde hazırladığım logoyu background olmadan kayıt ettim. Orada bi sorun yok ama siteye attığımız zaman arkada siyah background oluşuyor. Bunun nedeni sizce ne olabilir?
@Aslı SAYILIR
Mesleğimle ilgili her şeyi severek yapıyorum, bu yüzden başarılı biride olacağım :) Patronunuz da doğruyu söylemiş, mantıklı
@Murat VARDAR
Yorumunuz için teşekkür ederim
@danisman
Ayakları işleriylede uğraşacam yeri geldiğinde ama kendimi geliştiremeyeceksem orada zaman kaybı yaşamaktan başka bişey yapmış olmam. Benim stajyer olarak gittiğim yerlerde sadece şunu getir bunu götür şeyleriyle kullanmaya çalışıyorlardı. Mesela şuan stajyer olduğum yerde...
Stajer deyince akıla ne geliyor ?
Kimilerine göre sekreter, kimilerine göre çaycı, yani ayak işleriyle uğraşan öğrenciler. Tabi bu her yerde böyle değil. Grafik tasarım üzerine staj gören öğrencilerden bahsediyorum. Adamlar çok az miktarda para vererek kendine stajer adı altında ayakçı...
Illustrator programını öğrenmeye çalıştığım zamanlarda el pratiği olsun diye yaptığım çizim
Öylesine yaptığım bir şey, tasarımın ismi olsun dedim ve Tek Göz kattım :)
Bir sitenin tanıtımı için yaptığım deneme amaçlı broşürler. İkinci broşürde yeşil renk bu kadar açık değil :/
Sizce bir şeyi sıfırdan tasarlamak mı daha kolaydır, yoksa tasarlanmış bir şeyin üstünde değişiklikler yapmak mı kolaydır ?
Bence sıfırdan tasarlamak daha kolay. Daha yeni sigara kutusu tasarlamak için ölçüleri göndermişler ve şablon göndermişler. Boyutu yeniden ayarlamam lazım. 45 dakikadır...
@tümen
Ben okumayı istemeyen biriydim, sonra bilge adam'a kayıt oldum. Kurslarda sana program öğretiyorlar, tasarım yönünü geliştirmiyorlar. Okulu bıraktığım için pişmanım. İşe gireceğimiz zamanlarda da bu okul hayatı karşımıza çıkıyor, diplomaya bakıyorlar. Bende açıköğretimden liseye...
Ben lise1de sınıfta kalınca okulu bıraktım. Hem sınıfta kaldım, bi de üstüne evden sürekli harçlık isteyecek halim yoktu. Sonra restaurantlarda çalıştım, en son simit satıyordum otogarda :) Amcam simit sattığımı duyunca hemen müdahele etti ve kursa göndermeye karar verdiler. Birbirine zıt iki...
@Hasan Güner
Ana fikri şöyle açıklayayım ; benim çevremdeki yaşıtlarım sanal ortamda profil resmi için ya prof. fotoğraf ya da photoshopta efektler uygulanmış fotoğrafları tercih ediyor. Programı iyi düzeyde kullanamayınca ortaya kötü sonuç çıkıyor. Bende vektörel olarak resimlerini...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.