Ben fıtrat olarak tezcanlıyım. Sabırsızlığımdan bu hız. Yoksa merakım yok. Araba megandı. Ferrari kim biz kim. Hem ben şahin leri daha çok seviyorum :)
:) siz çok komik insanlarsınız hepiniz, çok neşeli bir forum burası. Mamafih lüleburgaz - keşan arası tarlalıkta bir mola esnasında mis gibi havanın seyrine dalarken çekilmiş bir fotodur. Siz dua edin bi daha araba alabileyim bakın sizide gezdiririm 120 ile giderken arkada yerden çantadan bişe...
Ahh ah solda avatarımdaki arabam yakın zamanda sattım. Özellikle haftasonları çok arıyorum. Güzel havalarda yakındaki bir barajda ağaçların altına oturamıyorum. İtiraf ediyorum seni özledim arabam :D
Bazen çalıştığımız işlere kimin hazırladığı belli olsun diye "şirket ismi- web adresi - telefonu vb. ufak yazıyoruz. Merak ettiğim aranızda hiç kendiyle alakalı subliminal bir mesaj koyan oldu mu? :)
@ZxxxE
Benimde arkamda ki dolap aynı :) kutu harfler, aynalı akrilik harfler, ledl, harfler :) Fuardan topaldığım kataloglar. 28 kasımda fuar var yine gider toplarım hiç kaçırmam :) Ben de en kısa zamanda eklerim ofisimi halı üzerinde çalışmıyoruz ama armut koltuklarda yayılarak çalışmayı...
@Şener CANÖZ
Abi elit çikolatanın internette dönen süper reklamı geldi aklıma :) teyzeye ekrana bakıyor ya :)
- Kızancım Şener büyütsene şunu be evlatcım, pembe yap olan güzel pembe. heh öylee. getireyimde benim oğlanada öğretiver şu işi :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.