Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

gerçek monaliza bulundu:))

Çene kısmının dekupesi daha iyi olmalı, yüzün sol tarafı .onun dışında iyi olmuş:-)))
  2. GÜNEL AYVACI

Ekim ayı yarışma sonuçları

Tarık Aksu birinciliğinizi kutluyorum, Hasan Güner ve Grafomer sizleri de kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum .
  3. GÜNEL AYVACI

Dikişler

Sağol Figen :)
  4. GÜNEL AYVACI

Grafikerler.Org ilk Cd dersinden bir aceminin çalışması

Bir acemi çalışması olarak çok iyi olmuş, ellerinize sağlık :)
  5. GÜNEL AYVACI

blue internet kurumsal

Çok yalın ve güzel bir çalışma.
  6. GÜNEL AYVACI

Bunlarda benim

Bu çalışmalar amatör çalışması ise ben Photoshopu PC den sileyim ... Harika çalışmalar, "yeni başladım" ifadesini biraz açsanız? 3 gün, 3 hafta, 3 ay? Üstün zeka ve yeteneklere sahip olmak gerekir yeni başlayıp bunları yapabilmek için. Dersmi aldınız? kendi çabanızlamı öğrendiniz? Bunları...
  7. GÜNEL AYVACI

bir yüz çalışması

Elinize sağlık, çok başarılı bir çalışma olmuş.
  8. GÜNEL AYVACI

Bunları biliyormusunuz

9. GÜNEL AYVACI

Exteriors V-Ray Lighting Techniques (vray'da dış mekan ışıklandırması dvd)

Bu linkte premium um olmadığı için 3 günde indirdim. Fakat rar dosyaları hata veriyor. Benim yaptığım bir yanlış var sanırım. Ne yapmam gerekiyor acaba, aydınlatırsanız sevinirim.
  10. GÜNEL AYVACI

Dokunmak...

:) Rica ederim :)
  11. GÜNEL AYVACI

Dokunmak...

Harvard Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma Bilim adamlarını da şaşırtan önemli sonuçlar ortaya koymuştur. Ameliyat edilmek üzere bekleyen aynı dertten mustarip iki grup hasta üzerinde çalışma ilginç sonuçlar ortaya koymuştur. Doktorlar ameliyat öncesi ve sonrasında ilk grup hastanın...
  12. GÜNEL AYVACI

Seni Terkediyorum+Tektaş Pırlanta+Sahne Test Renderleri+Sunum

Çok doğru bir saptama, bravo derim sadece:-)
  13. GÜNEL AYVACI

Seni Terkediyorum+Tektaş Pırlanta+Sahne Test Renderleri+Sunum

Caustic 'i çok güzel kullanmışsın ! Çok başarılı çalışmalar. Yüzük de çok güzelmiş :) Ama keşke ayrılık olmasaydı... "Şu dünyada 3 nesneden korkarım; Bir ayrılık... bir yoksulluk...bir ölüm..."
  14. GÜNEL AYVACI

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Sayın Hakan Dağdeviren paylaşımcı kişiliğiniz ve emeğiniz için tebrik ediyor ve çok teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun :)
  15. GÜNEL AYVACI

Eski Radyolar (PSD)

Bunları çok sevdim Figen, sağol !
  16. GÜNEL AYVACI

Alt tarafı sogan biraz kokar

Herkes uygulamalı, hiç bir zararı yok bence, yararı olursa da harika olur. Hiç birimiz hastalanmazsak ne iyi olur , öyle değilmi?
  17. GÜNEL AYVACI

Alt tarafı sogan biraz kokar

Bir arkadaşımdan gelen iletiyi, en azından birşeye zararı olmadığı, denemekten bir zarar gelmeyeceği düşüncesiyle sizlere gönderiyorum. Sağlık dileklerimle, Muhtemelen İlaç Kartelleri tarafından yaratılan "Domuz Gribi" enfeksiyonuna karşı yoğun bir "İlaç ve aşı" kampanyasının yürütülmekte ve...
  18. GÜNEL AYVACI

Brush yapımı ve kullanımı

Ders için çok teşekkür ederim Hasan Bey :)
Yukarı Alt