Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

HIYANET SARMALI / Afiş

Biraz fantastik efektler mi kullanıyorsun acaba.
  2. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ev hanımlığı, çocuklar, iş... Bana tatil lazım para da lazım :) Evde oturup monotonluğa teslim olamam... Yani çok çabuk sıkılırım biliyorum. Şener abi vazgeçtim... Pazartesi iş'te yapacağım. Şimdi kendimi sıkıntıya sokmaya gerek yok. Çok sağol.
  3. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

tatil bitmesin n'olur... :(
  4. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bi hesabı var galiba, izine erken ayrılmana bozuldu acısını çıkarıyor gibi..
  5. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Maaş verilmez mi bayramda ya bu ne saçmalık. Nasıl bir patronun var senin. :( Bana neredeyse diğer ayın parasını bile verecekti patronum.
  6. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Herkese hayırlı bayramlar, Şeker bugün bu kaçıncı kutlayışım bilmiyorum ama sana da iyi bayramlar :)
  7. Bahtınur YILDIZ

Photoshopta Kaba Tram Efekti Vermek

Google amcaya "halftone brush" veya "halftone shape" yaz ne varsa indir :) elin oğlu yapmış ben niye yapim abi deli miyim ben? hııı sorarım sana çok konuştum yine.
  8. Bahtınur YILDIZ

Şişe

1D Corel mi? :)
  9. Bahtınur YILDIZ

Şişe

4D mi öğrenmek zor 3D mi? Çabuk söyle? :)
  10. Bahtınur YILDIZ

Şişe

Yalnız birşey dicem 4D başlayan kimi tanıdıysam ilk şişe çizdi :) abi hazır ikonu mu var nedir 3D deki çaydanlık gibi :) Tamam sustum başarılar.
  11. Bahtınur YILDIZ

Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

Belki şu olabilir; Mod kalın, Bar ince yazı karakteri ile. Mod endirekt aydınlatmalı kutu harf, yada direkt önü akrilik. Bar yazısı neon. Altınada ahşap bir zemin. Royter'da kestirerek. Güzel bir tasarım ve güzel malzeme seçimi... kolay gelsin.
  12. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bi kitap, bi mp3 player bi de gökyüzü, yıldızlar. Daha ne istiyon eti puf ta al çantana çık.
  13. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Çalışan demir seninki benden kara :)
  14. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Allah kolaylık versin :)
  15. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Good morning.
  16. Bahtınur YILDIZ

TOTAL Ürün Dergi Kapağı .. (Yorumlarınıza İhityacım Var..!)

Boş kalan kutulara trasparan şekilde bir-iki tane şık kırtasiye mlz. görseli koysanız? Bence logoyu üstte tek kullanın, şekilleri aşağı alın hatta alta bir miktarı dışarı taşsın. Katalog 2014 ibaresini sağda 90 derece çevirip kullanın vs. Çok müdahele ettim :) kusura bakmayın.
  17. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

sadece Günaydın :)
  18. Bahtınur YILDIZ

T-Shirt Tasarımlarım

elbette ... :) ınsan gayretının mükafatını alır. Muvaffakiyetler.
Yukarı Alt