Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  2. Bahtınur YILDIZ

Milyonda Bir! ...

Yok artık :)
  3. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

:) dikkate alacağım efem.
  4. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ben fıtrat olarak tezcanlıyım. Sabırsızlığımdan bu hız. Yoksa merakım yok. Araba megandı. Ferrari kim biz kim. Hem ben şahin leri daha çok seviyorum :)
  5. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

:) siz çok komik insanlarsınız hepiniz, çok neşeli bir forum burası. Mamafih lüleburgaz - keşan arası tarlalıkta bir mola esnasında mis gibi havanın seyrine dalarken çekilmiş bir fotodur. Siz dua edin bi daha araba alabileyim bakın sizide gezdiririm 120 ile giderken arkada yerden çantadan bişe...
  6. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ahh ah solda avatarımdaki arabam yakın zamanda sattım. Özellikle haftasonları çok arıyorum. Güzel havalarda yakındaki bir barajda ağaçların altına oturamıyorum. İtiraf ediyorum seni özledim arabam :D
  7. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bende "kamyoncunun hatasını toprak örter " yazardım :)
  8. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

İyiymiş Şener abi... Mamafih senden başka kimse yok herhalde :)
  9. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bazen çalıştığımız işlere kimin hazırladığı belli olsun diye "şirket ismi- web adresi - telefonu vb. ufak yazıyoruz. Merak ettiğim aranızda hiç kendiyle alakalı subliminal bir mesaj koyan oldu mu? :)
  10. Bahtınur YILDIZ

2014 / Vektörel

rica ederim yaa valla :)
  11. Bahtınur YILDIZ

2014 / Vektörel

Bende bu sebepten mütevellit paylaştım :)
  12. Bahtınur YILDIZ

Tencere Görselleri / 7216*5412 - 300 dpi

Yemek işinde mucizeler yaratan biri değilim :) ondan tencereler boş...
  13. Bahtınur YILDIZ

Tasarımcının Masası

@ZxxxE Benimde arkamda ki dolap aynı :) kutu harfler, aynalı akrilik harfler, ledl, harfler :) Fuardan topaldığım kataloglar. 28 kasımda fuar var yine gider toplarım hiç kaçırmam :) Ben de en kısa zamanda eklerim ofisimi halı üzerinde çalışmıyoruz ama armut koltuklarda yayılarak çalışmayı...
  14. Bahtınur YILDIZ

Tencere Görselleri / 7216*5412 - 300 dpi

Tencem var tavam var Tekirdağlıyım havam var :) İNDİR
  15. Bahtınur YILDIZ

Tasarımcının Masası

@Şener CANÖZ Abi elit çikolatanın internette dönen süper reklamı geldi aklıma :) teyzeye ekrana bakıyor ya :) - Kızancım Şener büyütsene şunu be evlatcım, pembe yap olan güzel pembe. heh öylee. getireyimde benim oğlanada öğretiver şu işi :)
  16. Bahtınur YILDIZ

Bundan Nasıl Yapabilirim

HDR efekt dediğimiz şey bu diye biliyorum. İNDİR Buradan HDR action indirebilir PS a ekleyip fotoğrafına uygulayabilirsin.
  17. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

eyvallah abi ARO. butonu yok ki :) Ömer'den rica edelim eklesin.
  18. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Şener CANÖZ Günaydın abi :) senin şu 3D sahne (şirince) çok işime yaradı. Tekrar teşekkürler.
  19. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Saatler kaldı :( günaydın
Yukarı Alt