"Semahlar Anadolu Halk Kültürü’nün müzikal dehası olup Alevi-Bektaşi toplumunun yüksek müzik zevkinin en bariz örneklerindendir. "
Sema ise Mevlevi'lere özgüdür.
"Mevlevîlik deyince ilk akla gelen semâ’, lügatte işitmek mânâsındadır. Terim olarak, mûsikî...
Başta Şengül Bozkurt olmak üzere dereceye giren ve yarışmaya katılan arkadaşları tebrik ediyorum.
Sayın Kabala'ya verilen yanıtlar sanırım tatmin edici olmuştur.
Emekleriniz için Hakan Dağdeviren, Abdullah Şahin ve Ömer Yıldız , çok teşekkürler :)
Düzeltme: Abdullah Yiğit' e olacaktı .
Pardon Abdullah Bey :D:D:D
Sayın Melih Yorgancı,
Uyarınız dikkate alınacaktır. Yazının bir bölümünü aktarmaktaki düşüncem bence amaca ulaştı okuyanlar için.
"Bana mutluluk veren herşeyi değerli buluyor ve önemsiyorum." Bu cümle bile yeterlidir mesaj vermek için.
Siz söylediklerinizde çok çok haklısınız. Ona bir sözüm...
“Zararı yok efendim. Bence çocuk yetiştirmek, çimen yetiştirmekten daha önemli."
Yazının özü de bu cümle zaten, keşke bu sözü söyleyenler çoğalsa.
Çok güzel bir konu paylaşmışsınız, artık böyle güzel yazılar okumak istiyorum.
Sağolun Abdullah Bey .
Teşekkür ederim , evet , kısa ve öz.
Bence çok sayıda cümle ile upzuzun bir yazı da başarısız olur, karikatür de öyle
değilmidir? Ne kadar az sözle anlatırsa çizer, o kadar başarılı olur.
Sayfalar dolusu yazılar okuduk bu ara, sonuç??? :-)))
Önce boş bir PDF açın, file / open deyip istediğiniz PDF dosyasını seçin.
Üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.
Ama şifreli değilse tabi, bazıları şifreli oluyor.
Bugün bu yazıyı okuyunca , burada ÖZELLİKLE paylaşmak istedim...
Habertürk- Tuncay Ylmaz'ın yazısından bir bölüm,
Başarı nedir? - Çoğu zaman ve çok gülümsemek; zeki insanların saygısını ve çocukların sevgisini, şefkatini kazanmak; dürüst eleştirilerin takdirine layık olmak ve yanlış...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.