Arama sonuçları

1. Mehmet Can AKPINAR

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@Aslı SAYILIR Çok teşekkür ederim Aslı hanım :)
  2. Mehmet Can AKPINAR

Background sorunu

Illustartorde hazırladığım logoyu background olmadan kayıt ettim. Orada bi sorun yok ama siteye attığımız zaman arkada siyah background oluşuyor. Bunun nedeni sizce ne olabilir?
  3. Mehmet Can AKPINAR

Sanırım bilgisayarda yüklü olan fontları tek tek denemek zorunda kalacam :/
  4. Mehmet Can AKPINAR

İllustrator programında, convert edilmiş textin hangi font olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?
  5. Mehmet Can AKPINAR

broşür çalışmalarım yorumlarınız bekliyorum

Benim düşüncem ; renklerde uyumluluk yok ve tasarım basit görünüyor. Daha farklı tasarımlar denemenizi tavsiye ederim
  6. Mehmet Can AKPINAR

Stajer (Kod Adı: Ayakçı)

@Aslı SAYILIR Mesleğimle ilgili her şeyi severek yapıyorum, bu yüzden başarılı biride olacağım :) Patronunuz da doğruyu söylemiş, mantıklı @Murat VARDAR Yorumunuz için teşekkür ederim
  7. Mehmet Can AKPINAR

@danisman Ayakları işleriylede uğraşacam yeri geldiğinde ama kendimi geliştiremeyeceksem orada zaman kaybı yaşamaktan başka bişey yapmış olmam. Benim stajyer olarak gittiğim yerlerde sadece şunu getir bunu götür şeyleriyle kullanmaya çalışıyorlardı. Mesela şuan stajyer olduğum yerde...
  8. Mehmet Can AKPINAR

@Aslı SAYILIR Kendimi geliştirebileceksem eğer ayak işlerinede razıyım :) Yeterki geliştireyim :) yorumunuz içinde teşekkür ederim :)
  9. Mehmet Can AKPINAR

Stajer deyince akıla ne geliyor ? Kimilerine göre sekreter, kimilerine göre çaycı, yani ayak işleriyle uğraşan öğrenciler. Tabi bu her yerde böyle değil. Grafik tasarım üzerine staj gören öğrencilerden bahsediyorum. Adamlar çok az miktarda para vererek kendine stajer adı altında ayakçı...
  10. Mehmet Can AKPINAR

Yine denedim

teşekkür ederim :)
  11. Mehmet Can AKPINAR

Bir şeyleri tasarlamak

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
  12. Mehmet Can AKPINAR

Yine denedim

Illustrator programını öğrenmeye çalıştığım zamanlarda el pratiği olsun diye yaptığım çizim Öylesine yaptığım bir şey, tasarımın ismi olsun dedim ve Tek Göz kattım :) Bir sitenin tanıtımı için yaptığım deneme amaçlı broşürler. İkinci broşürde yeşil renk bu kadar açık değil :/
  13. Mehmet Can AKPINAR

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@Murat VARDAR teşekkür ederim :)
  14. Mehmet Can AKPINAR

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

kullanıcı adım MCAK, ismim ; Mehmet Can AKPINAR
  15. Mehmet Can AKPINAR

İnsört Çalışmalarım

çok karmaşık görünüyor bence
  16. Mehmet Can AKPINAR

Bir şeyleri tasarlamak

Sizce bir şeyi sıfırdan tasarlamak mı daha kolaydır, yoksa tasarlanmış bir şeyin üstünde değişiklikler yapmak mı kolaydır ? Bence sıfırdan tasarlamak daha kolay. Daha yeni sigara kutusu tasarlamak için ölçüleri göndermişler ve şablon göndermişler. Boyutu yeniden ayarlamam lazım. 45 dakikadır...
  17. Mehmet Can AKPINAR

Grafiker kursu mu? Grafik tasarım eğitimi veren üniversiteler mi?

@tümen Ben okumayı istemeyen biriydim, sonra bilge adam'a kayıt oldum. Kurslarda sana program öğretiyorlar, tasarım yönünü geliştirmiyorlar. Okulu bıraktığım için pişmanım. İşe gireceğimiz zamanlarda da bu okul hayatı karşımıza çıkıyor, diplomaya bakıyorlar. Bende açıköğretimden liseye...
  18. Mehmet Can AKPINAR

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Ben lise1de sınıfta kalınca okulu bıraktım. Hem sınıfta kaldım, bi de üstüne evden sürekli harçlık isteyecek halim yoktu. Sonra restaurantlarda çalıştım, en son simit satıyordum otogarda :) Amcam simit sattığımı duyunca hemen müdahele etti ve kursa göndermeye karar verdiler. Birbirine zıt iki...
  19. Mehmet Can AKPINAR

Kendimce bir reklam tasarımı

@Ali DANIŞAN Göze çarpmasına sevindim :) Farklı tasarımlarda deniyeceğim tabiki :) yorumunuz için teşekkür ederim :D
  20. Mehmet Can AKPINAR

Kendimce bir reklam tasarımı

@Hasan Güner Ana fikri şöyle açıklayayım ; benim çevremdeki yaşıtlarım sanal ortamda profil resmi için ya prof. fotoğraf ya da photoshopta efektler uygulanmış fotoğrafları tercih ediyor. Programı iyi düzeyde kullanamayınca ortaya kötü sonuç çıkıyor. Bende vektörel olarak resimlerini...
Yukarı Alt